ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Αλλος Ολυμπιακος

Αλλος Ολυμπιακος

12/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Άλλος Ολυμπιακός... (Photo: Action Images).
Πολύ διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά του παιχνίδια, εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στην Λισαβόνα απέναντι στην Σπόρτινγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα με σκορ 1-0 καθώς δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν το επιθετικό πρόσωπο που μας είχαν συνηθίσει αλλά από το 75΄και έπειτα με τον Μιραλάς μέσα στο γήπεδο, φάνηκε ότι μπορούν να γίνουν σύντομα πολύ καλύτεροι. Ο Ελίας το γκολ των Πορτογάλων (54΄) που ήταν ανώτεροι και πιο έτοιμοι.

Το 4-4-2 με το οποίο έπαιξε ο Ζαρντίμ μέχρι το 70ο λεπτό του αγώνα με Τζεμπούρ-Μήτρογλου στην επίθεση και Μανιάτη, Φέισα στην μεσαία γραμμή, δεν είχε αποτέλεσμα καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πρόβλημα στην ανάπτυξη και δεν μπορούσαν να φτάσουν στην περιοχή του Ρουί Πατρίτσιο. Αμυντικά, δεν «έφαγαν» τόσες φάσεις όσες για παράδειγμα απέναντι στην Μάλαγα, ωστόσο από την μέση και μπροστά δεν ήταν τόσο καλοί όσο στα προηγούμενα φιλικά.

Από το 75΄και μετά και με το 4-2-3-1 αλλά και τον Μιραλάς στο γήπεδο, οι Πειραιώτες ανέβηκαν και για ένα τέταρτο έπαιξαν καλύτερα, δείχνοντας ότι με τον Βέλγο να μπαίνει σε ρυθμό (σ.σ είχε δύο καλές στιγμές σε δέκα λεπτά) και τις προσθήκες που έχουν γίνει στο ρόστερ, μπορεί να γίνει σαφώς καλύτερος.

Πως έπαιξε
: Με 4-4-2 παρέταξε την ομάδα του ο Ζαρντίμ. Ο Κάρολ ήταν κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδης δεξιά, Χολέμπας αριστερά και Παπάζογλου-Σιόβας στο κέντρο άμυνα. Φέισα, Μανιάτης, Λυκογιάννης, Αμπντούν η τετράδα στην μεσαία γραμμή και ο Μήτρογλου με τον Τζεμπούρ στην επίθεση. Με 4-2-3-1 παρατάχθηκε από την άλλη πλευρά η Σπόρτινγκ.

Η Σπόρτινγκ με καλή κυκλοφορία της μπάλας πήρε από την αρχή τον έλεγχο στο ματς. Στο 3ο λεπτό καταγράφηκε και η πρώτη μεγάλη φάση με την κεφαλιά του Ζέλσον να αναγκάζει τον Κάρολ σε μία δύσκολη επέμβαση. Από εκεί και πέρα, οι Πορτογάλοι με Σεντρίκ και Καπέλ από τις πτέρυγες προσπαθούσαν να κάνουν παιχνίδι αλλά το ματς δεν είχε ρυθμό και άλλη ξεκάθαρη φάση για καμία από τις δύο ομάδες.

Στο 22΄η Σπόρτινγκ είχε μία ακόμα καλή στιγμή με σουτ από πλάγια θέση του Άντριεν που βρήκε ξανά σε ετοιμότητα τον Κάρολ. Επιθετικά, ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα στο να μεταφέρει την μπάλα στην επίθεση και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να γίνει απειλητικός. Όλα αυτά μέχρι το 34ο λεπτό… Σε εκείνο το σημείο, Φέισα, Μήτρογλου και Αμπντούν άλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα και ο Μανιάτης που έγινε αποδέκτης τελείωσε την φάση με σουτ λίγο πάνω από την εστία του Ρουί Πατρίτσιο.

Ο Ζαρντίμ διατήρησε την εντεκάδα ίδια στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο η εικόνα του Ολυμπιακού δεν άλλαξε σε ότι αφορά το δημιουργικό κομμάτι. Στο 54΄η Σπόρτινγκ μπήκε μπροστά στο σκορ με ένα σουτ του Ελίας έξω από την περιοχή που νίκησε τον Κάρολ και έκανε το 1-0. Ο τεχνικός των Πειραιωτών σήκωσε αρκετούς παίκτες για ζέσταμα και στο 60΄έριξε στο ματς τον Τάτο αντί του Λυκογιάννη.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και η Σπόρτινγκ με καλή ανάπτυξη έφτανε με άνεση κοντά στην εστία του Κάρολ. Στο 71΄ο Ζαρντίμ έκανε δύο κινήσεις και άλλαξε το σύστημα σε 4-2-3-1. Έβαλε Μιραλάς αριστερά και Τάτο πίσω από τον Τζεμπούρ ενώ στο παιχνίδι πέρασε και ο Φετφατζίδης. Αμέσως ο Βέλγος έκανε αισθητή την παρουσία του στο ματς. Στο 77΄μετά από σέντρα του Τοροσίδη, ο Μιραλάς μπήκε στην φάση με πλασέ αλλά πριν η μπάλα περάσει την γραμμή, ο Ινσούα την έδιωξε. Γενικότερα, η εικόνα των Πειραιωτών βελτιώθηκε μετά την αλλαγή του συστήματος από τον Ζαρντίμ.


πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ
για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου