ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Κοντα στην Εβερτον ο Κεβιν...διαψευδει η ΠΑΕ

«Με το ένα πόδι στην Έβερτον»

16/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Με το ένα πόδι στην Έβερτον»

Όσο περνάει η ώρα τόσο ο Κέβιν Μιραλάς απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό και πλησιάζει στο Λίβερπουλ για να φορέσει την φανέλα της Έβερτον. Τα δημοσιεύματα στην Αγγλία θεωρούν το θέμα τελειωμένο ενώ η «Liverpool Echo» που ασχολείται με το ρεπορτάζ των «ζαχαρωτών» κάνει λόγο για συμφωνία του Βέλγου με την ομάδα του Μόγιες για τετραετές συμβόλαιο αλλά με λιγότερα χρήματα για τους «ερυθρόλευκους» απ’ όσα είχαν γραφτεί μέχρι τώρα.

Το σίριαλ Κέβιν Μιραλάς φαίνεται ότι οδεύει προς το τέλος του. Ο Βέλγος με δηλώσεις του στον βρετανικό Τύπο έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να πάει στην Έβερτον ώστε να μπορεί να παίζει κάθε εβδομάδα κάτι που κανείς δεν μπορούσε να του εγγυηθεί στην Άρσεναλ.

Τα αγγλικά ΜΜΕ θεωρούν την υπόθεση τελειωμένη και παρουσιάζουν την μεταγραφή οριστική. Μάλιστα, ένα δημοσίευμα της «Liverpool Echo» τονίζει ότι ο Βέλγος έχει συμφωνήσει με την Έβερτον για 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας χωρίς να γίνονται γνωστές οι δικές του απολαβές.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ωστόσο αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει 5 εκατ. λίρες για την παραχώρηση του Μιραλάς ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 6.4 εκατ. ευρώ. Όπως καταλαβαίνει κανείς, τα χρήματα αυτά είναι λιγότερα από τα 7-8 εκατ. ευρώ που παρουσιαζόταν έτοιμη η Έβερτον να δώσει.

Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό επιμένουν ότι στα γραφεία της ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από ομάδα για τον Μιραλάς. Μάλιστα, διευκρινίζουν ότι ο Βέλγος μετά το φιλικό της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Ολλανδία, επέστρεψε κανονικά στην Ελλάδα.

πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου