ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ψάχνει ήδη τον αντι-Μιραλάς

Ψάχνει ήδη τον αντι-Μιραλάς

 17/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ψάχνει ήδη τον αντι-Μιραλάς
Όλα δείχνουν ότι ο Κέβιν Μιραλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, αφού ο Ολυμπιακός – σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο – βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Έβερτον για την παραχώρηση του Βέλγου επιθετικού.

Παρότι οι Πειραιώτες διαψεύδουν ότι έχουν δεχθεί πρόταση για τον διεθνή άσο, ήδη φέρονται να αναζητούν έναν παίκτη που θα καλύψει το κενό μετά την πώλησή του. Στην κορυφή της σχετικής λίστας φαίνεται ότι βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αρέσει στους διοικούντες, όμως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει τις δικές της δυσκολίες. Συγκεκριμένα, η Βόλφσμπουργκ δεν παραχωρεί τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ με λιγότερα από 4,5 εκατ. ευρώ και οι «ερυθρόλευκοι» εκτιμούν ότι δεν αξίζει να δώσουν τόσα λεφτά. Εκτός του Βιεϊρίνια, ήδη έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα που πιθανώς να ενδιέφεραν τον Ολυμπιακό.

Από την Πορτογαλία έχει προκύψει η πληροφορία ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωση του Σιμάο Μπαρμπόσα της Μπάγκα και από την Τουρκία υπάρχει το όνομα του Κουαρέσμα. Επίσης, έχει ακουστεί το όνομα του Τζιοβάνι Ντος Σάντος και εκείνος του Βάργκας της Φιορεντίνα.

Ωστόσο, όλα αυτά είναι σε φιλολογικό επίπεδο, αφού ακόμη δεν έχει παραχωρηθεί ο Μιραλάς και η ΠΑΕ διαψεύδει τα πληροφορίες που προέρχονται από την Αγγλία.

Τα τυπικά για Κοντρέρας

Εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πάμπλο Κοντρέρας στον Ολυμπιακό. Ο Χιλιανός στόπερ βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και σήμερα θα περάσει τις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες θα τον υποβάλει το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών, και στη συνέχεια θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του. Λογικά θα είναι διετές και συνολικά ο 34χρονος παίκτης θα εισπράξει 1 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά της, η Κόλο Κόλο θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ.

Συζητήσεις με «Τόρο»

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και αφορά τον Βασίλη Τοροσίδη. Η διοίκηση του Ολυμπιακού κάλεσε τον διεθνή μπακ με αντικείμενο την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, μία άλλη πληροφορία θέλει τους Πειραιώτες να έχουν δεχθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και πιθανώς ήθελαν να τον ενημερώσουν σχετικά.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου