ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Τα νεα της ποδοσφαιρικης Ευρωπης

Η Ευρωπη παιζει μπαλα16/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Είμαστε έτοιμοι για τα ματς με τη Ρεάλ»

16/8/2012
«Είμαστε έτοιμοι για τα ματς με τη Ρεάλ»
Την άποψη πως εκείνος και οι συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα είναι έτοιμοι για τους αγώνες κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, εξέφρασε ο Αντριάνο. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ τόνισε πως ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουν τη σεζόν θα ήταν η κατάκτηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

«Μόλις τελείωσε η προηγούμενη σεζόν, ξέραμε πως σύντομα θα αντιμετωπίζαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό Σούπερ Καπ, έτσι έχουμε προετοιμαστεί καταλλήλως. Πάντα αυτά τα παιχνίδια έχουν ενδιαφέρον. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε τη σεζόν θα ήταν να κατακτήσουμε το συγκεκριμένο τρόπαιο», ήταν τα λόγια του Αντριάνο.

Ο αριστερός μπακ, όταν ρωτήθηκε για το αν η απόκτηση του Τζόρντι Άλμα τον έχει αγχώσει, εκείνος απάντησε: «Είναι καλό και για τους δύο μας που θα υπάρχει συναγωνισμός, καθώς με αυτό τον τρόπο τόσο εγώ, όσο και εκείνος θα έχουμε ρυθμό. Αυτό βοηθάει και τον προπονητή μας, ο οποίος θα έχει περισσότερες επιλογές στα πλάνα του».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, μίλησε και για τον συμπατριώτη του, Νεϊμάρ, και πως έχει το ταλέντο για να αγωνιστεί μία μέρα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, πιστεύω πως έχει όλα τα προσόντα για να παίξει στην Μπαρτσελόνα, κάτι που, όπως έχει πει και ο ίδιος, το θέλει πάρα πολύ».

Κλείνει μέχρι το 2020 τον Μέσι

16/8/2012
Κλείνει μέχρι το 2020 τον Μέσι
Την πρόθεση της διοίκησης Μπαρτσελόνα να καταθέσει μέσα στις επόμενες ημέρες πρόταση για επέκταση συμβολαίου στον Λιονέλ Μέσι αποκαλύπτουν καταλανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με αυτά, οι διοικούντες την Μπάρτσα σκοπεύουν να προτείνουν στον Αργεντινό νέο συμβόλαιο με ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Το τρέχον συμβόλαιο του Μέσι διαρκεί μέχρι το 2016, κι έτσι οι διοικούντες την Ισπανική ομάδα σκοπεύουν να προτείνουν επέκταση τεσσάρων ετών.

Φυσικά, θα υπάρξει και αντίστοιχη αύξηση στις αποδοχές του Μέσι. Αυτή την στιγμή ο Αργεντινός λαμβάνει 10,5 εκατομμύρια ευρώ την αγωνιστική σεζόν. Η Μπαρτσελόνα θα προτείνει αύξηση 15% κάθε χρόνο, που εάν συνυπολογίσουμε τα μπόνους, τότε συνολικά θα λάβει 100 εκατομμύρια ευρώ.

«Δένει» Ιγκουαΐν ο Μουρίνιο

16/8/2012
«Δένει» Ιγκουαΐν ο Μουρίνιο
Σύντομα ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν θα κληθεί από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης να επεκτείνει το τρέχον συμβόλαιό του μέχρι το 2018. Η συνεργασία των δύο πλευρών λήγει σε τέσσερα χρόνια, όμως πρόθεση του Ζοσέ Μουρίνιο είναι να κρατήσει για πολλά χρόνια στη «βασίλισσα» τους σημαντικούς παίκτες της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία που ήθελε τον Αργεντινό επιθετικό να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αφού ήθελε φέτος να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Παρόλα αυτά, ο διεθνής φορ μίλησε με τον Πορτογάλο τεχνικό και του εξήγησε πόσο σημαντικός είναι για εκείνον στο πλάνο που έχει για την νέα σεζόν. Οι ετήσιες απολαβές του Ιγκουαΐν θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα, δηλαδή θα αμείβεται με 4,5 εκατ. ευρώ.

Οι επόμενοι στη λίστα του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ο Εστεμπάν Γκρανέρο, ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη Λίβερπουλ ο Ασαϊντί!

16/8/2012
Στη Λίβερπουλ ο Ασαϊντί!
Τη συμφωνία με τη Χέρενφεν για την απόκτηση του Ουσάμα Ασαϊντί ανακοίνωσε η Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα και γνωστοποίησαν το θέμα μόλις πήραν το «ok» από την ολλανδική ομάδα!

Μέχρι το βράδυ θα έχει υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο Μέρσεϊσαϊντ, υπογράφοντας το νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι αποτελούσε και έναν εκ των υποψήφιων αντικαταστατών του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, εφόσον ο Βέλγος καταλήξει τελικά σε μια εκ των Άρσεναλ ή Έβερτον.

Ο 24χρονος εξτρέμ, πέτυχε 20 γκολ σε 68 εμφανίσεις με την Χέρενφερ την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Eredivisie και

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μαρόκο, μετράει 22 συμμετοχές με τη φανέλα με το εθνόσημο και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, τον Φεβρουάριο του 2011.

«Χώσιμο» σε Φαν Πέρσι!

16/8/2012
«Χώσιμο» σε Φαν Πέρσι!
Χαμό στα social media έχει προκαλέσει η μετακίνηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις κατηγορίες για προδοσία να δίνουν και να παίρνουν. Ένας από τους πιο διάσημους υποστηρικτές της Άρσεναλ ο δημοσιογράφος Πιρς Μοργκαν ανέβασε αλλεπάλληλα tweets όπου επιτίθεται σοτν Ολλανδό επιθετικό αλλά και στη διοίκηση της ομάδας που τον άφησε να φύγει. Ο σχολιαστής τoυ CNN εξάλλου θυμήθηκε και τους Νασρί και Κόουλ για τους οποίους είχε επίσης έναν φαρμακερό λόγο να πει!

Αρχικά ο Μόργκαν τα έβαλε με τη διοίκηση της Άρσεναλ, λέγοντας: «Θα προτιμούσα να δω τον Φαν Πέρσι να σαπίζει με τους αναπληρωματικούς για έναν χρόνο παρά να τον πουλήσουμε στη Γιουνάιτεντ. Τι διάολο σκεφτόμαστε;» ενώ σειρά πήρε ο ίδιος ο παίκτης τον οποίο χαρακτήρισε ως το χειρότερο προδότη στην ιστορία των «κανονιέρηδων» με τη μετακίνησή του αυτή.

Το… παραλήρημα του Μόργκαν συνεχίστηκε με τον ίδιο να απορεί: «Αν πήγαινε στο εξωτερικό θα το καταλάβαινα, αλλά στους χειρότερους αντιπάλους μας; Ασυγχώρητο» για να κορυφώσει την επίθεσή του προς τον 27χρονο ποδοσφαιριστή γράφοντας: «Περίεργο, νόμιζα πως ο Φαν Πέρσι ήταν διαφορετικός. Αποδείχτηκε ότι είναι άλλος ένας μισθοφορικό, άκαρδο, εγωιστικό σκ..ό!».
Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να τα «χώσει» και στον εκτελεστικό διευθυντή της Άρσεναλ Ιβάν Γκαζίδη, ενώ θυμήθηκε και τον Σαμίρ Νασρί, ο οποίος το προηγούμενο καλοκαίρι πήγε στην άλλη ομάδα του Μάντσεστερ λέγοντας: «Συγχαρητήρια Νασρί, δεν είσαι πλέον ο πιο αντιπαθητικός πρώην παίκτης της Άρσεναλ στη Βρετανία».

Τελικά ο Μόργκαν αναφέρθηκε και στον Άσλεϊ Κόουλ αναφέροντας: «Καλά νέα Άσλεϊ, βρήκαμε τελικά κάποιον πιο παραδόπιστο από σένα».

Φυσικά η… διαδικτυακή παράκρουση του Μόργκαν δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο Ρίο Φέρντιναντ κορόιδεψε τον Άγγλο σχολιαστή γράφοντας: «Δάκρυα για τον Πιρς! Τα πιο γρήγορα tweet που έχω δει στη ζωή μου! Πάνω από 5000 σε 20 λεπτά!», ενώ σε επόμενο tweet γράφει: «Ο Πιρς Μόργκαν με αφρούς στο στόμα, με τα μάγουλα και το σαγόνι να τρέμουν…Χαλάρωσε!»

«Κορυφαίος ο Άλεξ»

16/8/2012
«Κορυφαίος ο Άλεξ»
Τον Κλαούντιο Μαρκίζιο έχρισε ως διάδοχο του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο Τζοβάνι Κομπόλι Τζίλι. Ο πρώην πρόεδρος της Γιουβέντους μιλώντας στο «Radio Sportiva» χαρακτήρισε μοναδικό παίκτη τον Άλεξ, αλλά τόνισε πως πρέπει να κοιτάξουν το μέλλον και να μην μένουν στο παρελθόν όσοι αγαπούν τη «Γιούβε».

Κάθε χρόνο, την επομένη της γιορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, η ομάδα της Γιουβέντους δίνει ένα «οικογενειακό» φιλικό παιχνίδι, παρουσιάζοντας τις προόδους που έχουν γίνει κατά την περίοδο της προετοιμασίας. Από το παιχνίδι αυτό θα λείπει, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Στο γεγονός αυτό στάθηκε, μιλώντας στο «Radio Sportiva» ο πρώην πρόεδρος της Γιουβέντους, Κομπόλι Τζίλι. «Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει όλοι μας να κοιτάμε το μέλλον. Οι αναμνήσεις, ασφαλώς, θα μας ακολουθούν για πάντα. Ο Άλεξ ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Γιουβέντους, μαζί με τον Μπονιπέρτι. Τώρα, όμως, πρέπει να βρούμε τον διάδοχό του που για μένα μπορεί να είναι ο Κλαούντιο Μαρκίζιο.»

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς ήρθε με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, που όμως αμφισβητήθηκε έντονα από τη Νάπολι. Τι λέει για αυτό ο Τζίλι; «Παρακολούθησα το ματς και πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη. Αν αρχίσουμε να στεκόμαστε σε κάθε φάση και σε κάθε απόφαση του διαιτητή, θα μπούμε σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια που δεν οδηγούν πουθενά.»

Οι παίκτες της «Γιούβε» αποτελούν τον βασικό κορμό της εθνικής Ιταλίας. Ο Τζίλι είναι περήφανος για αυτό. «Αποδεικνύει πως κάναμε καλή δουλειά. Μου αρέσει να παίζουν πολλοί Ιταλοί στην ομάδα.»

Όσο για τη μεταγραφική ενίσχυση που πολλοί περιμένουν, ο πρώην πρόεδρος δεν είναι πολύ αισιόδοξος. «Για να έρθει κάποιος μεγάλος παίκτης απαιτείται ένα τεράστιο ποσό που εμείς δεν μπορούμε να διαθέσουμε. Σίγουρα θα πάρουμε κάποιον ικανό παίκτη που θα μπορεί να σκοράρει με άνεση», τόνισε ο Τζίλι.

Πάει Σαμπντόρια ο Μαρέσκα

16/8/2012
Πάει Σαμπντόρια ο Μαρέσκα
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σαμπντόρια είναι ο Έντσο Μαρέσκα. Ο Ιταλός μέσος έχει ήδη πάρει την απόφαση να φύγει από τη Μάλαγα, προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ισπανική ομάδα.

Η προσπάθεια των ανθρώπων της Σαμπντόρια να ενισχύσουν την ομάδα τους συνεχίζεται. Πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία κάνουν λόγο για σίγουρη συμφωνία της ομάδας με τον Έντσο Μαρέσκα, που ενδέχεται να επισημοποιηθεί εντός της εβδομάδας. Ο Μαρέσκα αγωνιζόταν τις δύο τελευταίες περιόδους στη Μάλαγα.

Ο Ιταλός μέσος φέρεται να έχει αποφασίσει την αποχώρησή του από την Ισπανική ομάδα λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί στο σύλλογο. Η διοικητική κρίση που ξέσπασε οδηγεί αναπόφευκτα και σε οικονομική κρίση και αυτό θέλει να προλάβει ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού.

Για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Μαρέσκα στη Σαμπντόρια, θα πρέπει πρώτα να «απελευθερωθεί» μία θέση στο χώρο του κέντρου, κάτι που είναι πιθανό να γίνει με την αποχώρηση ενός εκ των Παλόμπο ή Πόλι. Μόλις γίνει αυτό, ο Μαρέσκα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Γενοβέζους και θα επιστρέψει στην Ιταλία για πρώτη φορά μετά το 2005.

Κρίνεται την Κυριακή του Κακά

16/8/2012
Κρίνεται την Κυριακή του Κακά
Υπομονή μέχρι την Κυριακή πρέπει να κάνουν οι οπαδοί της Μίλαν για να μάθουν αν η ομάδα τους θα μπορέσει να αποκτήσει τον Κακά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πληροφορίες που φτάνουν από το Μιλάνο κάνουν λόγο για «σύνοδο κορυφής» ανάμεσα στους ισχυρούς άντρες των «ροσονέρι» με θέμα την προσφορά που θα καταθέσουν στη Ρεάλ για το Βραζιλιάνο.

Η επιθυμία του Κακά να αποχωρήσει από τη Ρεάλ είναι δεδομένη. Το ίδιο δεδομένη είναι και η επιθυμία των ανθρώπων της Μίλαν να τον ξαναφέρουν στο Σαν Σίρο. Αυτό, όμως, δεν αρκεί, αφού τον πρώτο λόγο έχει η Ρεάλ, που δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Την Κυριακή το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες των ιταλικών μέσων ενημέρωσης, στο παρασκήνιο του καθιερωμένου «Τροπαίου Μπερλουσκόνι», ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Αντριάνο Γκαλιάνι και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα έχουν σύσκεψη, με θέμα τη μεταγραφή του Κακά. Εκεί θα αποφασιστεί αν θα γίνει η τελική κίνηση ή αν θα εγκαταλείψουν οριστικά την υπόθεση.

Η « Marca» αναφέρει πως η Μίλαν έχει ήδη προσφέρει 13 εκατ. ευρώ, που μπορούν να φτάσουν τα 15. Όσο για το συμβόλαιο του Κακά, φέρεται να υπάρχει συμφωνία για μείωση των ετήσιων αποδοχών του, από τα 10 εκατ. που έπαιρνε στη Ρεάλ, στα 8.

Αν η τελική πρόταση απορριφθεί από τους «μερένχες», οι άνθρωποι της Μίλαν θα στραφούν σε άλλες μεταγραφικές υποθέσεις, στην προσπάθειά τους να ενισχύσουν την ομάδα τους, στερώντας από τους οπαδούς τους τη χαρά να ξαναδούν τον Κακά με τη φανέλα των «ροσονέρι».

Ουτσίντα μέχρι το 2015

16/8/2012
Ουτσίντα μέχρι το 2015
Τη φανέλα της Σάλκε θα φορά για δύο χρόνια ακόμη ο Ατσούτο Ουτσίντα.

Ο 24χρονος αμυντικός, ο οποίος ανήκει στη γερμανική ομάδα από το 2010, επέκτεινε τη συνεργασία του μέχρι το 2015.

Πέρυσι, ο διεθνής Ιάπωνας μετρούσε 18 συμμετοχές στην Bundesliga.

Βαριά «καμπάνια» σε οπαδούς της Μαρσέιγ

16/8/2012
Βαριά «καμπάνια» σε οπαδούς της Μαρσέιγ
Με τριετή αποκλεισμό από όλους τους αγωνιστικούς χώρους και 500 ευρώ χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν τρεις οπαδοί της Μαρσέιγ, οι οποίοι συνελήφθησαν να πετούν αντικείμενα στην αναμέτρηση των Μασσαλών κόντρα στη Ρεμς.

Επίσης, στους δύο πρώτους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή, ωστόσο τον τρίτο η… καμπάνα ήταν ακόμη βαριά, καθώς «έφαγε» οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή, ενώ τέθηκε υπό στενή επιτήρηση.

Ανακοίνωσε Μπίσεβατς η Λιόν

16/8/2012
Ανακοίνωσε Μπίσεβατς η Λιόν
Την απόκτηση του Μίλαν Μπίσεβατς ανακοίνωσε και επίσημα η Λιόν.

Ο Σέρβος αμυντικός αφού πέρασε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους «λιονέ», με την Παρί Σεν Ζερμέν να βάζει στα ταμεία της το ποσό των 2,75 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στο τέλος της σεζόν θα λάβει άλλες 500.000 ευρώ με βάση τις συμμετοχές του παίκτη. Χαλάει του Ρεβεγιέρ!

Την περσινή χρονιά, ο Μπίσεβατς μετρούσε 19 παιχνίδια και ένα τέρμα στη Ligue 1 με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, όπως δείχνουν τα πράγματα, πολύ δύσκολα φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Άντονι Ρεβεγιέρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο 32χρονος δεξιός μπακ δεν έπεισαν το ιατρικό επιτελείο των πρωτευουσιάνων, με αποτέλεσμα να μη δώσει το «πράσινο φως» για τη μετακίνησή του στο Παρίσι.
πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου