ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ανοικτή προπόνηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"!

Ανοικτή προπόνηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"!

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Την προσεχή Τρίτη (21/8) θα πραγματοποιηθεί ανοικτή προπόνηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου και θα παρουσιαστεί η φανέλα της ομάδας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε τη διεξαγωγή ανοικτής προπόνησης για το κοινό και τους εκπροσώπους του Τύπου, την προσεχή Τρίτη (21/8), στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης, θα παρουσιαστεί στους φιλάθλους η εμφάνιση της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει τη διεξαγωγή ανοικτής προπόνησης την Τρίτη 21/8 και ώρα 20:00 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους του Τύπου.

Μετά το τέλος της προπόνησης θα γίνει η αποκάλυψη της εμφάνισης που θα φορέσει ο Ολυμπιακός τη νέα αγωνιστική περίοδο!".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου