ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Τα νεα της Super League

Tα νεα της Super League

15/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Τελευταίο φιλικό κόντρα στην Πάρμα

15/8/2012
Τελευταίο φιλικό κόντρα στην Πάρμα
Την ευκαιρία να αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι στο «Ένιο Ταρντίνι» την Πάρμα το Σάββατο (18/8) θα έχει ο Πανιώνιος.

Μάλιστα, ο προπονητής του συλλόγου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το «παρών» στο ματς με την Πάρμα θα δώσουν τόσο ο Βασίλης Ρόβας όσο και ο Κώστας Περιστερίδης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν ταλαιπωρηθεί από μερικούς τραυματισμούς, οι οποίοι όμως δεν θα τους στερήσουν την συμμετοχή από το παιχνίδι με τους Ιταλούς.

Αυτό αναμένεται να είναι το τελευταίο φιλικό για την ομάδα της Νέας Σμύρνης πριν αυτή ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκας.

Νέες… βολές από Αλαφούζο

15/8/2012
Νέες… βολές από Αλαφούζο
Συνέχεια στη διαμάχη των τελευταίων ημερών με τον Ολυμπιακό έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας απαντώντας μέσω του προφίλ του στο twitter κατηγόρησε ευθέως την Σούπερ Λίγκα, τον πρόεδρο της και τους ερυθρόλευκους –κάνοντας και πάλι λόγο για θυγατρικές- με αφορμή το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Δείτε τι ανέφερε η ερώτηση του χρήστη του ίντερνετ, προφανώς οπαδού των Πειραιωτών αλλά και η απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου.

«Γιαννάκη το πήρες το 1ο μάθημα σου με την μη αναβολή του αγώνα. Το 2ο είναι ο διορισμός διαιτητών σήμερα που θα φανεί στη συνέχεια;

Το ότι η Σούπερ Λιγκ του κ. Μόραλη, ΟΣΦΠ και των πολλών θυγατρικών είναι απέναντι μας το ξέρουμε-το πουλόβερ όμως ξηλώνεται κλωστή-κλωστή.»

Στο… μικροσκόπιο του Ατρόμητου η Νιούκαστλ

15/8/2012
Στο… μικροσκόπιο του Ατρόμητου η Νιούκαστλ

Στην Αγγλία θα μεταβούν οι Λύσσανδρος Γεωργαμλής και Τόλης Αποστόλου προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την προσεχή αντίπαλο του Ατρόμητου για τα πλέι οφ του Europa League, Νιούκαστλ στην πρεμιέρα της.

Ο βοηθός προπονητή και ο σκάουτερ των «κυανόλευκων» αντίστοιχα θα ταξιδέψουν ώστε να συλλέξουν όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες για τη δύσκολη αποστολή των Περιστεριωτών για πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μάλιστα, τους… έκατσε καλά και η πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς η Νιούκαστλ καλείται να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο αντίπαλο στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», όπως είναι η Τότεναμ και σίγουρα θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητας των «καρακαξών».

Όσον αφορά την προετοιμασία του συλλόγου, αυτή συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να περιμένει τις επιστροφές των τεσσάρων διεθνών, Δημούτσο, Καραγκούνη, Μπάλα και Κούτσι, οι οποίο θα προπονηθούν χαλαρά την Πέμπτη.

«Ψηστήρι» Πλατανιά σε Σίσιτς

15/8/2012
«Ψηστήρι» Πλατανιά σε Σίσιτς
Την απόκτηση του Μίρνες Σίσιτς φαίνεται πως εξετάζουν οι άνθρωποι του Πλατανιά.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός μπορεί πριν από μερικές εβδομάδες να είχε δηλώσει πως θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΟΦΗ, όμως οι συζητήσεις του με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν πέσει στο κενό.

Αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα των Χανίων, η οποία ψάχνει ποδοσφαιριστές με εμπειρία από την Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα, ο προπονητής των «νεοφώτιστων», Γιάννης Χατζηνικολάου, έχει σε μεγάλη εκτίμηση το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Σίσιτς, με αποτέλεσμα να περιμένει πως και πως την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη.

Εφόσον ο 30χρονος τα βρει σε όλα με τους ανθρώπους του Πλατανιά εκεί θα βρει και δύο γνώριμούς του. Ο λόγος για τους Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και τον Κεντάλ Ουκάρ, οι οποίοι την περασμένη αγωνιστική σεζόν φορούσαν τη φανέλα του ΟΦΗ.

«Έκλεισε» Χοσέμι ο Λεβαδειακός

15/8/2012
«Έκλεισε» Χοσέμι ο Λεβαδειακός

Σε προφορική συμφωνία με τον Χοσέ Χοσέμι ήρθε ο Λεβαδειακός, μετά το «πρέσινγκ» που άσκησαν οι Βοιωτοί τις τελευταίες μέρες στον Ισπανό αμυντικό. Ο 32χρονος στόπερ απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε και άμεσα αναμένεται στη χώρα μας για να πάρει και επίσημο… χρώμα η μεταγραφή.

Ο Γιώργος Παράσχος έψαχνε έναν έμπειρο παίκτη, ώστε να κλείσει τις… τρύπες στην άμυνα και φέρεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Χοσέμι. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή θητεία τους στον Ηρακλή την περίοδο 2010-2011 και πλέον αναμένεται να συνεργαστούν εκ νέου.

Τις προσεχείς ημέρες ο 32χρονος αμυντικός θα ταξιδέψει στη χώρα μας όπου θα «πέσουν» και οι υπογραφές για συμβόλαιο με χρονική διάρκεια ενός έτους. Ο Έλληνας τεχνικός εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του Χοσέμι, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μάλαγα, Λίβερπουλ και Μαγιόρκα.

πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου