ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Τα κυριοτερα νεα απο το Ελληνικο μπασκετ

Νίκησε και ελπίζει

14/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Νίκησε και ελπίζει
Η Εθνική εφήβων επιβλήθηκε με 66-61 της Ουκρανίας και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στις «8» καλύτερες ομάδες του Ευρωμπάσκετ U18. Πρώτος σκόρερ ο Αγραβάνης με 20 πόντους. Επόμενος αντίπαλος η Σερβία, παιχνίδι στο οποίο η Εθνική καλείται να πάρει μόνο την νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 35-30, 48-43, 66-61

Ελλάδα: Μποχωρίδης 15, Αγγέλου 5, Γόντικας 6 (7ρ), Καραμολέγκος 1, Καλογιαννίδης, Σλαφτσάκης 13 (7ρ), Μίτσιαλος 4, Νικολακόπουλος, Καμπερίδης 2, Αγραβάνης 20 (7ρ), Τσόντζος, Φακοπουλίδης.

Ουκρανία: Κόζαντσουκ, Κούντρια 5, Μπογιάρκιν 3, Πιστσίκοφ 1, Λουγκόφτσοφ, Σεβτσένκο, Σμιρνόφ 7, Πετρόφ, Καρτσίνσκι 11, Σάκχνιουκ 18 (9ρ), Ζάγκρεμπα 10, Κορένιουκ 6.

Είπαν όχι για Φώτση

14/8/2012
Είπαν όχι για Φώτση

Δεν ευοδώθηκε η προσπάθεια του Παναθηναϊκού προκειμένου να ντύσει στα πράσινα τον Αντώνη Φώτση. Μετά από διοικητικό συμβούλιο στην Αρμάνι Μιλάνο, οι Ιταλοί απέρριψαν οριστικά την πρόταση του «τριφυλλιού» ύψους 500.000 ευρώ.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού μετά το πρώτο «όχι» που εισέπραξε σε προσφορά 250.000 ευρώ, επανήλθε με νέα δίνοντας τα διπλάσια. Και πάλι όμως, οι Ιταλοί αρνήθηκαν, αφού ο Σέρτζιο Σκαριόλο υπολογίζει πολύ τον Έλληνα πάουερ φόργουορντ και τον θεωρεί βασικό «όπλο» ενόψει της νέας χρονιάς.

Πλέον, οι «πράσινοι» καλούνται να δουν πώς θα κινηθούν στη συνέχεια, αν δηλαδή θα προχωρήσουν σε ακόμη καλύτερη προσφορά προς την ομάδα (με τον Φώτση έτσι κι αλλιώς είχε συμφωνήσει για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας) ή θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν κάποιον άλλο παίκτη.

Παρελθόν από Ελευσίνα ο Μπαλάφας

14/8/2012
Παρελθόν από Ελευσίνα ο Μπαλάφας

Χωρίς τον Βαγγέλη Μπαλάφα θα ξεκινήσει την προσπάθειά του για παραμονή στην Α1 ο Πανελευσινιακός. Ο επί σειρά ετών αρχηγός των «σταχυοφόρων», αποφάσισε να αποχωρήσει από το ρόστερ των νεοφώτιστων και η ομάδα της Ελευσίνας τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανελευσινιακός:

«Με σφίξιμο καρδιάς όλη η οικογένεια του Πανελευσινιακού στέκεται όρθια και χειροκροτεί το μεγάλο της αρχηγό. Ο Βαγγέλης Μπαλάφας είναι μαζί με το Μελέτη Διολέτη, ο οποίος έκλεισε πλέον την καριέρα του, οι μεγαλύτεροι παίκτες στην ιστορία του Συλλόγου. Ο αρχηγός μας δεν αποχωρεί από τον Πανελευσινιακό, απλά δίνει τη σκυτάλη σε εκείνους που θα κληθούν να γράψουν νέες σελίδας δόξας.

Τα λόγια είναι δύσκολα και δεν μπορούν να αποτυπώσουν τα πραγματικά συναισθήματα για το Βαγγέλη Μπαλάφα. Παίκτες, φίλαθλοι και Διοίκηση του Πανελευσινιακού τιμούν τον αρχηγό κι ελπίζουμε αφού δεν θα είμαστε σε διαφορετικούς δρόμους αλλά στην ίδια πλατεία, στην επόμενη στροφή να είμαστε όλοι πάλι μαζί
».

«Χώρισαν» Πανιώνιος και Παραγυιός

14/8/2012
«Χώρισαν» Πανιώνιος και Παραγυιός

Μετά από μακροχρόνια παρουσία του Μιχάλη Παραγυιού στον Πανιώνιο, ήρθε η ώρα για τις δύο πλευρές να ακολουθήσουν διαφορετικούς... δρόμους. Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ αποχώρησε από τον «Ιστορικό», μετά από 4 χρόνια που αγωνιζόταν με τη φανέλα του συλλόγου και πλέον καλείται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Καβάλα και Περιστέρι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του έμπειρου παίκτη, ωστόσο ο Έλληνας μπασκετμπολίστας δεν έχει αποφασίσει που θα αγωνιστεί από την ερχόμενη σεζόν, καθώς είναι ακόμα «φρέσκο» το… διαζύγιο με τον Πανιώνιο.


πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου