ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Η παραιτηση Σαββα και η δηλωση του Σαρρη!!!

Παραίτηση Σάββα από την ΚΕΔ για την "διαδικασία-παρωδία"!

14/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Παραίτηση Σάββα από την ΚΕΔ για την "διαδικασία-παρωδία"! (pic)

Επιστολή παραίτηση από την ΚΕΔ έστειλε στον πρόεδρο της ΕΠΟ και στα μέλη του ΔΣ, ο αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής, Χρήστος Σάββας, εκφράζοντας έτσι τη διαφωνία του για τον τρόπο που καταρτίστηκαν οι νέοι πίνακες.

Ο κ. Σάββας είχε προαναγγείλει την παραίτησή του σε συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Δευτέρα 13 Αυγούστου στο ραδιόφωνο της NET 105,8

Στο κείμενο της παραίτησης αναφέρονται τα εξής:

Κύριε πρόεδρε

Μετά την ανακοίνωση ότι η ΚΕΔ ολοκλήρωσε τις αξιολογήσεις των διαιτητών έχω να δηλώσω τα εξής: "Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αξιολόγησης διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας -μέσα στο απίστευτο και όμως αληθινό διάστημα της μισής ώρας- ολοκληρώθηκε και η χρονική της διάρκεια αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ στην σχετική διαδικασία από καταβολής ΚΕΔ.

Με την διαδικασία-παρωδία, που αγγίζει τα όρια του σκανδάλου, τα δύο μέλη της ΚΕΔ (Δούρος, Μπριάκος), απόντος του τρίτου μέλους (Βασάρας) ανακοίνωσαν τους νέους πίνακες διαιτητών και παρατηρητών όπως τους είχαν παραδοθεί από τον ενορχηστρωτή της παρωδίας, τον κύριο Σαρρή, πρόεδρο της ΚΕΔ.

Επειδή οι αξίες και τα πιστεύω μου, καθώς και η πολύχρονη θητεία μου στον χώρο, δεν μου επιτρέπουν να συμβιβάζομαι με τέτοιου είδους πρωτοφανής καταστάσεις, ανακοινώνω την παραίτησή μου από την θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, μια θέση που δεν έχει απολύτως καμία αξία μετά τα όσα συνέβησαν.

Αν ο κύριος Σαρρής και η παρέα του θέλουν να φέρουν αυτό το ύφος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο εκδικούνται τις ενώσεις ή επιδιώκουν να τις προσελκύσουν, τους πληροφορώ ότι πλανώνται πλάνην οικτράν.

Τα αποτελέσματα αυτής της αήθους διαδικασίας θα τα εισπράξουν σύντομα από τις ενώσεις".

Η απάντηση Σαρρή στις δηλώσεις και την παραίτηση Σάββα

14/8/2012
Η απάντηση Σαρρή στις δηλώσεις και την παραίτηση Σάββα

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υποψήφιος να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ στις προσεχής εκλογές, προέβη στην ακόλουθη δήλωση στο SoccerPlus, προκειμένου να απαντήσει στα όσα υποστηρίζει στην επιστολή παραίτησής του από την ΚΕΔ ο αναπληρωτής προέδρος, Χρήστος Σάββας.

Η δήλωση του κ. Σαρρή είναι η ακόλουθη:

«Οι ενώσεις και όλοι οι ασχολούμενοι με τον χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζουν το ύφος, το ήθος και τα πεπραγμένα όλων μας στον χώρο».

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου