ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ερυθρόλευκος ο Κοντρέρας

Ερυθρόλευκος ο Κοντρέρας

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Πάμπλο Κοντρέρας στον Ολυμπιακό. "Ανυπομονώ να εκπροσωπήσω τη φανέλα", δήλωσε ο Χιλιανός στόπερ.
Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Παρασκευής (17/8). Τα αποτελέσματα βγήκαν το απόγευμα και ο παίκτης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς μην ξεχνάμε πως βρισκόταν σε πλήρη δράση με την Κόλο Κόλο στο Πρωτάθλημα Χιλής.

Ακριβώς στις 22:00, το βράδυ της Πέμπτης (17/8), ο Πάμπλο Κοντρέρας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πρωταθλητές έναντι 500.000 ευρώ ετησίως και την Κόλο Κόλο να βάζει στα ταμεία της 200.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πάμπλο Κοντρέρας για τα επόμενα δύο χρόνια".

Λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα ο 34άχρονος στόπερ εξήλθε από τα γραφεία. Αφού ζήτησε συγγνώμη στα ελληνικά για την καθυστέρηση λόγω κάποιων εγγράφων που άργησαν να σταλούν από τη Χιλή, έκανε τις πρώτες επίσημες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την εξέλιξη που είχε αυτή η υπόθεση για μένα. Ευχαριστώ παρα πολύ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου έδωσε. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την προοπτική να αγωνιστώ ξανά στην Ελλάδα και πρωτίστως, φυσικά, στο Champions League, που είναι ό,τι το καλύτερο για κάθε ποδοσφαιριστή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ανυπόμονος για να εκπροσωπήσω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία αναγνωρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και δεν μπορείς να την αρνηθείς", είπε αρχικά ο Πάμπλο Κοντρέρας.


 
Για τις φιλοδοξίες του με τον Ολυμπιακό, υπογράμμισε: "Θέλω να προσπαθήσω να εκπληρώσω αυτά που περιμένει ο κόσμος από μένα. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα που παλεύει για όλους τους στόχους και τους τίτλους. Ευελπιστώ να έχω την απόδοση που θέλω".

Όσο για το αν θα είναι διαθέσιμος για το φιλικό της Κυριακής (19/8) με τη Νάπολι στο "Σαν Πάολο", υποστήριξε: "Από πλευράς φυσικής κατάστασης είμαι πάρα πολύ καλά. Έπαιζα κανονικά στην προηγούμενη ομάδα μου, μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Ο προπονητής, βέβαια, είναι αυτός που θα αποφασίσει".

Τέλος, για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Ολυμπιακού είπε: "Τόσο ο πρόεδρος όσο και ο κόσμος έχουν χαρεί με τον ερχομό μου. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα κάνω πολλές θυσίες για να αποδώσω τα μέγιστα και να ανταποδώσω".

O Πάμπλο Κοντρέρας στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός από redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου