ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Σε έντονους ρυθμούς!

Σε έντονους ρυθμούς! 

17/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Θρύλου στο Ρέντη βρέθηκαν και σήμερα οι παίκτες. Μετά απο το ρεπό της Πέμπτης (16/8) οι νταμπλούχοι Ελλάδας, πάτησαν ξανά γήπεδο. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει κανονικά και χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της προετοιμασίας του, ενώ πλησιάζει και το μεγάλο φιλικό, πρόβα τζενεράλε ουσιαστικά, απέναντι στην Νάπολι, που θα γίνει την Κυριακή (19/8).
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ξεκίνησε να προπονεί τους παίκτες του στις 8:30 το πρωί κάνοντας ένα ακόμα εντατικό πρόγραμμα, το οποίο είχε ποικιλία στις ασκήσεις. Περιελάμβανε δουλειά τόσο στη φυσική κατάσταση και την τεχνική όσο και στην τακτική. Οι ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ δούλεψαν πολύ και στα τελειώματα των φάσεων, με σουτ, χωρισμένοι σε γκρουπ.

Από την προπόνηση δεν έλειψε και το δίτερμα, κατά το οποίο ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να δει κάποια πράγματα επάνω στον τομέα της τακτικής. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με γυμναστήριο.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου