ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Τατος:"Θα φανει η δουλεια μεσα στο γηπεδο"

Τάτος: «Θα φανεί η δουλειά που κάνουμε»

12/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Τάτος: «Θα φανεί η δουλειά που κάνουμε»

Σίγουρος ότι τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς που κάνουν για περισσότερο από έναν μήνα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού θα φανούν μέσα στο γήπεδο εμφανίστηκε ο Ανδρέας Τάτος. «Δουλεύουμε σωστά και όταν έρθουν οι επίσημες υποχρεώσεις θα φανεί η δουλειά που έχουμε κάνει», τόνισε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός. «Πιστεύω ότι σταδιακά θα τα καταφέρω», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Τάτου

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού έχει ξεπεράσει τον έναν μήνα. Πώς βλέπεις τα πράγματα;

«Είναι πολύ δύσκολη προετοιμασία. Υπάρχει πολλή κούραση. Κάνουμε πολλές φορές και δύο προπονήσεις την ημέρα. Στην Αυστρία, όπου έγινε και το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας ήταν αρκετά δύσκολο. Από εκεί και πέρα, σιγά-σιγά κάνουμε προπονήσεις με την μπάλα. Μπορεί να είμαστε λίγο κουρασμένοι τώρα, αλλά εμείς δουλεύουμε όπως πρέπει. Δουλεύουμε σωστά και όταν έρθουν οι επίσημες υποχρεώσεις θα φανεί η δουλειά που έχουμε κάνει».

Εσύ πώς αισθάνεσαι; Ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ σου; Ότι προσαρμόζεσαι μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο;

«Πάντοτε ένας καινούργιος ποδοσφαιριστής χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο σε σύγκριση με τους παλιότερους παίκτες στην ομάδα. Είναι λογικό να υπάρχει λίγο άγχος. Η πίεση στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη, γιατί μιλάμε για μία πολύ μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι σταδιακά θα τα καταφέρω».

Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό φιλικό με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Θα ήθελα να μου πεις δύο λόγια για αυτό το παιχνίδι.

«Είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Η Σπόρτινγκ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα βοηθήσει σίγουρα τον προπονητή μας για να έχει στο μυαλό του την κατάρτιση της ενδεκάδας, για το ποιοι θα παίζουν. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και, όπως είπα και πριν, ένα πολύ δυνατό τεστ. Πιστεύω ότι θα σταθούμε καλά και θα κερδίσουμε».

Ο προπονητής έχει επιλέξει τα τελευταία δύο παιχνίδια με τη Σπόρτινγκ και τη Νάπολι, επειδή οι καιρικές συνθήκες μοιάζουν με αυτές που συναντάμε στο ελλνικό πρωτάθλημα. Είναι μία επιλογή που σας βοηθάει τελικά;

«Σίγουρα μας βοηθάει, γιατί στην Ελλάδα έχει πολλή ζέστη. Και εδώ, στη Λισαβόνα, έχει πάρα πολλή ζέστη. Αν προπονείσαι σε καιρικές συνθήκες που θα συναντήσεις στους αγώνες, σίγουρα θα σε βοηθήσει πάρα πολύ».

Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελες να περάσεις ξανά την Πόρτο της Εθνικής: Είχες κληθεί μία φορά, αλλά δεν είχες παίξει.

«Κάθε παίκτης θέλει να παίζει στην Εθνική και να καλείται από τον κ. Σάντος. Από εκεί και πέρα, το μόνο που έχω να κάνω είναι προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα στον Ολυμπιακό, να αποδείξω ότι αξίζω και να βοηθήσω την ομάδα μου».


πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ
για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου