ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Τα δινει η Εβερτον για Κεβιν!

«Καλύπτει τη ρήτρα για Μιραλάς η Έβερτον»

15/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Καλύπτει τη ρήτρα για Μιραλάς η Έβερτον»

Άλλη μια ομάδα από την Αγγλία θέλει τον Κέβιν Μιραλάς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymail.co.uk ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο της Έβερτον.

Η αγγλική ιστοσελίδα όμως δεν μένει απλώς στο ενδιαφέρον της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες, αλλά εμφανίζει τον προπονητή της Έβερτον αποφασισμένο να καλύψει άμεσα τη ρήτρα που δένει τον Μιραλάς με τον Ολυμπιακό και τον ντύσει στα «μπλε».

«Η Έβερτον είναι έτοιμη άμεσα να επενδύσει ξανά ένα μέρος των χρημάτων που πήρε από την πώληση του Τζακ Ρόντγουελ ολοκληρώνοντας μια μεταγραφή ύψους 5,3 εκατ. λιρών για τον Κέβιν Μιραλάς», αναφέρει το δημοσίευμα.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι ο «Μιραλάς είναι με την εθνική ομάδα του Βελγίου για το φιλικό παιχνίδι με την Ολλανδία αλλά, μετά το παιχνίδι, αναμένεται να ταξιδέψει για το Μέρσεϊσάιντ μέσα στις επόμενες 24 ώρες για να ολοκληρώσει την μεταγραφή περνώντας τις ιατρικές εξετάσεις και για να συμφωνήσει για τις αποδοχές του», προσθέτει.

Το δημοσίευμα της Dailymail, αναφέρει ότι η περίπτωση του Μιραλάς είναι αρκετά καλή για την Έβερτον καθώς πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στην επίθεση, ταιριάζει «οικονομικά» στην Έβερτον, στην οποία θα συναντήσει και τον συμπατριώτη του Μαρουάν Φελαϊνί.

Μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις του Μιραλάς ο οποίος σχολίασε για το ενδεχόμενο πραγματοποίησης της μεταγραφής. «Το να πάρω μεταγραφή στην Αγγλία θα είναι κάτι πάρα πολύ καλό για εμένα. Θα ήταν καλό για την οικογένειά μου αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία».



πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου