ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ποιος είναι ο Ντρέντε (videos)

Ποιος είναι ο Ντρέντε (videos)

18/8/2012KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Ποιος είναι ο Ντρέντε
Γεννημένος στην Ολλανδία και στο Ρότερνταμ ο Ντρέντε, άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τα 13 του, στις ακαδημίες της Φέγενορντ το 2000. Μετά από τρία χρόνια όμως δόθηκε στην Εξέλσιορ.

Εκεί, κατάφερε να βελτιωθεί σε αρκετούς τομείς και να αναπτύξει το ταλέντο του. Αγωνιζόταν ως αριστερός μπακ αλλά στη συνέχεια... μετατράπηκε σε εξτρέμ με τους προπονητές του να τον μεταφέρουν πιο μπροστά θέλοντας να εκμεταλλευθούν την ταχύτητά του.

Πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Έβερτον από την Ρεάλ Μαδρίτης. Η πορεία του Ντρέντε στην Μαδρίτη δεν ήταν αυτή που θα ήθελε.

Το 2007 ο Ντρέντε μεταγράφηκε από την Φέγενορντ στην "Βασίλισσα" έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ, με τον ίδιο να πιέζει την διοίκηση της ολλανδικής ομάδας να τον παραχωρήσει. Με την μεταγραφή αυτή ο Ντρέντε επισφράγισε μια παρουσία με τα χρώματα της Φέγενορντ από την αγωνιστική σεζόν 2005-6, όταν και τον απέκτησε και πάλι από την Εξέλσιορ.

Την πρώτη σεζόν αγωνίστηκε μόνο σε τρία παιχνίδια στην πρώτη ομάδα προσπαθώντας να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει μια θέση στην αρχική ομάδα. Την επόμενη σεζόν θα πάρει την ευκαιρία, και θα αποτελέσει την επιλογή για την αρχική ενδεκάδα της ομάδας.

Το καλοκαίρι του 2007 πηγαίνει στη Ρεάλ, κάνοντας ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο. Θα παίξει στο δεύτερο παιχνίδι για το Σούπερ Καπ κόντρα στην Σεβίλλη και θα σκοράρει με ένα σουτ από τα τριάντα μέτρα. Την σεζόν αυτή θα αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα. Την δεύτερη του αγωνιστική σεζόν στη Ρεάλ θα αντιμετωπίσει προβλήματα μετά από γιουχαΐσματα των οπαδών της ομάδας για την απόδοσή του σε ένα εντός έδρας παιχνίδι...

Ο Χουάντε Ράμος προσπάθησε να τον στηρίξει. Τον κράτησε για ένα διάστημα εκτός ομάδας αλλά ποτέ δεν κατάφερε να επανέλθει σε αυτή.

Την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα δοθεί δανεικός στην Έρκουλες. Θα αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια στην Πριμένα Ντιβισιόν, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις, αποτελώντας βασικό μέλος της ομάδας στη νίκη 2-0 επί της Μπάρτσελόνα.

Την περσινή σεζόν δόθηκε δανεικός από Ρεάλ Μαδρίτης στην Έβερτον με την οποία αγωνίστηκε με 21 παιχνίδια και σκόραρε τρεις φορές. Με τη λήξη του δανεισμού του από την Έβερτον ο Ντρέντε έμεινε ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδες επιθυμεί.

Φημίζεται για την ταχύτητά του αλλά και την ικανότητά του να αγωνίζεται ως μπακ λόγω των πρώτων ετών της καριέρας του.

Με την εθνική ομάδα της χώρας του ο Ντρέντε έχει κάνει μόλις μια εμφάνιση. Στις 14 Νοεμβρίου 2010 αγωνίστηκε κόντρα στην Τουρκία στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα.



www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου