ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Αν ερθει προταση το συζηταμε

"Αν έρθει πρόταση το συζητάμε"

O ατζέντης του Μιραλάς μιλάει με αγγλικούς συλλόγους για τον πελάτη του, με την Άρσεναλ να φέρεται ως ένας πιθανός προορισμός για τον Βέλγο διεθνή επιθετικό από τα ΜΜΕ της χώρας. Ποια η θέση του Ολυμπιακού για το θέμα.

Οι νέες δηλώσεις που έκανε ο Κέβιν Μιραλάς στο "Skysports News" σχετικά με τις επαφές που έχει ο ατζέντης του με την Άρσεναλ, προκάλεσαν ερωτηματικά για το μέλλον του 25χρονου κυνηγού στον Ολυμπιακό.

Ποια είναι όμως η θέση των ανθρώπων του πειραϊκού συλλόγου για το συγκεκριμένο θέμα;

"Οι δηλώσεις αυτές στο "Skysports News" έχουν γίνει, είναι αλήθεια. Ο ατζέντης του Κέβιν έχει επαφές με αγγλικούς συλλόγους. Ο παίκτης όμως έχει συμβόλαιο με εμάς αλλά και συγκεκριμένη ρήτρα.

Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ο Μιραλάς, όπως και αρκετοί ακόμη στην ομάδα μας. Αν έρθει κάποια συγκεκριμένη πρόταση, τότε θα τη συζητήσουμε", είναι η θέση των ερυθρολεύκων στα σενάρια σχετικά με τον Βέλγο διεθνή επιθετικό.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν δεν κλείνουν την πόρτα σε κανένα ενδιαφερόμενο, ωστόσο ξεκαθαρίζουν πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον σύλλογο, υπενθυμίζοντας και την ύπαρξη ρήτρας.

Παράλληλα τονίζουν πως δεν μπορούν να ασχολούνται συνεχώς με το κάθε τι που υποστηρίζει ο μάνατζερ του Μιραλάς αναφορικά με το μέλλον του πελάτη του.


ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ
για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου