ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Να σταματήσουμε τον Σχορτσανίτη"

Μπαρτζώκας: "Να σταματήσουμε τον Σχορτσανίτη"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Παναθηναϊκός παραμένει σε υψηλό επίπεδο, ενώ επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να σταματήσει το παιχνίδι του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στην επίθεση.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (22/10) κόντρα στον Παναθηναϊκό (18:45, NET), για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στις δηλώσεις του τόνισε πως οι πράσινοι παραμένουν σε υψηλό επίπεδο, ενώ επεσήμανε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να σταματήσουν το παιχνίδι του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
 Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε: "Το ντέρμπι γίνεται νωρίς και για τις δυο ομάδες, αλλά ανεξάρτητα απ’ αυτό είναι πάντα ένα παιχνίδι το οποίο έχει στραμμένα πάνω του τα βλέμματα όλων.

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ως τώρα ότι παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο και δεν έχει επηρεαστεί από τις αλλαγές, όπως λεγόταν κατα κόρον.

Ο αντίπαλος μας έχει άξονες στο επιθετικό του παιχνίδι που όλοι αναγνωρίζουν και κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό έχει ως κύριο στόχο να αντιμετωπίσει τον Σχορτσανίτη ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού των πολύ έμπειρων Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου