ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Πως θα σφυρίξουν τον Σχορτσανίτη;

Πως θα σφυρίξουν τον Σχορτσανίτη;

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν τον τρόπο με τον οποίο οι διαιτητές θα αντιμετωπίσουν τον Σχορτσανίτη. Θα σφυρίξουν όπως πρέπει ή θα επιδιώξουν να τον προστατεύσουν με τις αποφάσεις τους.
Στα πέντε χρόνια που ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ήταν στον Ολυμπιακό (2005-2010), στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έμαθαν για τα καλά το πως τον αντιμετώπιζαν οι διαιτητές στα ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Φρόντιζαν να τον φορτώνουν γρήγορα με φάουλ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, τον εκνεύριζαν, σφύριζαν την παραμικρή επαφή εναντίον του και με τον τρόπο τους κατάφερναν να τον θέσουν νοκ-άουτ από τα παιχνίδια.
Τώρα όμως που ο Έλληνας διεθνής σέντερ πήρε στον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό αναρωτιούνται το πως οι διαιτητές θα αντιμετωπίσουν τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Θα σφυρίξουν όπως πρέπει ή θα επιδιώξουν να τον προστατεύσουν με τις αποφάσεις τους; Θα είναι δίκαιη η κρίση τους στις μονομαχίες κάτω από την ρακέτα ή θα κάνουν τα... στραβά μάτια σε πιθανά φάουλ και παραβάσεις που θα κάνει;

Και το σημαντικότερο βέβαια, πως οι διαιτητές θα αντιμετωπίσουν τους σέντερ του Ολυμπιακού; Τα σφυρίγματα τους θα είναι σωστά ή θα φροντίσουν να τιμωρήσουν γρήγορα με φάουλ τους ψηλούς των Πειραιωτών (κυρίως τους Ντόρσεϊ, Χάινς) ώστε να διευκολύνουν το έργο του Σοφοκλή Σχορτσανίτη;

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χριστοδούλου, Σχινάς και Αναστόπουλος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου