ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

21/10/2012




«Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στο γήπεδο» 

21/10/2012

«Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στο γήπεδο» 
Την ικανοποίηση του για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο για ακόμα δύο χρόνια, εξέφρασε με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Βαγγέλης Νάστος.

Ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε ότι θέλει με την απόδοση του στο γήπεδο να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε με την κίνηση αυτή η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, ενώ αναφερόμενος στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, για την έβδομη αγωνιστική της Super League, είπε πως η νίκη αποτελεί μονόδρομο.


Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Νάστος στη NOVA:

Έχεις χαρακτηριστεί παιδί διαμάντι και όχι μόνο τη φετινή χρονιά, αλλά όσα χρόνια τιμάς τον σύλλογο. Πλέον ήρθε η ανταπόδοση, πως νιώθεις για αυτή την ανανέωση του συμβολαίου σου;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, το ήθελα κι εγώ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή που πίστεψαν σε μένα και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσω, όσο χρειαστεί, όταν χρειαστεί θα είμαι έτοιμος να τους βοηθήσω».


Τη φετινή χρονιά δεν έχεις πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής και αυτό κάτι δείχνει το γεγονός ότι ήθελαν να σου ανανεώσουν το συμβόλαιο από τώρα για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει πολλά για έναν ποδοσφαιριστή.

«Είναι πάρα πολύ θετικό για έναν ποδοσφαιριστή όταν δεν αγωνίζεται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να τους το ανταποδώσω στο γήπεδο, θα προσπαθώ συνέχεια και όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα τους το ανταποδώσω. Εύχομαι να τα καταφέρω, εύχομαι να πάει καλά η ομάδα, να τελειώσει το πρωτάθλημα πρώτα ο Θεός και να είμαστε ψηλά και βλέποντας και κάνοντας».


Δεν είναι τυχαίο ότι τα χρόνια που είσαι εσύ στην ομάδα γίνονται άλματα. Που μπορεί να σας βρουν τα επόμενα δύο χρόνια;

«Τα τελευταία τρία χρόνια που είμαι εδώ, όντως κάθε χρόνο πάμε και καλύτερα. Έχουμε πει ότι για φέτος στόχος είναι να πάμε καλύτερα από πέρσι. Να τερματίσουμε στην τετράδα, μακάρι να φτάσουμε πάλι στον τελικό του Κυπέλλου που είναι ευχής έργον. Δεν μπορώ να σου πω πως θα τελειώσει η χρονιά, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι η ομάδα είναι καλή, ότι δουλεύουμε καλά και ελπίζω στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι».


Νιώθεις ότι θα μπορούσατε να είχατε περισσότερους βαθμούς απ' ό,τι έχετε;

«Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Βέβαια, είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Σημασία έχει να μην κοιτάμε τί έγινε. Τα παιχνίδια περάσανε, οι βαθμοί που έχουμε είναι αυτοί. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από αυτό με τον Λεβαδειακό».


Μεσολάβησε μια διακοπή που ίσως ήταν θετική για να ξεπεραστεί το παιχνίδι με την Βέροια. Πως προετοιμαστήκατε ενόψει Λεβαδειακού;

«Όντως ήταν θετική αυτή η διακοπή. Αν και δεν ήταν τελείως αρνητικό το αποτέλεσμα στη Βέροια, περισσότερο ήταν ο τρόπος που ήρθε γιατί δεχτήκαμε δύο γκολ σε δύο λεπτά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί να μας τα δώσει κάποια άλλη στιγμή. Εμείς αυτές τις δύο εβδομάδες δουλέψαμε πολύ καλά εκεί που είχαμε προβλήματα. Ελπίζω την Κυριακή να είμαστε καλοί και να πάρουμε και τη νίκη που τη χρειαζόμαστε».

Στον δρόμο της επιστροφής ο Κατσικοκέρης 

21/10/2012

Στον δρόμο της επιστροφής ο Κατσικοκέρης 
Μέρος της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ ακολούθησε ο Νίκος Κατσικοκέρης.

Ο 23χρονος επιθετικός αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για τον κυριακάτικο (28/10) αγώνα της Ένωσης με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε τον Έλληνα φορ μετά από ένα μήνα που είχε τραυματιστεί να μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του.

Τις επόμενες μέρες ο Κατσικοκέρης θα δοκιμάσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα και εφόσον τα καταφέρει, θέτει υποψηφιότητα να προσφέρει μία λύση για την επιθετική γραμμή του «Δικεφάλου».

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στη χθεσινή ήττα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Αύριο (22/10) οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις την Τρίτη το πρωί (10:00).


Τί πρέπει να κάνει η ομάδα ώστε να παρουσιαστεί βελτιωμένη κόντρα στον Λεβαδειακό που είναι χαμηλά στη βαθμολογία αν και το ρόστερ του υποδήλωνε άλλα πράγματα στην αρχή της χρονιάς.

«Αποτελείται από πάρα πολύ καλούς παίκτες ο Λεβαδειακός. Έχει ένα καλό σύνολο αλλά για κάποιο λόγο δεν έχουν πάρει τους βαθμούς που θα θέλανε. Εμάς δεν μας απασχολεί τί κάνει ο αντίπαλος. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε τη νίκη, πάντα σκεφτόμαστε τη νίκη. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Χάνει το ντέρμπι ο Αργυρόπουλος 

21/10/2012

Χάνει το ντέρμπι ο Αργυρόπουλος
Τις υπηρεσίες του Λεωνίδα Αργυρόπουλου θα στερηθεί στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο νεαρός αμυντικός στην προπόνηση της Παρασκευής (19/10) συγκρούστηκε δυνατά με συμπαίκτη του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στη μύτη και όπως όλα δείχνουν να χάσει το κρητικό ντέρμπι.

Εκτός από τον Αργυρόπουλο απών από την αναμέτρηση της Δευτέρας (20/10) θα είναι και ο Ντόε, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την πατρίδα του την Λιβερία, λόγω ενός προβλήματος με το διαβατήριό του.

Ωστόσο, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Χατζηνικολάου εκτός από απουσίες θα έχει και επιστροφές. Πιο συγκεκριμένα, «ετοιμοπόλεμος» μετά τον τραυματισμό του θα είναι ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

«Φτιαγμένος» για το ντέρμπι 

21/10/2012

«Φτιαγμένος» για το ντέρμπι
Έτοιμος για το κρητικό ντέρμπι κόντρα στον Πλατανιά που θα γίνει τη Δευτέρα (22/20) στα «Περιβόλια» είναι όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Μίρνες Σίσιτς.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός ανέφερε πως τέτοιου είδους αναμετρήσεις τον ενθουσιάζουν, ενώ εξέφρασε την σιγουριά του πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αγώνα, προκειμένου να κάνουν τους φιλάθλους του συλλόγου του Ηρακλείου χαρούμενους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίρνες Σίσιτς στη «Real News»:

Για τη πορεία του ΟΦΗ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα:

«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, όμως οφείλουμε σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για τη νίκη. Ο Πλατανιάς αν και αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Σούπερ Λίγκα είναι καλή ομάδα, με δυνατή έδρα. Ωστόσο, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι, όπως πάντα να τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς».

Για το παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά:

«Είναι το ντέρμπι του νησιού και εύχομαι να γίνει ένα δυνατό ματς, που θα αρέσει σ’ εκείνους που θα το παρακολουθήσουν. Προσωπικά, αυτά τα παιχνίδια με ενθουσιάζουν, γιατί έχουν περισσότερο πάθος. Αυτό που θέλω να πω στους οπαδούς μας είναι ότι ο ΟΦΗ θα παλεύει παντού, σε κάθε γήπεδο και με οποιονδήποτε αντίπαλο, για να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία και να μη φεύγει ποτέ με σκυμμένο το κεφάλι. Όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε το ίδιο σκληρά».

«Δεν άξιζε να χάσει η ΑΕΚ» 

21/10/2012

«Δεν άξιζε να χάσει η ΑΕΚ»
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Τούμπας ο Έβαλντ Λίνεν τόνισε πως η ΑΕΚ δεν άξιζε να χάσει.

Και όπως έδειξε στην προπόνηση της Κυριακής, δεν το είπε για… παρηγοριά στον άρρωστο.

Αλλά επειδή το πιστεύει.

Μιλώντας στους παίκτες του ο Γερμανός δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

Τόνισε όμως ότι η καλή ανταπόκρισή τους στο πλάνο θα μπορούσε να έχει αποτρέψει μια ακόμα ήττα από την πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου.

Η νέα επιστροφή της ΑΕΚ με άδεια χέρια στα Σπάτα κάνει δυσδιάκριτα όποια θετικά σημάδια προέκυψαν από το παιχνίδι της Τούμπας. Ο Λίνεν όμως όχι μόνο τα βρήκε, αλλά θέλησε -χρησιμοποιώντας τα- ν’ ανορθώσει την ψυχολογία των παικτών του.

Μπορεί λοιπόν να παραδέχθηκε πως είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα (και να τόνισε ότι η ομάδα άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία) αλλά δήλωσε ικανοποιημένος από την προσήλωση των «κιτρινόμαυρων» στο τακτικό πλάνο. Τους τόνισε, εξάλλου, πως εκείνη ήταν που άφησε χωρίς τελική προσπάθεια (μέχρι τη φάση του γκολ) μια από τις ποιοτικότερες ομάδες σε μια από τις δυνατότερες έδρες του πρωταθλήματος.

Επειδή όμως στην άμυνα η ΑΕΚ τα πήγε σχετικά καλά (δεδομένου ότι γκολ που δέχθηκε ήταν προϊόν και δικής της αδράνειας) ο Λίνεν στάθηκε εκεί που η ανάγκη βελτίωσης είναι κάτι παραπάνω από εμφανής: Στην επιθετική λειτουργία.

Ενόψει και του «τελικού» με τον Πλατανιά, λοιπόν, όπου η «Ένωση» θα χρειαστεί αναγκαστικά να επιτεθεί, ο Γερμανός χαρακτήρισε αναγκαία την ηρεμία που τόσο έλειψε στην Τούμπα μετά το γκολ του ΠΑΟΚ. Μια ηρεμία που θα μεταφράζεται, όπως εξήγησε, σε πιο ορθολογικές επιλογές, όχι «τραβηγμένα» σουτ από μακριά και περισσότερο παιχνίδι από τα άκρα.

«Μας αδικεί το αποτέλεσμα» 

21/10/2012

«Μας αδικεί το αποτέλεσμα» 
Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό για την Βέροια, όμως δεν σκόραρε και έτσι η επανάληψη έφερε τρία γκολ για τους Αρκάδες. Αυτό έκανε τον Νίκο Καρύδα να είναι απογοητευμένος από την πορεία της αναμέτρησης και από την ήττα που γνώρισε η ομάδα του από την ομάδα της Τρίπολης.

«Σε τρεις στιγμές αδράνειας δεχτήκαμε ισάριθμα γκολ. Δεν ήταν η εικόνα μας για αυτό το σκορ. Αυτά όμως γίνονται στο ποδόσφαιρο. Όταν δε βάζεις γκολ, ο αντίπαλος θα σε τιμωρήσει.

Ο Αστέρας έδειξε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα πρωταγωνιστήσει. Εμείς συνεχίζουμε, δεν το βάζουμε κάτω, ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για μας και θέλω να πιστεύω ήταν μια κακή παρένθεση. Μας επηρέασε ότι με την πρώτη φάση ο Αστέρας μας έκανε γκολ.

Ήρθαν πολύ κοντά τα γκολ, από κει και πέρα προσπαθήσαμε για ένα κοντρόλ παιχνίδι, βγάλαμε και φάσεις. Όταν είσαι πίσω στο σκορ είναι δύσκολο να γυρίσεις το ματς. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες».

«Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη» 

21/10/2012

«Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη»
Μόνο τυχαία δεν θεωρεί την πορεία του Πλατανιά στην Σούπερ Λίγκα ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του.

Ο έμπειρος επιθετικός υπογράμμισε πως η ομάδα των Χανίων τα πηγαίνει τόσο καλά στο φετινό πρωτάθλημα, λόγω της πολύ δουλειάς που κάνουν καθημερινά οι παίκτες της, όμως ο 30χρονος στράικερ ανέφερε πως κάνεις στις τάξεις του συλλόγου δεν πρέπει να επαναπαυτεί, καθώς η αποτυχία με την επιτυχία δεν απέχουν και πολύ. Ανακοινώθηκε η αποστολή για ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκος Μαραγκουδάκης στην «Real News»:

Για την πορεία του Πλατανιά στο πρωτάθλημα:

«Για εμάς πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Όσο πιο σύντομα τα καταφέρουμε τόσο το καλύτερο. Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα από το θετικό ξεκίνημα, αφού το καλό από το κακό αποτέλεσμα απέχουν ελάχιστα κι ανά πάσα στιγμή πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Η ομάδα είναι σωστά δουλεμένη και τίποτα δεν γίνεται στην τύχη».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που θα γίνει τη Δευτέρα (22/10):

«Νίκες όπως αυτή με τον Άρη μας δυναμώνουν πιο πολύ, αφού όσο καλύτερος είναι ο αντίπαλος τόσο η επιτυχία μας αποκτά ιδιαίτερη αξία. Μπροστά μας έχουμε το ματς με τον ΟΦΗ, ένα σπουδαίο παιχνίδι, όχι μόνο γιατί είναι τοπικό ντέρμπι, αλλά επειδή πρόκειται αληθινά για ένα αξιόλογο σύνολο. Από την πλευρά μας, επαναλάβαμε αυτό που έχουμε μάθει πριν από κάθε αναμέτρηση: γερή προετοιμασία και δουλειά για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Με τη βοήθεια των οπαδών μας θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν».

Για το μέλλον του στην ομάδα των Χανίων:

«Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, όμως δεν κρύβω την επιθυμία μου να μείνω στον Πλατανιά».

Ανακοινώθηκε η αποστολή

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου επέλεξε 20 παίκτες για να στελεχώσουν την αποστολή του Πλατανιά στο κρητικό ντέρμπι απέναντι στον ΟΦΗ:

Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Γιακουμάκης, Γκονζάλες, Δέντσας, Δράμι, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τζανής.

Τσιώλης: «Μας κράτησε ο Φούλοπ» 

21/10/2012

Τσιώλης: «Μας κράτησε ο Φούλοπ» 
Στις επεμβάσεις που έκανε ο Μάρτον Φούλοπ στάθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης. Ο προπονητής των Αρκάδων, έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όμως ήταν εμφανώς προβληματισμένος για την εικόνα του συνόλου του στο πρώτο μέρος. Παράλληλα, εξήγησε και γιατί έμεινε εκτός αποστολής ο Ναβάρο.

Για το παιχνίδι, τόνισε: «Μια σπουδαία νίκη, χρειαζόμασταν τους βαθμούς για να ανέβουμε κι άλλο βαθμολογικά. Στο πρώτο μέρος είχαμε προβλήματα στην αμυντική συμπεριφορά, αφήσαμε χώρους και η Βέροια έδειξε ότι είναι καλή ομάδα. Το αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος μάλλον αδικεί τη Βέροια, μας κράτησε ο Φούλοπ αλλά στο ποδόσφαιρο παίζουν και οι τερματοφύλακες.

Μιλήσαμε στο ημίχρονο, κάναμε αλλαγές, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και το πρώτο γκολ ήταν καταλυτικό στο αποτέλεσμα. Πήραμε μια δίκαιη νίκη βάση της συνολικής εικόνας και σπουδαία βαθμολογικά. Την αφήνουμε όμως πίσω και κοιτάμε το δύσκολο ματς στη Λιβαδιειά. Συγχαρητήρια στη Βέροια, δείχνει ότι είναι καλή ομάδα».

Προσπαθώντας να εξηγήσει την κακή εικόνα του πρώτο μέρους, ισχυρίστηκε: «Βεβαίως και ο προπονητής είναι υπεύθυνος όταν η ομάδα δεν παίζει καλά. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι κακές στιγμές όμως, το σημαντικό είναι ότι αλλάξαμε την εικόνα. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν είχαμε δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο».

Για το που στηρίζεται το παιχνίδι του Αστέρα: «Η ταχύτητα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι το άλφα και το ωμέγα. Από κει και πέρα θέλεις και την κυκλοφορία της μπάλας για να ελέγχεις το ρυθμό. Αν τα έχεις αυτά τότε είσαι καλά».

Για τον τραυματισμό του Ναβάρο: «Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Ο Ναβάρο έβγαλε το πρόγραμμα μέχρι και χθες και ήμουν χαρούμενος γιατί έδειχνε σε καλή κατάσταση. Μετά όμως μας είπε ότι νιώθει βαρύ το πόδι του και δε θέλαμε να το ρισκάρουμε σε καμία περίπτωση ώστε να αποφύγουμε τη θλάση στο δικέφαλο».

«O χειρότερος εφιάλτης σας η ΑΕΚ» 

21/10/2012

«O χειρότερος εφιάλτης σας η ΑΕΚ»
Η τραγική πορεία της ΑΕΚ έχει αναγκάσει τους φίλους της να αποφεύγουν να κοιτούν τη βαθμολογία.

Ακόμα όμως κι αν δεν… βλέπουν, δεν γίνεται και να μην ακούν το «εκεί, εκεί στη Β’ Εθνική» που τραγουδούν οι αντίπαλοι οπαδοί.

Ως παίκτης λοιπόν που δεν έκρυψε ποτέ το αισθήματα του για την «Ένωση» και ως εκείνος που δείχνει να… τρελαίνεται περισσότερο όταν φορά τη φανέλα της, ο Μιχάλης Παυλής δεν κρατήθηκε να μη σχολιάσει μέσω Facebook το σύνθημα που ακούστηκε (και) στην Τούμπα.

«Όσες φορές και αν το ξανακούσω, όπου και αν πάω, άλλες τόσες φορές θα πω… πάντα και για μια ζωή θα είμαστε Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ. Γιατί οι ιδέες δεν αποθνήσκουν. ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πάει στα Χανιά με Σαρ 

21/10/2012

Πάει στα Χανιά με Σαρ
Στα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά συμπεριέλαβε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, τον Μοχάμεντ Σαρ.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ δείχνει πως έχει έρθει στο κατάλληλο επίπεδο φυσικής κατάστασης που επιθυμούσε ο Έλληνας τεχνικός, με αποτέλεσμα να είναι για πρώτη φορά στην αποστολή των Κρητικών.

Κατά τα άλλα στην τελευταία προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (21/10) ο «Αναστό» έριξε το βάρος αρχικά στην τακτική, ενώ στη συνέχεια είδε τους παίκτες του να κάνουν ασκήσεις με την μπάλα.

Απών από το κρητικό ντέρμπι θα είναι ο τιμωρημένος Βάντο, όπως και ο ανέτοιμος Ιωαννίδης, ο οποίος για άλλη μία μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Καπουράνης, Μπούρμπος, Ροβίθης και Σαχσανίδης

Οι «εκλεκτοί» του Νίκου Αναστόπουλου:

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μονιάκης, Ζαχαράκης, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Σαρ, Ζορμπάς, Σίσιτς, Βερόν, Μπανούσης, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Κουρδάκης, Χατζηκοσμάς και Νύκταρης.

Γκουτσίδης: «Πολύτιμος ο βαθμός» 

21/10/2012

Γκουτσίδης: «Πολύτιμος ο βαθμός» 
Αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκανε ο Λεβαδειακός και από τον βαθμό που απέσπασε εκτός έδρας από τον Ατρόμητο (0-0), εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Ο βοηθός προπονητή του Γιώργου Παράσχου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με δηλώσεις του, στάθηκε και στο γεγονός ότι αν και η ομάδα του παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν έχει πάρει τους βαθμούς που πρέπει.

«Είναι πολύτιμος ο βαθμός της ισοπαλίας και βοηθάει στην ψυχολογία. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο ομως δεν έχουμε μαζέψει τους βαθμούς που θα έπρεπε. Είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός απέναντι στον Ατρόμητο που είναι πολύ καλή ομάδα. Τα παιδιά είχαν διάθεση και προσπαθήσαμε για τη νίκη», ήταν χαρακτηριστικά όσα δήλωσε.

Ένταση με Σπανό και οπαδούς 

21/10/2012

Ένταση με Σπανό και οπαδούς 
Ενταση επικράτησε μετά τη λήξη του αγώνα του Ατρόμητου με τον Λεβαδειακό (0-0). Αφορμή η κακή εμφάνιση των Περιστεριωτών, με τον Γιώργο Σπανό να έχει έντονο διαπληκτισμό με οπαδό που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο και στην συνέχεια σε πηγαδάκι με τους οργανωμένους να διαβεβαιώνει ότι η ομάδα με στήριξη θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. «Μην πας στον Ολυμπιακό», φώναξαν στον Σκόνδρα.

Η νέα απώλεια βαθμών έφερε γκρίνια στο Περιστέρι. Μετά το τελευταίο σφύριγμα ακούστηκαν αποδοκιμασίες, ενώ έξω από τη φυσούνα μαζεύτηκαν 10-15 οπαδοί που ειρωνεύτηκαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τότε παρενέβη ο Γιώργος Σπανός. «Τι θέλετε; Δεν έχετε καμία δουλειά εδώ», τους είπε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, που φέρεται να απώθησε έναν εξ αυτών.

Λίγο αργότερα κι ενώ η συνέντευξη Τύπου ήταν σε εξέλιξη, συγκεντρωμένοι οπαδοί έξω από τα αποδυτήρια τού εξέφρασαν τα παράπονά τους για την εικόνα της ομάδας. Του ζήτησαν να επιβάλει πρόστιμο κι εκείνος με τη σειρά του τους εξήγησε ότι αυτό που χρειάζεται είναι στήριξη και σύντομα η ομάδα θα αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Επιπλέον του ζήτησαν να μην παραχωρήσει παίκτη στον Ολυμπιακό.

Αναστόπουλος: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας» 

21/10/2012

Αναστόπουλος: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας»
Κανένα λόγο για να αλλάξει το αγωνιστικό του πλάνο, ενόψει Πλατανιά, δεν βρίσκει ο Νίκος Αναστόπουλος, όπως τόνισε σε δηλώσεις του. Μάλιστα, ο προπονητής των «μελανόλευκων» υπογράμμισε πως η διακοπή του πρωταθλήματος έκανε καλό στην ομάδα του, προκειμένου οι παίκτες του να ετοιμαστούν καταλλήλως για τη συνέχεια της Σούπερ Λίγκας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Δευτέρας (22/20).

«Είναι σίγουρα ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τα γνωστές ιδιαιτερότητες, λόγω του τοπικού στοιχείου, αλλά εμείς το αντιμετωπίζουμε, όπως και τα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος. Δεν αλλάζουμε τακτική και αγωνιστικό προσανατολισμό και, μέσα από πειθαρχημένο και αποφασιστικό τρόπο παιχνιδιού, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε αναμέτρηση. Η διακοπή του πρωταθλήματος μας βοήθησε σε μεγάλο βαθμό και τώρα πάμε στα Χανιά για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να το νικήσουμε», ήταν τα λόγια του Αναστόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ.

Χριστόπουλος: «Πιστέψαμε στη νίκη και τα καταφέραμε» 

21/10/2012

Χριστόπουλος: «Πιστέψαμε στη νίκη και τα καταφέραμε» 
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του Πανθρακικού, ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην πολύ καλή επιθετική λειτιυργία της ομάδας του, ωστόσο, δεν είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής συγκομιδή βαθμών.

Επιπλέον τόνισε και την σπουδαιότητα των τριών βαθμών που κατέκτησε ο ΠΑΣ.

«Μπορέσαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Μία νίκη που θα μας βοηθήσει να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να δουλέψουμε πιο ήρεμα στις προπονήσεις μας. Η εμφάνισή μας ήταν καλή, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι. Ίσως επιθετικά ήταν η καλύτερη μας φετινή εμφάνιση», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αμυντικά είχαμε κάποια προβλήματα τα οποία όμως δεν μας στοίχισαν. Είμαι ικανοποιημένος από αυτή τη νίκη και την προσπάθεια των παιδιών. Πιστέψαμε στη νίκη και για αυτό καταφέραμε και την πήραμε. Ο Πανθρακικός είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς σήμερα σταθήκαμε πιο καλά στο γήπεδο και πετύχαμε αυτό το μεγάλο σκορ».

Τέλος μίλησε για την γενικότερη παρουσία του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής: «Σίγουρα αυτό το διπλό μας δίνει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Ήταν μία νίκη ουσίας αλλά και ψυχολογίας. Όμως από την βαθμολογική μας θέση δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος γιατί μας λείπουν κάποιοι πόντοι που χάσαμε σε προηγούμενα ματς. Βαθμοί που τους δικαιούμασταν και δεν τους πήραμε».

Παντελίδης: «Δική μου η ευθύνη» 

21/10/2012

Παντελίδης: «Δική μου η ευθύνη» 
Την ευθύνη της ήττας από τον ΠΑΣ Γιάννινα ανέλαβε ο Σάββας Παντελίδης.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και έκανε λόγο και στην έκταση της ήττας (3-0).

«Είναι άσχημο αποτέλεσμα αυτή η ήττα και σαν έκταση που πήρε. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λέω ότι συμβαίνουν αυτά. Οπωσδήποτε θα μπορούσαμε μετά και την απώλεια του πέναλτι να είχαμε και καλύτερη παρουσία. Εγώ έκανα τις επιλογές, εγώ έχω την ευθύνη και ζητώ συγνώμη από τους φιλάθλους μας που τους απογοητεύσαμε».

Στη συνέχεια μίλησε πιο αναλυτικά για τον αγώνα:

«Δίχως ο αντίπαλός μας να φθάσει στην περιοχή μας βρεθήκαμε πίσω με 1-0, χάσαμε το πέναλτι και με την λήξη βρεθήκαμε να χάνουμε με 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε παίζοντας με 6 μεσοεπιθετικούς και στο πρώτο του τέταρτο δεν πετύχαμε κάποιο τέρμα. Ίσως είχε να κάνει με την κακή μέρα των παικτών μας, δεν καταφέραμε να μειώσουμε, ρισκάραμε, γίναμε ευάλωτοι και δεχθήκαμε τρίτο τέρμα. Ποτέ δεν στέκομαι στις απουσίες. Οι υπόλοιποι δεν ήταν εδώ; Εγώ παίρνω την ευθύνη».

Φερέιρα: «Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας» 

21/10/2012

Φερέιρα: «Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας» 
Εμφανώς απογοητευμένος από την ισοπαλία (1-1) του Παναθηναϊκού με τον Άρη και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, ήταν ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως οι «πράσινοι» ήταν καλοί στα πρώτα 20 λεπτά του ματς, ωστόσο στη συνέχεια έχασαν –ανεξήγητα- την αυτοπεποίθησή τους.

«Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν καλύτεροι. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ομάδα στη συνέχεια άρχισε να χάνει αυτοπεποίθηση και να φοβάται να παίξει. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτά που έπρεπε, τις αλλαγές που έπρεπε και κυνηγήσαμε το γκολ. Αλλά παρ’ όλα αυτά, το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Φυσικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Μία ομάδα σαν τη δική μας δεν μπορεί να δέχεται γκολ δύο με τρία λεπτά πριν τη λήξη», δήλωσε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στη Nova, μετά την ισοπαλία (1-1) του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Αρχίζει ραντεβού… 

21/10/2012

Αρχίζει ραντεβού…
Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να κερδίσει και να πάρει το τρίποντο. Η «λευκή» ισοπαλία, αλλά κυρίως η εμφάνιση απέναντι στον Λεβαδειακό, δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο της ομάδας του Περιστερίου, η οποία έχει «μάθει» τα βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο, ειδικότερα τα τελευταία χρόνια και σε συνδυασμό της παρουσίας του Γιώργου Δώνη στον πάγκο.

Τα «λαϊκά» δικαστήρια που υπήρχαν, εξόργισαν τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Σπανό, ο οποίος, μάλιστα, είχε και έντονο διάλογο με οπαδό έξω από τα αποδυτήρια.

Ο κ. Σπανός, ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας, ενώ αναμένεται άμεσα να αναλάβει δράση. Για τον λόγο αυτό, από την Δευτέρα, κιόλας, θα έχει συνεχόμενα ραντεβού με παίκτες, τεχνικό τιμ και κάθε άνθρωπο της ομάδας, προκειμένου να βρει λύση.

Είναι δεδομένο, πως θέμα Ντούσαν Μπάγεβιτς, δεν υπάρχει αυτή την στιγμή, όμως αν ίσως να υπάρξει εάν και εφόσον τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχιστούν.

Ένταση με Φερέιρα και Αλαφούζο 

21/10/2012

Ένταση με Φερέιρα και Αλαφούζο 
Η οργή των φίλων του Παναθηναϊκού για την επιστροφή στα άσχημα αποτελέσματα έγινε αιτία να δημιουργηθεί ένταση στη θύρα των επισήμων.

Αφού λοιπόν μεγάλη μερίδα του κόσμου που καθόταν εκεί αποδοκίμασε τον Φερέιρα (και τον είδε να τους χαιρετάει ειρωνικά), επεισόδιο δημιουργήθηκε και μεταξύ ενός οπαδού και του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο φίλους του Παναθηναϊκού απευθύνθηκε στον πρόεδρο με εκφράσεις όπως «τι πράγματα είναι αυτά; Πώς καταντήσατε έτσι τον Παναθηναϊκό. Ντροπή σας». Και παρόλο που εκείνος έκανε προσπάθεια να μείνει ψύχραιμος, τελικά εξερράγη και του απάντησε χαρακτηριστικά:

«Εγώ είμαι εδώ. Τι θέλετε να κάνω, να φύγω; Είναι ντροπή να βρίζετε τους παίκτες και τον προπονητή και το κάνετε συνέχεια. Θα έπρεπε να τους στηρίζετε στα δύσκολα και όχι να τους αποδοκιμάζετε».

Φούλοπ: «Είμαστε σε τροχιά Ευρώπης» 

21/10/2012

Φούλοπ: «Είμαστε σε τροχιά Ευρώπης»
Η νίκη του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Βέροια, άφησε ικανοποιημένους τους παίκτες των Αρκάδων. Ο… «ήρωας» του πρώτου ημιχρόνου για την ομάδα του Τσιώλη, Μάρτιν Φούλοπ, δήλωσε ευχαριστημένος, τόσο από την παρουσία του, όσο και από το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι ευχαριστημένος αν κάνω την δουλειά μου. Αυτό παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο ότι έκανα κάποιες αποκρούσεις που κράτησαν την ομάδα σε ένα αποτέλεσμα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι συμπαίκτες μου πάλεψαν περισσότερο μέσα στο γήπεδο και βγήκαμε νικητές. Σίγουρα θεωρώ ότι ο Αστέρας μπορεί να ξαναβγεί φέτος στην Ευρώπη, είμαστε από μια χρονιά που η ομάδα βγήκε στην Ευρώπη, πρέπει να παραμείνουμε σε τροχιά Ευρώπης, πρέπει να το έχουμε στόχο, πρέπει όμως να συνεχίσουμε το ίδιο αυστηρά και με σιδηρά πειθαρχία»

Βελάσκες: «Να μην επαναληφθεί» 

21/10/2012

Βελάσκες: «Να μην επαναληφθεί»
Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε ο Χοσέ Βελάσκες το γκολ που δέχτηκε στο τέλος ο Παναθηναϊκός από τον Άρη και το γεγονός πως σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς οι «πράσινοι» δεν νίκησαν (1-1).

Πρόσθεσε πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να επαναληφθεί στο μέλλον.

«Εντός έδρας πρέπει να νικάς. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, ειδικά από τη στιγμή που ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Τελικά όμως αυτό δεν έγινε και δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ από έλλειψη συγκέντρωσης. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον», δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Χοσέ Βελάσκες.

Γιαννιώτας: «Μπορούσαμε και τη νίκη» 

21/10/2012

Γιαννιώτας: «Μπορούσαμε και τη νίκη» 
Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Γιάννη Γιαννιώτα η ισοπαλία (1-1) του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας μέσος κρατάει μόνο το βαθμό από το ματς, ενώ θεωρεί πως εάν η ομάδα του δεν έπαιζε με 10 παίκτες, τότε θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με τη νίκη από το ΟΑΚΑ.

«Είμαστε ικανοποιημένοι παίρνοντας μία ισοπαλία. Παίζαμε με 10 και παίκτες και καταφέραμε να φέρουμε το ματς στα ίσα. Πιστεύω πως κοντράραμε στα ίσα τον Παναθηναϊκό. Αν δεν παίζαμε με 10 παίκτες, πιστεύω πως θα μπορούσαμε ένα πάρουμε ακόμα και το ματς», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Γιαννιώτας και πρόσθεσε:

«Το ζήτημα είναι να κερδίζει η ομάδα και δεν έχει σημασία ποιος θα βάζει το γκολ. Είναι συλλογική προσπάθεια το γκολ, όπου το συγκεκριμένο ήρθε από την εξαιρετική πάσα του Μανώλη (Παπαστεριανός). Έχουμε στον πάγκο καινούριους προπονητές, αλλά τους ξέρω καλά. Εύχομαι να συνεχίσουν τα καλά αποτέλεσμα. Το γκολ το αφιερώνω στον καλύτερό μου φίλο, τον πατέρα μου, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του».

«Αφιερωμένο στη μάνα μου» 

21/10/2012

«Αφιερωμένο στη μάνα μου» 
Μαζί με τον Εμάνουελ Περόνε, έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα της Βέροιας, στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο ίδιος έκανε και… σεφτέ στα γκολ. Ο λόγος για τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε πως είναι ικανός μέσος και μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη. Ο ίδιος, με δηλώσεις του, αφιέρωσε το τέρμα στη μητέρα του.

Οι δηλώσεις του Ντε Μπλάσις:

«Στην Αργεντινή είναι η μέρα της μητέρας σήμερα και το αφιέρωσα συγκεκριμένα στη δική μου μητέρα, αλλά και στη μητέρα όλων των υπόλοιπων παικτών που είναι από την Αργεντινή και οι μητέρες τους, τους βλέπουν. Θεωρώ ότι μπήκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο το πρώτο γκολ του Περόνε και αυτό μας έδωσε περισσότερη σιγουριά και ηρεμία στο παιχνίδι μας. Αν είχε μπει από το πρώτο ημίχρονο, θα ήμασταν πιο ήρεμοι από πιο νωρίς.

Είμαι σε ένα κανονικό, καλό ρυθμό, όπως ήμουν και στα προηγούμενα παιχνίδια, απλώς σήμερα μετουσιώθηκε σε ένα γκολ και μία ασίστ και φάνηκε λίγο καλύτερη η κατάσταση μου».

Ιτάνζ:«Θα επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες» 

21/10/2012

Ιτάνζ:«Θα επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες» 
Την πίστη του ότι ο Ατρόμητος θα μπορέσει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες εξέφρασε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό (0-0), ο Σάρλς Ιτάνζ.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Περιστερίου τόνισε ότι οι φίλαθλοι έχουν δίκιο να είναι θυμωμένοι, ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δουλεύουν πολύ για να αναστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

«Συμβαίνει κάποιες φορές να διανύεις περίοδο που τα αποτελέσματα δεν σε βοηθούν. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ενώ στην συνέχεια τόνισε: «Συχνά εκνευρίζεσαι όταν δεν μπορείς να διασπάσεις την αντίπαλη άμυνα. Αυτό μας συνέβη απόψε. Ο κόσμος έχει προσδοκίες και είναι θυμωμένος. Μπορώ να τον διαβεβαιώσω ότι δουλεύουμε σκληρά. Δεν είμαστε χαρούμενοι, αλλά μπορούμε να τερματίσουμε αυτό το κακό σερί με νίκη την ερχόμενη εβδομάδα».

«Αν δεν σκοράρεις, δεν νικάς» 

21/10/2012

«Αν δεν σκοράρεις, δεν νικάς» 
Ρεαλιστής και απογοητευμένος από την ήττα της Βέροιας, από τον Αστέρα Τρίπολης, παρουσιάστηκε ο Ηλίας Ιωάννου, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο έμπειρος επιθετικός τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχασαν ένα παιχνίδι, αφού δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μοιραία ήρθε η ήττα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην μεικτή ζώνη: «Είχαμε μια δυσκολία μετά το γκολ, δεν υπήρξε η ανάλογη ηρεμία μες τον αγωνιστικό χώρο και δεχθήκαμε επιπλέον δύο πολύ γρήγορα γκολ, το ένα πίσω από το άλλο και δεν μπορέσαμε να το ισορροπήσουμε το παιχνίδι 100% στο δεύτερο ημίχρονο, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει έτσι έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας, μιας και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν οι κυρίαρχοι. Είχαμε δημιουργήσει συνθήκες τέτοιες, έτσι ώστε να έχουμε την υπεροχή και κάποιες φάσεις, οι οποίες δεν ήρθαν με ένα γκολ και όταν παίζεις εκτός έδρας και δεν σκοράρεις, είναι δύσκολο να κερδίσεις.

Δεν μπορείς να οριοθετήσεις και να πεις ότι ομάδες σαν την Βέροια και τον Αστέρα, έχουν τους ίδιους στόχους. Εμείς κοιτάμε κατά κύριο λόγο, το παιχνίδι ξεχωριστά. Δίνουμε ιδιαίτερη βάση και σημασία σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μετά κοιτάμε το σύνολο και το τι έχουμε κάνει. Χρειαζόμαστε βαθμούς, χρειαζόμαστε καλό ποδόσφαιρο, δείξαμε αρκετά πράγματα μέχρις στιγμής, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, μας λείπουν κάποια χαρακτηριστικά που θα βελτιώσουμε, πιστεύω κατά την διάρκεια των επόμενων παιχνιδιών και θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες αυτές που χρειάζονται ώστε να ανέβουμε και πιο ψηλά βαθμολογικά».

Φερέιρα: «Κοιμάμαι ήσυχος»! 

21/10/2012

Φερέιρα: «Κοιμάμαι ήσυχος»!
«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με μένα. Με τη δουλειά που επιτελώ, εγώ κοιμάμαι ήσυχος». Με αυτά τα λόγια έκλεισε ουσιαστικά τη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Άρη (1-1) ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης.

Αναλυτικά:

Κόουτς, είδαμε μια ομάδα πνιγμένη, αγχωμένη. Τι ευθύνεται και βλέπουμε αυτή την εικόνα;

«Πριν από 15 μέρες η ίδια ομάδα, με δύο-τρεις αλλαγές, έπαιξε απέναντι στην Τότεναμ. Με δύναμη, με θέληση, έπαιξε καλύτερα από την Τότεναμ. Μετά τα δύο καλά αποτελέσματα, ελπίζαμε ότι τα πράγματα θα πήγαιναν καλύτερα για μας. Και είναι απορίας άξιο γιατί αυτό δεν συνέβη στον συγκεκριμένο αγώνα. Όταν μία ομάδα κάνει ένα λάθος, το εκμεταλλεύεται ο αντίπαλος. Εμείς αυτό πάθαμε. Στον αντίποδα, δεν αξιοποιήσαμε τα λάθη του αντίπαλου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

«Ένα λάθος μας στέρησε τη νίκη. Όλοι οι παίκτες ήθελαν διακαώς τη νίκη, όμως μετά το γκολ του Άρη υπήρξε μεγάλος εκνευρισμός, δεν υπήρξε ηρεμία. Οι νίκες χρειάζονται αυτοπεποίθηση. Εάν δεν δεχόμασταν το γκολ, δεν θα μου κάνατε αυτή την ερώτηση. Είμαστε απογοητευμένοι, όμως χρειάζεται περισσότερη δουλειά, εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Εγώ πιστεύω τους παίκτες μου, πρέπει να πιστέψουν και οι ίδιοι στους εαυτούς τους. Αυτούς έχουμε, με αυτούς θα προχωρήσουμε και δεν μπορούν να αλλάξουν».

Στην αρχή της σεζόν, απολαμβάνατε καθολικής αποδοχής από τους οπαδούς και τώρα σας αποδοκιμάζουν. Τι έχετε να πείτε για αυτό;

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με μένα. Με τη δουλειά που επιτελώ, εγώ κοιμάμαι ήσυχος. Όμως είναι σημαντικό να μην ξεχνάει κανείς στον Παναθηναϊκό τι ευθύνες έπεσαν πάνω πριν από λίγο καιρό, στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν ξεχνάω όσες δυσκολίες και ευθύνες ανέλαβα από την πρώτη μέρα που ήρθα στο σύλλογο, τα προβλήματα που διαχειρίστηκα και που συνεχίζουν να υπάρχουν. Εγώ δεν τα ξεχνάω. Ο Παναθηναϊκός ας κάνει ό,τι θέλει μαζί μου».

«Δικαιωθήκαμε που πιστεύουμε στην ομάδα» 

21/10/2012

«Δικαιωθήκαμε που πιστεύουμε στην ομάδα»
Δικαίωση των κόπων και της δουλειάς που γίνεται στην Κέρκυρα αποτελούν τα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος με αποκορύφωμα τη νίκη στον Πανιώνιο, όπως τόνισε ο επιθετικός των Φαιάκων, Γιάννης Καραλής στην εκπομπή Super Sunday του sport-fm.gr.

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στη Νέα Σμύρνη τόνισε ότι ομάδες όπως η Κέρκυρα που δεν έχουν τη δυνατότητα για μεταγραφές, πρέπει να κοιτάνε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και... ταμείο στο τέλος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιάννης Καραλής στην Web TV του sport-fm.gr:

Για το έργο του Άκη Μάντζιου: «Σίγουρα και από τι φαίνεται στο γήπεδο, εμφανιζόμαστε καλύτεροι συνεχώς. Η συγκομιδή βαθμών όσο περνούν οι αγωνιστικές αυξάνεται. Πολλοί βιάστηκαν να καταδικάσουν την ομάδα, όμως όπως είχε πει και ο προπονητής μας θα είμασταν έτοιμοι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς είμαστε ακόμα νέα ομάδα. Δικαιώθηκε και αυτός και εμείς που πιστεύουμε πολύ στην Κέρκυρα».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Όταν πας σε μια έδρα και παίζεις με τον τέταρτο της βαθμολογίας, έχεις ένα άγχος ότι είναι δύσκολο ματς. Δεν φοβηθήκαμε ωστόσο, επιλέξαμε να παίξουμε με συγκεκριμένη τακτική και πιστεύω ότι δίκαια επικρατήσαμε».

Για την πορεία της Κέρκυρας: «Όταν είσαι σε… αδύναμες ομάδες, που δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές πρέπει να είσαι συγκρατημένος. Θέλουμε να έχουμε στόχους, είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας και θα δούμε εν καιρώ τι θα πετύχουμε».

Παράσχος: «Το χρειαζόμασταν επειγόντως» 

21/10/2012

Παράσχος: «Το χρειαζόμασταν επειγόντως»
Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο έμεινε ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος.

«Είχαμε ανάγκη από βαθμούς και χρειαζόμασταν επειγόντως το αποτέλεσμα. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα και δεν επιτρέψαμε σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο να μας κάνει ευκαιρίες», σχολίασε μετά το ματς.


Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Δεν ήταν καθόλου καλό το παιχνίδι. Ήμασταν και εμείς πολύ επιφυλακτικοί. Ίσως για πρώτη φορά φέτος γιατί είχαμε ανάγκη τους βαθμούς. Στα προηγούμενα ματς παίζαμε απελευθερωμένα, αλλά τώρα χρειαζόμασταν επειγόντως το αποτέλεσμα. Αν μη τι άλλο, κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα και δεν επιτρέψαμε σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο να μας κάνει ευκαιρίες.

Μας δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε και τις πετάξαμε. Έχουμε πάντως και μια γκίνια στο γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ατρόμητο γιατί διαθέτει πολύ καλή ομάδα και μπορεί να φτάσεις πολύ ψηλά.

Δεν ήταν καθόλου καλό το παιχνίδι. ήμασταν κι εμείς επιφυλακτικοί, ίσως για πρώτη φορά γιατί είχαμε ανάγκη να πάρουμε τους βαθμούς. στα προηγούμενα ματς παίζαμε απελευθερωμένα, αλλά τώρα έπρεπε να πάρουμε αποτέλεσμα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά αμυντικά και δεν επιτρέψαμε σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο να μας κάνει φάσεις. Είμαστε επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια. Μας δόθηκαν κάποιες λιγοστές ευκαιρίες να σκοράρουμε και τις πετάξαμε. Έχουμε πάντως και μια γκίνια στο γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ατρόμητο γιατί διαθέτει πολύ καλή ομάδα και μπορεί να φτάσει ψηλά».

Λάζαρος: «Πρέπει να αναπροσαρμόσουμε τους στόχους μας» 

21/10/2012

Λάζαρος: «Πρέπει να αναπροσαρμόσουμε τους στόχους μας»
Καμία διάθεση να… κρυφτεί δεν είχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Ο διεθνής επιθετικός τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τους στόχους της για την σεζόν και επισήμανε ότι η ευθύνη για την αντίδραση σήμερα είναι καθαρά των παικτών.

«Είναι πολύ δυσάρεστο ότι μένουμε μακριά από την κορυφή. Πρέπει να αναπροσαρμόσουμε τους στόχους μας. Ήρθε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούσαμε να το τελειώσουμε το ματς αλλά δεν το κάναμε. Η αντίδραση μετά το γκολ είναι… ακαδημίας. Φταίμε αποκλειστικά εμείς οι παίκτες. Δεν γίνεται να μην μπορείς να κάνει το αυτονόητο, να κρατήσεις την μπάλα και να πάρεις το ματς. Για μένα είναι καθαρά λάθη ατομικά και ομαδικά. Έπρεπε να το πάρουμε μετά το γκολ μόνοι μας…», είπε αρχικά ο Χριστοδουλόπουλος και πρόσθεσε:

«Σήμερα αυτό που είδα είναι ότι νομίζαμε πως στο 1-0 τελείωσε το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να πούμε ότι πάμε για το πρωτάθλημα, δεν είναι ρεαλιστικός στόχος. Για μένα στόχος είναι μέσα από τα πλέι οφ να βγούμε Ευρώπη. Εσείς βλέπετε κάτι άλλο;»

Όσο για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να βελτιωθεί κάποια στιγμή, σχολίασε: «Είμαι αισιόδοξος. Η αντίδραση στην Ξάνθη και με την Τότεναμ, δείχνουν ότι έχουμε να δώσουμε πράγματα. Κάποια στιγμή θα σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας».

Μπάγεβιτς: «Χάσαμε βαθμούς που δεν περιμέναμε» 

21/10/2012

Μπάγεβιτς: «Χάσαμε βαθμούς που δεν περιμέναμε» 
Ο Ατρόμητος έμεινε για 5ο παιχνίδι χωρίς νίκη στη Σούπερ Λίγκα, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να παραδέχεται πως δεν περίμενε να έχουν χαθεί τόσο βαθμοί.

Μιλώντας μετά το 0-0 με τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι, ο Σερβοέλληνας τεχνικός, είπε: «Ξεκινήσαμε καλά το ματς και είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε στα πρώτα λεπτά. Ακολούθησαν κακές επιλογές στην τελική πάσα και πάρα πολλά λάθη. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Λεβαδειακός και σιγά σιγά άρχισε να μας πιέζει ψηλά δημιουργώντας μας πρόβλημα.

Το ξεκίνημά μας στο δεύτερο μέρος ήταν επίσης καλό. Κάναμε πάλι μία καλή φάση με τον Επστάιν, αλλά μία φάση δεν είναι αρκετή. Χάσαμε βαθμούς που δεν περιμέναμε να χάσουμε.

Όταν γράφεται ότι ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είναι στη δεύτερη θέση, λογικό είναι να επηρεάζεσαι και να νιώθεις και πίεση».

Ο Γιαννιώτας τον σπρώχνει στην απαξίωση… 

22/10/2012

Ο Γιαννιώτας τον σπρώχνει στην απαξίωση…
Στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι εκατοντάδες τα παραδείγματα μεγάλων τεχνικών που απέτυχαν παταγωδώς σε συγκεκριμένες ομάδες.

Έχει συμβεί και το αντίστροφο.

Προπονητές που κατήγαγαν θριάμβους με μια ομάδα, αλλά όπου αλλού τα έκαναν μούσκεμα.

Δεν μπόρεσαν καν να κάνουν καριέρα. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι τέτοια περίπτωση. Τον Ζεσουάλντο Φερέιρα σε ποια κατηγορία να τον κατατάξουμε; Προφανώς στην πρώτη. Δεν θα διαγράψουμε όσα πέτυχε στην καριέρα του ο Πορτογάλος κόουτς επειδή αποτυγχάνει στον Παναθηναϊκό. Αποτυγχάνει όμως κι αυτό το βλέπουν όλοι. Σχεδόν όλοι.

Η εμφάνιση απέναντι στον Άρη ήταν τραγική. Η ποιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού ακόμα κι αν η ενδεκάδα έβγαινε με... αλφαβητική σειρά έπρεπε να οδηγήσει σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Ναι μεν, ο προπονητής, αλλά όχι να δεινοπαθείς για να φέρεις την μπάλα στην περιοχή του Βελλίδη.

Ο Άρης έπαιξε μαζική άμυνα κι άφηνε μπροστά τον διεισδυτικό Γιαννιώτα και τον ποιοτικό Αγκάνθο να φοβίζουν την άμυνα των πράσινων. Κι όμως, με δύο παίκτες από τη σέντρα και μπροστά ο Άρης προβλημάτισε τον Καρνέζη.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος το "χόντρυνε" όσο έπρεπε αναφερόμενος στην ισοφάριση του Άρη ενώ αυτός έπαιζε με δέκα παίκτες. «Είχαμε αντίδραση ακαδημίας» είπε. Δίκιο είχε. Ο Φερέιρα με τους αντιπαραγωγικούς χαφ και τον Σισοκό στον πάγκο έχει τεράστιες ευθύνες. Οι παίκτες του που δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μπάλα παρά την αριθμητική υπεροχή, έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Ο Κατσουράνης έχει ήδη αναχωρήσει από την Παιανία. Η διοίκηση κι ο Γιάννης Αλαφούζος πρέπει να ψάξουν για νέο αποδιοπομπαίο τράγο.

Ο Παναθηναϊκός έχει την ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ μετά τον Ολυμπιακό. Υπάρχει θέμα επομένως. Ο Φερέιρα που δήλωσε ότι τα κάνει όλα σωστά είναι προφανώς ότι θα συνεχίσει να κάνει τα ίδια. Ο κόσμος θα συνεχίζει να τον αποδοκιμάζει αλλά θα εγκαταλείπει τις εξέδρες. Μια ομάδα χωρίς στόχους δεν ενδιαφέρει κανέναν. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα πια.

Στον Παναθηναϊκό κανείς δεν εμπνέεται και κανείς δεν εμπνέει…

«Μόνο ο Καλογερόπουλος είδε πέναλτι» 

22/10/2012

«Μόνο ο Καλογερόπουλος είδε πέναλτι»
Το πέναλτι το οποίο δόθηκε στον Παναθηναϊκό και προηγήθηκε κόντρα στον Άρη στο ματς του ΟΑΚΑ για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων στους «κιτρινόμαυρους». Έτσι, η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση κατά του διαιτητή της συνάντησης, του κ. Καλογερόπουλου, τον οποίο κατηγορεί πως μόνο αυτός είδε πέναλτι στην πτώση του Σισοκό και δεν έδειξε κόκκινες κάρτες σε Βιτόλο και Σεϊταρίδη, «κόβοντας» δυο βαθμούς από την ομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«ΜΟΝΟ ο κ. Καλογερόπουλος ΕΙΔΕ στο 74’ παράβαση ανάμεσα στον αρχηγό της ομάδας μας, Γρηγόρη Παπαζαχαρία και τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Σισοκό και υπέδειξε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι, αποβάλλοντας ταυτόχρονα και άδικα τον παίκτη μας με απευθείας κόκκινη!!!

Και τώρα… γκολ 

22/10/2012

Και τώρα… γκολ
Έμφαση στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της ΑΕΚ δίνει ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να αμυνθεί καλά, παρότι μετρά οκτώ γκολ σε επτά αγωνιστικές και δεν έχει κρατήσει σε κανένα παιχνίδι ανέπαφη την εστία της. Εκεί που διακρίνει το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η δημιουργία ευκαιριών και το γκολ, πράγμα που μαρτυρούν και τα μόλις τρία γκολ της «Ένωσης».

Ασφαλώς γνωρίζει πως η ομάδα του υστερεί σε ποιότητα από τη μέση και μπροστά, αλλά θεωρεί πως μπορεί να αποδώσει καλύτερα, αν κυκλοφορεί την μπάλα καλύτερα, παίζει περισσότερο από τα άκρα και οι παίκτες του έχουν ηρεμία στην τελική προσπάθεια και δεν αναλώνονται σε μακρινά σουτ όταν υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις.

Για το κρίσιμο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ ο Έβαλντ Λίνεν θα έχει δύο επιπλέον όπλα στην προσπάθειά του για να παίξει η ΑΕΚ καλύτερα. Ο Νίκος Κατσικοκέρης ξεπέρασε την κάκωση στο μετατάρσιο, χθες συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης και εκτιμάται πως θα μπει σε φουλ ρυθμούς από την Τετάρτη, ενώ ο Ρότζερ Γκερέιρο επιστρέφει από τη Βραζιλία και θα είναι παρών στην προπόνηση της Τρίτης ή της Τετάρτης.

Ο Γερμανός τεχνικός κρίνει πως η κατάσταση είναι αναστρέψιμη κι έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Ενδεικτικό είναι πως χθες, μετά την πρωινή προπόνηση, παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες Ατρόμητος-Λεβαδειακός και Παναθηναϊκός-Άρης.

Ακόμη περιμένουν

Ανησυχία ακόμη και στους πιο αισιόδοξους στις τάξεις της ΠΑΕ προκαλούν οι συνεχείς καθυστερήσεις στην κατάληξη της υπόθεσης των ενδιαφερόμενων επενδυτών. Ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν έχει ακόμη ενημερώσει πότε θα γίνει ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών στην ΠΑΕ και φέρεται να επιθυμεί πρώτα να ταυτοποιήσει με την Εφορία τα χρέη της ομάδας (υπολογίζονται σε περίπου 18 εκατ. ευρώ). Κάποιες φήμες αναφέρουν ότι ο Έλληνας εφοπλιστής συνεχίζει να αναζητεί «συμπαίκτες», καθώς αδυνατεί ή δεν έχει την πρόθεση να επωμιστεί μόνος του το βάρος των χρεών της «Ένωσης». Σε κάθε περίπτωση, ο Ανδρέας Δημητρέλος και οι συνεργάτες του δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περιμένουν. Άλλωστε δεν υπάρχει εναλλακτική λύση…

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξακολουθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με τις υποχρεώσεις της ομάδας και επόμενος στόχος του είναι να εξασφαλίσει ότι η ΑΕΚ θα μπορεί να σφραγίσει τα εισιτήρια για το ματς με τον Πλατανιά προκειμένου να αγωνιστεί με τον κόσμο στο πλευρό της.

Αγωνιστική… «χρυσάφι» 

21/10/2012

Αγωνιστική… «χρυσάφι»
Πολύτιμους πόντους στην μάχη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα πήραν στο πλαίσιο του κυριακάτικου «μενού» της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός.

Η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν σαρωτική και νίκησε 3-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Τα προβλήματα του Ατρόμητου που έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, εκμεταλλεύτηκε μέσα στο Περιστέρι ο Λεβαδειακός και έτσι με το 0-0 πήρε έναν πολύ σημαντικό πόντο.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός είδε τον Άρη με δέκα παίκτες να τον ισοφαρίζει στο 89΄και να διαμορφώνει το τελικό 1-1 που έφερε έντονες αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η 7η αγωνιστική:

Σάββατο, 20/10

Ολυμπιακός-Ξάνθη 4-0

Την μέρα που ο Ζιοβάνι επέστρεψε στο λιμάνι, ο Ραφίκ Τζεμπούρ, με δύο γκολ (54’,63’) βγαλμένα από το ρεπερτόριο του Βραζιλιάνου υπέγραψε την εμφατική νίκη των «ερυθρόλευκων» με 4-0 επί της Ξάνθης. Ο Μανωλάς (37’) άνοιξε το δρόμο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και ένα ακόμα τέρμα από τον Χολέβα (51’) έδειξαν πως είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Μονπελιέ. 


ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0

Ο Κλάους Αθανασιάδης «διέταξε»… στη γλώσσα του Λίνεν την ΑΕΚ να κάνει στην άκρη και δίνοντας τη νίκη 1-0 στον ΠΑΟΚ, του επέτρεψε να γίνει ο μόνος που δικαιούται να υποστηρίζει πως θ' αμφισβητήσει τον Ολυμπιακό. Φιλότιμη η «Ένωση», πάλεψε περισσότερο από τα προηγούμενα ματς, αλλά η λήξη (παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Λόρενς στο 69’) την κράτησε καρφωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. 


Πανιώνιος-Κέρκυρα 0-1

Ο Πανιώνιος για 90 λεπτά ήταν η ομάδα που πίεζε, δημιουργούσε ευκαιρίες και προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο, ώστε και να πάρει τη νίκη, αλλά και να ευχαριστήσει τον κόσμο του. Ο κυνισμός του ποδοσφαίρου, όμως, έκανε την εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη, καθώς η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την μία ευκαιρία που δημιούργησε στην αντεπίθεση και πήρε τη νίκη 1-0 για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αφήνοντας στους «κυανέρυθρους» τις εντυπώσεις από την καλή προσπάθεια που έκαναν. 


Κυριακή, 21/10

Παναθηναϊκός-Άρης 1-1

Στη γνωστή μίζερη κατάσταση των περασμένων εβδομάδων επανέφερε ο Άρης τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου στο 76’, έπαιζαν και με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Παπαζαχαρία, ωστόσο ο Γιαννιώτας τους άφησε «στον τόπο» στο 89’ (1-1) και χωρίς εντός έδρας νίκη από την αρχή της χρονιάς. Κάκιστη εμφάνιση από την ομάδα του Φερέιρα, που αποδοκιμάστηκε έντονα και πάλι μετά τη λήξη του αγώνα.
Αστέρας Τρίπολης-Βέροια 3-0

Με τους Εμάνουελ Περόνε (51’, 69’) και Πάμπλο Ντε Μπλάσις (67’) να… «χορεύουν» την Βέροια και να πετυχαίνουν δύο και ένα τέρματα αντίστοιχα, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 3-0 της ομάδας της Ημαθίας. Καλοί για ένα ημίχρονο οι Αρκάδες, έφτασαν στην επικράτηση, ενώ η Βέροια, εμφανίστηκε αγνώριστη στην επανάληψη, αφού στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη, αλλά βρήκε μπροστά της έναν εντυπωσιακό Φούλοπ. 


Ατρόμητος-Λεβαδειακός 0-0

Ο Ατρόμητος εμφανίστηκε αγνώριστος και μέτρησε νέα απώλεια βαθμών, αφού έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό. Προβλημάτισαν με την απόδοσή τους οι Περιστεριώτες που είχαν όλη κι όλη μια κλασική ευκαιρία στο παιχνίδι και απογοήτευσαν τον κόσμο (αποδοκίμασε στο φινάλε) με την εμφάνισή τους. «Τσίμπησαν» τον βαθμό της ισοπαλίας οι Βοιωτοί, ωστόσο δεν «ξεκόλλησαν» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 


Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3

Σαν… σίφουνας πέρασε από την Κομοτηνή ο ΠΑΣ Γιάννινα! Οι Ηπειρώτες βρέθηκαν σε πολύ καλό απόγευμα και πέρασαν «αέρα» απο την έδρα του Πανθρακικού, επικρατώντας με το ευρύ 3-0 στην έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας! Από τη μία οι νεοφώτιστοι «πλήρωσαν» τη γκέλα του Αντίλοβιτς στο πρώτο γκολ του Ίλιτς (9’), από την άλλη ο Φεγκρούς σαν «φύλακας» άγγελος» απέκρουσε το πέναλτι του Βαϊρουά (22’) πριν έρθουν τα άλλα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων με τους Τσουκαλά (45’) και Κοροβέση (73’). 


Δευτέρα, 22/10

Πλατανιάς-ΟΦΗ (20:30, NovaSports 2)

-Της Κρήτης το αφεντικό απ’ το Ηράκλειο φτάνει, να βάλει γκολ με τσαμπουκά και το διπλό να κάνει. -Βαθμολογία και σερί είναι η μόνη αλήθεια και όλα αυτά για «αφεντικά» μου μοιάζουν παραμύθια. Λίγες ώρες μείνανε μέχρι το πρώτο κρητικό ντέρμπι και Πλατανιάς και ΟΦΗ δεν σκοπεύουν να μείνουν στις μαντινάδες! Αλλά ν’ αποδείξουν ο ένας στον άλλο πως ο νέος είναι (ακόμα πιο) ωραίος ή πως ο παλιός είναι αλλιώς. Όπως και να ‘χει, θα κάνουν τις καρδιές τους… Περιβόλια!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορινθίας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιβολίων

Η επόμενη αγωνιστική (8η)

Σάββατο, 27/10

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης (17:15, NovaSports 2)
Πανθρακικός-Πανιώνιος (17:15, NovaSports 3)
Κέρκυρα-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 2)

Κυριακή, 28/10

Βέροια-SKODA Ξάνθη (15:00, NovaSports 1)
ΑΕΚ-Πλατανιάς (17:15, NovaSports 3)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος (17:15, NovaSports 1)
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 1)

Δευτέρα, 29/10

Άρης-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 1)

Preview: Πλατανιάς-ΟΦΗ (20:30, Novasports 2) 

22/10/2012

Preview: Πλατανιάς-ΟΦΗ (20:30, Novasports 2)
Η Κρητική «μάχη» ανάμεσα σε Πλατανιά και ΟΦΗ είναι το παιχνίδι που ολοκληρώνει την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα των Χανίων αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς. Αρκετά πιο πίσω ο ΟΦΗ ο οποίος έχει έξι βαθμούς και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση.

Πλατανιάς

Ο γηπεδούχος Πλατανιάς είναι αήττητος στο γήπεδο του, μετρώντας δυο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία παιχνίδια. ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λεωνίδα Αργυρόπουλου ο οποίος υπέστη κάταγμα στην μύτη στην προπόνηση της Παρασκευής, μετά από σύγκρουση που είχε με συμπαίκτη του. Απών από την αναμέτρηση της Δευτέρας θα είναι και ο Ντόε. Ο Λιβεριανός επιθετικός δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την πατρίδα του, λόγω προβλήματος με το διαβατήριό του.

Στα ευχάριστα για τον προπονητή των νεοφώτιστων στην Σούπερ Λίγκα, η επιστροφή ου Μάρκου Μαραγκουδάκη ο ποίος έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιάννης Χατζηνικολάου:

Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Γιακουμάκης, Γκονζάλες, Δέντσας, Δράμι, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τζανής.

ΟΦΗ

Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε το σύνθημα για νίκη του ΟΦΗ στο τοπικό ντέρμπι και τόνισε πως η ομάδα του θα ακολουθήσει την ίδια αγωνιστική τακτική. Η ομάδα του Ηρακλείου μετράει μόλις έναν βαθμό σε τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Στα αγωνιστικά, ο Μοχάμεντ Σαρ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή αφού κρίθηκε πως έφτασε το κατάλληλο επίπεδο φυσικής κατάστασης. Όσον αφορά στους παίκτες που θα απουσιάζουν, ο Βάντο είναι τιμωρημένος και ο Ιωαννίδης κρίθηκε ανέτοιμος αφού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση.

Εκτός αποστολής έμεινα και οι Καπουράνης, Μπούρμπος, Ροβίθης και Σαχσανίδης.

Η αποστολή του ΟΦΗ:

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μονιάκης, Ζαχαράκης, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Σαρ, Ζορμπάς, Σίσιτς, Βερόν, Μπανούσης, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Κουρδάκης, Χατζηκοσμάς και Νύκταρης.


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου