ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


31/03/2013


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhArLvAvR-f2BRFphIMj7CRY0C9wDsSOxKvRQiZnXKR4_Wyhcg-aqwLHhPlJrljUAQkn1DNZff6JpwDvilgWxIIMOGxZycPzfr_NCjQ1nlC62Uzr_b5h5drZRD016a9l2R6B0c9Cmr-H_I/s1600/ktgkktktkk.JPG Η 27η αγωνιστικη




 














 

«Δεν έχω μαγικό ραβδί, αλλά…»

30/03/2013
 Την πρόθεσή του να βοηθήσει τον Πανιώνιο εξέφρασε επίσημα ο Αρης Μισαηλίδης, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ της SportDay.

«Δεν έχω μαγικό ραβδί, αλλά…»
Την προεδρία του Ερασιτέχνη Πανιωνίου θα διεκδικήσει ο Αρης Μισαηλίδης, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη SportDay. Ο πρώην γυμναστής της ομάδας και γιος του αείμνηστου προέδρου των «κυανέρυθρων» εξέφρασε την επιθυμία να ενωθούν όλες οι δυνάμεις του συλλόγου, έχοντας ως στόχο το καλό του.

«Είναι γεγονός ότι θα κατέβω. Το ψηφοδέλτιο είναι κατά 99% έτοιμο. Απομένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με ένα-δύο πρόσωπα προτού συμπληρωθεί οριστικά. Γι' αυτό και δεν θέλω να αναφέρω στην παρούσα φάση τα ονόματα που θα το απαρτίζουν», ανέφερε αρχικά ο Μισαηλίδης και στη συνέχεια αποκάλυψε τις προθέσεις του:

«Θα γίνει μια προσπάθεια ενωτική. Θα χτυπήσω όλες τις πόρτες προκειμένου να αποφέρει κάτι καλό στον Πανιώνιο. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι τραγική. Δεν έχω μαγικό ραβδί. Ούτε να περιμένει ο κόσμος πως θα γίνουν θαύματα. Θα γίνει μια προσπάθεια με ανθρώπους που είναι Πανιώνιοι. Στόχος να μην είναι σε κώμα ο Πανιώνιος και να βρεθεί φως στο τούνελ».

Ερωτηθείς αν χωρούν δύο «καρπούζια» στην ίδια μασχάλη, απάντησε: «Το δύσκολο καράβι είναι η ΠΑΕ. Ο Ερασιτέχνης είναι σε κακή οικονομική κατάσταση. Οι μετοχές είναι του Ερασιτέχνη. Οπότε, εκείνος ορίζει τους κανόνες».

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι στην τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ υπάρχουν αρκετοί Πανιώνιοι και είχε πει ότι θα χτυπήσει πόρτες, αλλά στην πορεία δεν άνοιξε κάποια, οπότε ποια είναι η διαφορά στις δικές του εξαγγελίες:

«Σε μένα πιστεύω να ανοίξουν οι πόρτες! Εχω μια μεγάλη πορεία στον Πανιώνιο, όπως και ο πατέρας μου έγραψε τη δική του ιστορία στο σύλλογο, και εύχομαι να εκτιμηθεί».

Καταλήγοντας, ο Αρης Μισαηλίδης αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει αν θα αναλάβει ο ίδιος την προεδρία του Πανιωνίου ή θα επιλέξει κάποιον άλλον στη θέση του: «Ακόμη δεν το έχω αποφασίσει».

Κέρκυρα κατά ΚΕΔ

30/03/2013
 Τα παράπονα τους για τον ορισμό του διαιτητή Δημητρόπουλου εξέφρασε η Κέρκυρα μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Κέρκυρα κατά ΚΕΔ
Ανακοίνωση κατά της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας εξέδωσε η ΠΑΕ Κέρκυρας μετά τον ορισμό του διαιτητή, Δημητρόπουλου, για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία οι Φαίακες θα αντιμετωπίσουν την Βέροια.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ μέσω της ανακοίνωσής τους εξέφρασαν τα παράπονά τους, τονίζοντας πως για τον εν λόγω –πολύ κρίσιμο - αγώνα θα ήθελαν έναν πιο έμπειρο διαιτητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρας:

«Διανύουμε τις τελευταίες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, με σειρά καθοριστικών αγώνων για τις ομάδες που στοχεύουν στην παραμονή τους. Στη δύσκολη αυτή προσπάθεια, η ομάδα μας ζητεί από τα αρμόδια όργανα να δώσουν την προσοχή που αρμόζει σε αγώνες τόσο μεγάλης σημασίας. Καθώς θέλουμε το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο και όχι από τυχόν διαιτητικά λάθη. Σ’ αυτή τη λογική, περιμέναμε, για τον κρίσιμο αγώνα με τη Βέροια, να οριστεί κάποιος έμπειρος διαιτητής - χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή προς τον διαιτητή που ορίστηκε. Η ΚΕΔ, ωστόσο, αποφάσισε αλλιώς. Μακάρι την Κυριακή, μετά το τέλος του αγώνα, να συζητάμε μόνο για ποδόσφαιρο».

Τον θέλουν και με... πράξεις

30/03/2013
 Ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ προσφέρουν οι διοικούντες τον Αστέρα Τρίπολης στον Σάκη Τσιώλη, στον οποίο έχουν προτείνει διετές συμβόλαιο.

Τον θέλουν και με... πράξεις
Σε καλό δρόμο βρίσκεται η παραμονή του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης.

Το συμβόλαιο του Καρδιτσιώτη τεχνικού λήγει στο τέλος της σεζόν, όμως όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στους Αρκάδες και τα επόμενα χρόνια.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, οι διοικούντες τον σύλλογο – όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay – του προσφέρουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας με 250.000 ευρώ και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχουν σε εκτίμηση το έργο του Τσιώλη και παρουσιάζονται έτοιμοι να του δώσουν ό,τι επιθυμεί για να κάνει σωστά τη δουλειά του.

Με αρκετές απουσίες στον… τελικό

30/03/2013
 Δεν προλαβαίνουν την αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα οι Μπαργκάν και Καλί.

Με αρκετές απουσίες στον… τελικό
Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Βέροιας για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στην Κέρκυρα (31/3).

Ωστόσο, ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά», Δημήτρης Καλαϊτζίδης, δεν θα έχει στη διάθεσή του –όπως όλα δείχνουν- τους Καλί και Μπαργκάν, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και αναμένεται να προφυλαχθούν.

Οι Μπαργκάν και Καλί προστέθηκαν στη λίστα των απόντων στην οποία ήδη βρίσκονται οι Σνάουτσνερ, Μπάρμπας και Καρλίνιο.

Από την άλλη, στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού τέθηκε ο Κόστλι, ο οποίος επέστρεψε και ενσωματώθηκε στην ομάδα.

Ίβιτς: «Συγκέντρωση και πάθος τα κλειδιά για τη νίκη»

30/03/2013
Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ίβιτς: «Συγκέντρωση και πάθος τα κλειδιά για τη νίκη»
Τα μυστικά για να φύγει ο ΠΑΟΚ με το διπλό από το Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας… αποκάλυψε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Σέρβος τόνισε πως η συγκέντρωση, το πάθος, καθώς επίσης και η πίστη στις ικανότητες της ομάδας είναι τα κλειδιά για να αντιμετωπίσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

Ακόμη, ο Ίβιτς τόνισε πως πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι όπως δήλωσε βρίσκεται σε άνοδο, αλλά και λόγω της ενίσχυση του ρόστερ του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα «Σπορ του Βορρά»:

Για το ποιο είναι το μυστικό ώστε ο ΠΑΟΚ να κερδίσει μέσα στο Καραϊσκάκη; Εσύ είχες βάλει και το γκολ στο τελευταίο διπλό επί του Ολυμπιακού;
«Μάλλον ξεχνάς ότι είχα αναδειχθεί MVP και στα δύο τελευταία διπλά του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού. Γιατί εκτός από εκείνο στα πλέι οφ που είχα βάλει το γκολ, MVP είχα αναδειχθεί και στο άλλο διπλό, όπου είχα βγάλει την ασίστ στον Εντίνιο. Αυτά τα ματς δεν ξεχνιούνται. Ήταν μεγάλες νίκες. Αλλά δεν υπάρχουν μυστικά. Πρέπει να πιστεύεις ότι μπορείς να κερδίσεις μέσα στο Καραϊσκάκη, να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και να μπαίνεις μέσα στο γήπεδο συγκεντρωμένος και με πάθος.

Το Καραϊσκάκη είναι ένα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό γήπεδο και ο Ολυμπιακός που έχει πολύ καλή ομάδα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του. Γι αυτό πρέπει να δώσεις το 120% των δυνατοτήτων σου για να κερδίσεις εκεί μέσα. Πάντα γούσταρα περισσότερο να παίζω στο Καραϊσκάκη. Με έφτιαχνε και ο αντίπαλος κόσμος. Με έκανε να αισθάνομαι πιο δυνατός. Στην έδρα του Ολυμπιακού πρέπει να έχεις τεράστια υπομονή. Πολλές φορές μπορεί κάποια λάθος σφυρίγματα να σε βγάλουν εκτός εαυτού και πρέπει να συγκρατείς να νεύρα σου. Αυτά γίνονται συνέχεια. Εγώ είχα αποβληθεί δύο φορές εκεί μέσα. Χρειάζεται μυαλό, εξυπνάδα και ηρεμία και να λες με τους συμπαίκτες σου: Πάω να τους κερδίσω. Έτσι κάναμε στα δύο διπλά που πήραμε το 2010».

Για το αν ο τωρινός ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει στο Καραϊσκάκη:
«Πιστεύω ότι μπορεί. Ο Ολυμπιακός δεν έχει δυνατά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα για να κρατήσει ψηλά το επίπεδο και τον ρυθμό του. Δεν έχει ανταγωνισμό στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες. Έχει χάσει μόνο από τον Ατρόμητο αλλά στα άλλα παιχνίδια κερδίζει συνήθως εύκολα. Από την άλλη πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε άνοδο. Έχει βελτιώσει αισθητά το ρόστερ του με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και πιστεύω έχει μεγάλες δυνατότητες για να κάνει κάτι καλό στο Καραϊσκάκη και μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν».

Για την πιθανότητα ο ΠΑΟΚ να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο:
«Ας μην προτρέχουμε. Κάθε χρόνο μιλάμε για τελικό στο Κύπελλο και όλο κάτι στραβώνει. Όπως πέρυσι με τον Ατρόμητο. Στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος μοιάζει να είναι σε καλύτερη φόρμα από τον ΠΑΟΚ τώρα και παίζει καλύτερα. Μακάρι βέβαια να περάσει ο ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο ελπίζω, αλλά δεν χρειάζεται να μιλάμε ακόμη για τελικούς».

Με τα γνωστά θέματα στο «Καραϊσκάκη»

30/03/2013
 Χωρίς έξι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να αποδράσει με το διπλό από την έδρα του Ολυμπιακού.

Με τα γνωστά θέματα στο «Καραϊσκάκη»
Δίχως νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει ως γνωστό τους Λάζαρ, Σταφυλίδη, Πέλκα, Κουμάλο (ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας), Κατσικά και Κωνσταντινίδη (προπονήθηκαν μόνοι τους). Οι συγκεκριμένοι έμειναν εκτός αποστολής και θα προπονηθούν μόνοι τους στη Νέα Μεσημβρία.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι Θεσσαλονικείς συγκεντρώθηκαν σε ξενοδοχείο, όπου γευμάτισαν όλοι μαζί, και στη συνέχεια είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για Αθήνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό πρόγραμμα, οι παίκτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις συντήρησης και αποφόρτισης, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν το καθιερωμένο “5-2? και σε διάφορες ασκήσεις με μπάλα, σε ένα μικρής διάρκειας πρόγραμμα.

Ο 44χρονος προπονητής θα παρατάξει με τη γνωστή διάταξη 4-4-2 τον «Δικέφαλο του Βορρά» κόντρα στους Πειραιώτες.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ιτάνζ, δεξιά στην άμυνα ο Αποστολόπουλος και αριστερά ο Λίνο. Τα δύο στόπερ θα είναι ο Κατσουράνης με τον Σίλντενφελντ.

Από αριστερά προς δεξιά στη μεσαία γραμμή Καμαρά, Κάτσε, Λόρενς και Ολίσε, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη.

Χωρίς εκπλήξεις…

30/03/2013
 Με τις γνωστές απουσίες η Βέροια θα φιλοξενήσει την Κέρκυρα στον τελικό της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (31/3, 17:15).

Χωρίς εκπλήξεις…
Με την πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» θα αγωνιστεί κόντρα στους Φαίακες με τις γνωστές απουσίες, δεδομένου ότι οι Μπαργκάν και Καλί δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας.

Απών από τον… τελικό κόντρα στη Βέροια είναι και ο τραυματίας Σνάουτσνερ.

Στον αντίποδα βρέθηκε ο Κόστλι, ο οποίος μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Ονδούρας επέστρεψε και ενσωματώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα με την ομάδα.

Αναλυτικά οι 18 εκλεκτοί του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για τον αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Μπάρμπας, Ορέστες, Τζιμογιάννης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μπερτίν, Γεωργέας, Καλογέρης, Κόστλι, Μοκάκε, Ρεάνο, Ολαιτάν, Παυλίδης, Καλτσάς, Ιωάννου, Γκιγιέρμο.

Με τρέλα και… Κορδέρο

30/03/2013
 Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ, καθώς Κορδέρο και Τσουμάγκας προπονήθηκαν κανονικά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, όπου στόχος είναι η νίκη.

Με τρέλα και… Κορδέρο
Στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό (17:15) τέθηκαν οι Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο και Τάσος Τσουμάγκας ενισχύοντας τη φαρέτρα του Γερμανού προπονητή στην προσπάθεια για μία νίκη που θα φέρει πιο κοντά την ΑΕΚ στο στόχο της παραμονής.

Αμφότεροι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και τους κοιλιακούς αντίστοιχα κι έτσι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς της 27ης αγωνιστικής. Σε αυτή συμμετέχει και ο Αντώνης Ρίκκα, που είχε αντιμετωπίσει ένα τράβηγμα στον δεξιό δικέφαλο.

Έτσι ο Μιχάλης Παυλής, που προέρχεται από βαριά ίωση και έκανε ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τον Ρότζερ Γκερέιρο που είναι τιμωρημένος και τον Γιώργο Κατίδη που δεν υπολογίζεται τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν είναι οι τρεις απουσίες της «Ένωσης». Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Εμίλιο Φουρτάδο μετά από καιρό.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που επελέγησαν: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Β. Βλάχος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Φέτσης, Ρίκκα, Κορδέρο, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου, Καραλής, Φούντας, Πετρόπουλος, Κατσικοκέρης, Σταματής, Φουρτάδο.

Καπίνο: «Παναθηναϊκός είμαστε»

30/03/2013
 Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει στα πλέι οφ εξέφρασε ο Στέφανος Καπίνο. «Δεν γίνεται να μην μπούμε. Παναθηναϊκός είμαστε», τόνισε ο νεαρός γκολκίπερ.

Καπίνο: «Παναθηναϊκός είμαστε»
Τη σιγουριά ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ τόνισε ο Στέφανος Καπίνο, ενόψει της αναμέτρησης των «πράσινων» με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε ακόμη στη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας Νέων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως πηγαίνουν για να αποδείξουν το ταλέντο τους με στόχο να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο match Programme του αγώνα με τον Πλατανιά:

Για το αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι θα είναι η πρώτη ελληνική εθνική ομάδα – πλην φυσικά της Ανδρών – που θα πάρει μέρος στα τελικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος:
«Αυτή η ιδιαιτερότητα προσθέτει επιπλέον κίνητρο και μπορείς να πεις ότι κάνει τη χαρά διπλή. Το κίνητρο όμως είναι έτσι κι αλλιώς πολύ μεγάλο και μόνο από το γεγονός ότι παίρνουμε μέρος σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Για το αν η συμμετοχή τους στα τελικά του Μουντιάλ αντανακλά το επίπεδο του ταλέντου μας σ’ αυτές τις ηλικίες:
«Είμαστε απόλυτα δίκαια ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες. Ας μην ξεχνάμε ότι πηγαίνουμε στο Μουντιάλ σαν δεύτερη καλύτερη ομάδα της Ευρώπης λόγω της κατάταξής μας στο περσινό Ευρωπαϊκό. Πηγαίνουμε στα τελικά του Παγκοσμίου για να αποδείξουμε ότι σ’ αυτή τη χώρα έχουμε όλα τα προσόντα και όλο το ταλέντο για να φτάσουμε ψηλά».

Για το αν η επιτυχία αυτής της ομάδας αντανακλά και την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στην Παιανία με δεδομένο ότι στην Εθνική Νέων συμμετέχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές από τις υποδομές του Παναθηναϊκού:
«Εννοείται πως ναι. Η ύπαρξη και μόνο πέντε βασικών ποδοσφαιριστών σε αυτήν την πορεία αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις υποδομές της ομάδας. Όλα τα κλιμάκια της Εθνικής στελεχώνονται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού κι αυτό αποδεικνύει την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται και την προοπτική που υπάρχει».

Για το αν μπορούν οι ομάδες της Ακαδημίας να στηρίξουν και να επανδρώσουν τον Παναθηναϊκό τα επόμενα χρόνια:
«Σίγουρα μπορούν. Επειδή όμως αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται να λέγεται και πολλές φορές μένει στα λόγια καλό είναι να γίνει και πράξη. Αν υπάρξει υπομονή πολλά μπορούν να γίνουν στο μέλλον».

Για το αν η συμμετοχή στο Μουντιάλ τους κρατήσει μακριά από την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. Θεωρείς ότι αυτό είναι σημαντικό μειονέκτημα:
«Σίγουρα το να μην συμμετέχεις στην προετοιμασία δεν είναι καλό. Από την άλλη όμως, παίζοντας σε αγώνες του επιπέδου του ανταγωνισμού ενός παγκοσμίου πρωταθλήματος έχουμε να κερδίσουμε πράγματα. Μετά, όταν επιστρέψουμε, μπορούμε να κάνουμε ένα έξτρα πρόγραμμα για να έρθουμε στο επίπεδο των συμπαικτών μας».

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπει στα πλέι οφ:
«Θέλω να πιστεύω πως ναι. Δεν γίνεται να μην μπούμε. Παναθηναϊκός είμαστε!»

Νίκησαν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού

30/03/2013
 Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο «Puskas Cup» η ομάδα Εφήβων του Παναθηναϊκού.

Νίκησαν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού
Στο ετήσιο τουρνουά που διεξάγεται στη μνήμη του μεγάλου Φέρεντς Πούσκας, οι πιτσιρικάδες του Κώστα Φρατζέσκου επικράτησαν 2-1 της Χόνβεντ και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την Ακαδημία Αυστραλίας.

Και τα δύο τέρματα των «πρασίνων» σημείωσε ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, Μιχάλης Νιούμαν.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Κότσαρης, Αρναούτογλου, Τζανουλίνος, Μπαλατσούρας, Ξηρός, Νιούμαν, Στάικος, Παπανικολάου, Ζαφειράκης, Αγγελόπουλος, Μεράι.

Πέταξαν τις ευκαιρίες τους…

30/03/2013
 Ο Παναθηναϊκός είδε τον ΠΑΣ να χάνει από τον ΟΦΗ αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε. Ηττήθηκε από τον Πλατανιά και έμεινε στο -3 από τις θέσεις των πλέι οφ. Στο 0-0 ο Άρης με τον Πανθρακικό. Δείτε τα γκολ.

Πέταξαν τις ευκαιρίες τους…
Δύο μεγάλους χαμένους έχει το σαββατιάτικο μενού της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο ένας είναι ο Άρης που έμεινε στο 0-0 με τον Πανθρακικό στο «Κλ. Βικελίδης» και πλέον η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Ο δεύτερος είναι ο Παναθηναϊκός που αν και γνώριζε ότι ο ΠΑΣ είχε χάσει από τον ΟΦΗ, εμφανίστηκε ξανά κατώτερος των προσδοκιών και ηττήθηκε 1-0 από τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Έτσι έμεινε στο -3 από την ομάδα των Ιωαννίνων και τις θέσεις των πλέι οφ.

Αναλυτικά η 27η αγωνιστική:

Σάββατο, 30/3

Άρης-Πανθρακικός 0-0
Ο Πανθρακικός, παρά την απουσία του Παπαδόπουλου, έφυγε «αλώβητος» από το «Κλ. Βικελίδης», αφού απέσπασε «λευκή» ισοπαλία, 0-0, από τον Άρη και τον έμπλεξε για τα καλά στην υπόθεση παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα, θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αν ήταν προσεκτικός σε δύο σημαντικές ευκαιρίες που έκανε. Αρκετές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, πολλές κίτρινες κάρτες και δύο κόκκινες για τους γηπεδούχους, με τους Ζαραδούκα και Παπαστεριανό να φεύγουν νωρίτερα για τα αποδυτήρια. Παράπονα από τους «κίτρινους» για την διαιτησία του Μάνταλου.


Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 0-1
Ενώ είχε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί την ήττα του ΠΑΣ και να μπει σε τροχιά πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός λιποθύμησε και δεχόμενος γκολ από τον Ναζλίδη μόλις στο 4’ ηττήθηκε 1-0 από τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» πλήρωσαν το νωθρό τους ξεκίνημα, στη συνέχεια έπαιξαν μονότερμα τους Κρητικούς, όμως με εξαίρεση τον συγκινητικό Ζέκα, δεν είχαν παίκτη με τη θέληση, το πείσμα και το καθαρό μυαλό που θα μετουσίωνε τη συντριπτική κατοχή μπάλας σε γκολ.


ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Τι να τον κάνει τον πυλώνα στο «Γεντί Κουλέ»; Ο ΟΦΗ όντας εμφανώς ανώτερος στον αγώνα, επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής.Με πυλώνα και χωρίς, ο ΟΦΗ νικητής! Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάστηκε πολύ κακός στο «Γεντί Κουλέ» και οι Κρητικοί το επωφελήθηκαν στο έπακρον. Έτσι τα δύο γκολ των Παπάζογλου (17') και Κουτσιανικούλη (65') χάρισαν την σπουδαία νίκη στην ομάδα τους και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 15:00 (NS1)
ΒΕΡΟΙΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 (NS2)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - A.E.K. 17:15 (NS1)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:30 (NS1)

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:30 (NS1)

Η επόμενη (28η) αγωνιστική

Σάββατο, 06 Απριλίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15 (NS3)
Π.Α.Ο.Κ. – ΒΕΡΟΙΑ 17:15 (NS2)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ 19:30 (NS1)

Κυριακή, 07 Απριλίου 2013

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 15:00 (NS1)
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 (NS3)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:15 (NS1)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 (NS1)

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - A.E.K. 19:30 (NS2)

Με όλα τα «όπλα» ο Βέλιτς

30/03/2013
 Πάνοπλος θα παραταχθεί ο Λεβαδειακός στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. 21 παίκτες συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Γιάσμινκο Βέλιτς, που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Βοιωτών.

Με όλα τα «όπλα» ο Βέλιτς
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού ενόψει της αυριανής (31/03) αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Βοιωτοί, μετά την ισοπαλία μεταξύ Άρη και Πανθρακικού, βρίσκονται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και με νίκη, θα κάνουν το πλέον σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς, που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Βοιωτών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ο Βόσνιος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 21 παίκτες και συγκεκριμένα τους: Κυριακίδη, Κασμερίδη, Τσιντώτα, Μουλόπουλο, Χοσέμι, Κόρμπο, Ζησόπουλο, Νικολακάκη, Γεωργίου, Λισγάρα, Κουτσόπουλο, Μεντί, Μαχαίρα, Ροτζέριο, Καγεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι και Βασιλείου.

Ένταση στο «Κλ. Βικελίδης»

30/03/2013
 Μετά την ισοπαλία του Άρη με τον Πανθρακικό, οπαδοί των «κίτρινων» συνεπλάκησαν έξω από το «Κλ. Βικελίδης» με την αστυνομία που έκανε και χρήση χημικών.

Ένταση στο «Κλ. Βικελίδης»
Οι οπαδοί του Άρη ήταν απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι μετά και την ισοπαλία της ομάδας τους με τον Πανθρακικό. Αφού πρώτα αποδοκίμασαν τους παίκτες των «κίτρινων» συνεπλάκησαν έξω από το «Κλ. Βικελίδης» με την αστυνομία.

Μάλιστα, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να απομακρύνουν το πλήθος αλλά ευτυχώς μετά από λίγο η κατάσταση εξομαλύνθηκε.

Πλήγμα με Αγκάνθο και όχι μόνο…

30/03/2013
 Τις υπηρεσίες του Νταβίντ Αγκάνθο θα στερηθεί ο Άρης στα δύο από τα τελευταία τρία παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, καθώς ο Ισπανός επιθετικός συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες.

Πλήγμα με Αγκάνθο και όχι μόνο…
Δεν έφτανε στον Άρη η ισοπαλία με τον Πανθρακικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που τον κρατάει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, προέκυψαν και προβλήματα με παίκτες που αντίκρισαν κάρτες από τον διαιτητή Μάνταλο.

Στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, η προσπάθεια των «κίτρινων» για παραμονή στην κατηγορία δυσκολεύει, καθώς ο Νταβίντ Αγκάνθο με την κίτρινη που δέχθηκε, έφτασε τις 10 στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα δύο από τα τελευταία τρία παιχνίδια, τα οποία είναι κατά σειρά με Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και SKODA Ξάνθη.

Επίσης, στο προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Σούλης Παπαδόπουλος, δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεση του τους Ζαραδούκα και Παπαστεριανό, που αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Μόνο ο Ζουμπουλάκης εκτός

30/03/2013
 Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Κέρκυρα το Σάββατο, ενόψει του «τελικού» παραμονής με τη Βέροια, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μόνο ο Ζουμπουλάκης εκτός
Ο Γιάννης Παπακώστας είδε μόνο τον Άγγελο Ζουμπουλάκη από τους βασικούς παίκτες να απουσιάζει και να είναι ο μοναδικός που έμεινε εκτός αποστολής, μαζί με τον Σκέμπη, αφού οι Μπουκουβάλας και Αθανασίου ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.


Στην αποστολή βρίσκονται 20 παίκτες, οι εξής: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Βενέτης, Πετρούσης, Αγρίτης, Λεόν, Έντερ, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Κρητικός, Τσοκάνης, Γκέσιος, Στάμου, Γκούμας, Σταμογιάννος, Αρμένης, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Γιάντσης, Αθανασίου.

Τον υποδέχεται σχεδόν «κομπλέ»

30/03/2013
 Εκτός από τους Θοδωρή Βασιλακάκη και Νικολά Μαρίν ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Τον υποδέχεται σχεδόν «κομπλέ»
Με σχεδόν όλα τα… όπλα της θα υποδεχτεί η Ξάνθη τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Θοδωρή Βασιλακάκη και στον τιμωρημένο Νικολά Μαρίν για το ματς απέναντι στους Περιστεριώτες.

Ωστόσο, αυτά είναι και τα μοναδικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο έμπειρος προπονητής, αφού και στην προπόνηση του Σαββάτου (30/3) όλα κύλισαν ομαλά.

Η αποστολή της Ξάνθης για το ματς με τον Ατρόμητο:

Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντιέ, Ντάνι, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σολτάνι, Νάκας, Ράνος, Ονουάτσι, Μάνταλος, Πρίττας, Τριάδης.

Στο ΟΑΚΑ ο Καντονά

30/03/2013
 Λίγη από τη λάμψη του χάρισε (και) στο ΟΑΚΑ ο Ερίκ Καντονά!

Στο ΟΑΚΑ ο Καντονά (pics)
Τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει δεν ξεκίνησαν ακόμα. Οπότε, ο Ερίκ Καντονά συνεχίζει το… σκάουτινγκ των πρωταγωνιστών του.

Μετά την πρωινή του επίσκεψη στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» (όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και το μουσείο του Ολυμπιακού) ο Γάλλος «θρύλος» πήρε και… γεύση Παναθηναϊκού, δίνοντας το «παρών» στα επίσημα για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Δεν έμεινε εκεί, δε, αλλά το ίδιο χαμογελαστός και ευδιάθετος υπέγραψε αυτόγραφα και πόζαρε στις κάμερες, που τον ακολουθούσαν παντού.

«Ντόπες» από Σαββίδη

30/03/2013
 Να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού θέλησε ο Ιβάν Σαββίδης που βρέθηκε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα. «Πιστεύω σε εσάς για την νίκη», τόνισε σχετικά.

«Ντόπες» από Σαββίδη
Δίπλα στους παίκτες ο Ιβάν Σαββίδης!

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των Θεσσαλονικέων και προσπάθησε να τους τονώσει ψυχολογικά, ούτως ώστε να έρθει η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Είμαι δίπλα σας σε αυτό το ματς για να σας στηρίξω. Σας πιστεύω και μπορείτε να κερδίσετε τον Ολυμπιακό. Αύριο θα είμαι μαζί σας στο γήπεδο», είπε μεταξύ άλλων ο «ισχυρός άνδρας» του ΠΑΟΚ, δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μετά τα λόγια προς τους παίκτες, ο Σαββίδης είχε και ένα ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με το τεχνικό επιτελείο, προτού αποχωρήσει για άλλο ξενοδοχείο όπου διαμένει.

Φυσικά, την Κυριακή θα δώσει το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου θα δει από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του.

Πετράκης: «Κάναμε σημαντικό βήμα για την παραμονή»

30/03/2013
 Ακόμη πιο κοντά στην παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα είναι ο ΟΦΗ, μετά την νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης.

Πετράκης: «Κάναμε σημαντικό βήμα για την παραμονή»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως μετά από αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης:

«Για εμάς ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι ένα από τα πιο σπουδαία της χρονιάς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών αλλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον κόσμο που ήταν συγκινητικός. Ο συνδυασμός αυτός ήταν που μας έδωσε τη νίκη. Η διαχείριση που κάναμε ήταν πάρα πολύ καλή, παρόλο που ο αντίπαλος είχε την κατοχή, εμείς ήμασταν επικίνδυνοι στην κόντρα και μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ. Το μυαλό μας όμως πρέπει να είναι από αύριο στο επόμενο παιχνίδι που είναι ένας τελικός για την παραμονή. Είναι ένα σημαντικό βήμα αλλά αυτό δεν φτάνει. Όταν θα σωθούμε θα μπορούμε να πούμε ότι η σημερινή μας νίκη είναι βήμα παραμονής. Το πρωτάθλημα έχει τρεις αγωνιστικές ακόμη και η σκέψη μας πρέπει να είναι στον στόχο που έχουμε βάλει».

Χριστόπουλος: «Ήμασταν φλύαροι»

30/03/2013
 Στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στην αντίδραση που είχε η ομάδα του στάθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Χριστόπουλος: «Ήμασταν φλύαροι»
Φλύαρο χαρακτήρισε το ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα 2-1 από τον ΟΦΗ.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα, το οποίο και άλλαξε την εικόνα του αγώνα, κάνοντας πολύ δύσκολη την… αποστολή των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος:

«Δεχτήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, όμως ήμασταν φλύαροι. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, όμως ο αντίπαλος βρήκε χώρους στην κόντρα επίθεση. Ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε σχηματισμό, καταφέραμε να μειώσουμε, όμως δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα από αυτό το ματς. Είμαστε ακόμα στην 5η θέση και κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Το γρήγορο γκολ του ΟΦΗ επηρεάσε την εικόνα του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν ένα εκτός έδρας ματς σε μια δυνατή έδρα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα εμείς είχαμε την κατοχή της μπάλας».

Φάμπρι: «Δεν μπορούν οι παίκτες»

30/03/2013
 Ανήμποροι να βελτιώσουν την κατάσταση του Παναθηναϊκού και χωρίς... "κοχόνες" είναι οι παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, σύμφωνα με όσα είπε ο Φάμπρι μετά την ήττα από τον Πλατανιά.

Φάμπρι: «Δεν μπορούν οι παίκτες»
Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Φάμπρι μετά την ήττα (1-0) του Παναθηναϊκού από τον Πλατανιά, λέγοντας πως κανείς από τους παίκτες του δεν έχει τη δυνατότητα, αλλά ούτε και την ποιότητα για να βελτιωθεί η κατάσταση στο «τριφύλλι».

«Δεν παίξαμε καλά αλλά και ο διαιτητής το ίδιο. Οι παίκτες μου δεν έχουν τη δυνατότητα και την ποιότητα για να βελτιώσουν την κατάσταση. Αυτό είναι το σχόλιο μου. Ήταν ένα παιχνίδι που προσπαθείς να νικήσεις πράγματα που είναι εις βάρος σου», δήλωσε στη Nova ο Φάμπρι.

Κατά λέξη ο Ισπανός τεχνικός είπε "No tenemos cojones", το οποίο για λόγους τηλεοπτικής ευπρέπειας δεν μεταφράστηκε αυτολεξεί...

Παπάζογλου: «Σημασία δεν έχει ποιος σκόραρε»

30/03/2013
 Σημασία έχει η νίκη και όχι ποιος σκόραρε τα γκολ του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Παπάζογλου.

Παπάζογλου: «Σημασία δεν έχει ποιος σκόραρε»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, που συνοδεύτηκε με νίκη (2-1), εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Παπάζολγου.

Μάλιστα, ο φορ των Κρητικών ανέφερε πως σημασία δεν έχει ποιοι είναι εκείνοι που πέτυχαν τα γκολ της ομάδας, αλλά το γεγονός πως ο σύλλογος του Ηρακλείου πήρε το «τρίποντο» κόντρα σε ένα καλοδουλεμένο σύνολο.

«Σημασία δεν έχει ποιος πέτυχε τα γκολ αλλά ότι κερδίσαμε το παιχνίδι. Παίξαμε με καθαρό μυαλό από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού σε ένα ματς που ήταν πραγματικό ντέρμπι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν αλλά και στον κόσμο που μας έδωσε δύναμη και ώθηση», τα λόγια του υψηλόσωμου επιθετικού.

Κουίνσι: «Να κάνουμε τρεις νίκες»

30/03/2013
 Δεν έχει χαθεί ακόμα το… τρένο των play offs για τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Κουίνσι μετά την ήττα από τον Πλατανιά.

Κουίνσι: «Να κάνουμε τρεις νίκες»
Ο Παναθηναϊκός διατηρεί ακόμα κάποιες ελπίδες για να εξασφαλίσει μία θέση στα play offs, σύμφωνα με όσα είπε ο Κουίνσι μετά την ήττα (1-0) από τον Πλατανιά. Αναφορικά με το ματς, ο Γκανέζος μέσος τόνισε πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γρήγορο τέρμα των Κρητικών, καθώς δυσκόλεψε αρκετά την κατάσταση για τους «πράσινους».

«Δεχθήκαμε γκολ νωρίς και δυσκόλεψαν τα πράγματα. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι δύσκολα αυτή τη στιγμή, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Υπάρχουν προβλήματα και όντως τα πράγματα δεν είναι καλά για εμάς», δήλωσε αρχικά στη Nova ο Κουίνσι και πρόσθεσε με το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να προλάβει τα play offs:

«Έχουμε κάποιες ελπίδες, είμαστε τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΣ. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει χαθεί τίποτα. Θα πρέπει να νικήσουμε τα τελευταία τρία παιχνίδια, αν και είναι δύσκολα, για να μπούμε στα play offs».

Για το γεγονός πως είχε ζητήσει άδεια πριν από μέρες: «Είχα πολλούς τραυματισμούς, οπότε αυτό οπωσδήποτε αποτέλεσε τροχοπέδη για την καριέρα μου και τις εμφανίσεις μου και γι’ αυτό ζήτησα άδεια».

Καζιγιάμα: «Φταίμε εμείς»

30/03/2013
 Αποκλειστικά οι παίκτες του Παναθηναϊκού ευθύνονται για την ήττα από τον Πλατανιά σύμφωνα με τον Γιοχέι Καζιγιάμα.

Καζιγιάμα: «Φταίμε εμείς»
Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το ματς και τόνισε πως παρά τις πολλές τελικές προσπάθειες, η ομάδα δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο τέρμα.

«Κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ και γι’ αυτό χάσαμε και το παιχνίδι. Έλειψαν τα σουτ και η τελική προσπάθεια σήμερα. Υπάρχουν τρεις αγώνες και δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω αλλά να προσπαθήσουμε σε αυτούς ώστε να διεκδικήσουμε την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη. Το πρόβλημα βρίσκεται σε εμάς, τους παίκτες. Πρέπει να σκεφτούμε τι φταίει και δεν μπορούμε να φτάσουμε σε νίκες», δήλωσε ο Καζιγιάμα.

«Παίκτες δίχως αρχ…α»!

30/03/2013
 Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι ο Φάμπρι. Ο Ισπανός έκανε λόγο για παίκτες δίχως αρχ…α, που δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα με το «τριφύλλι», καλώντας τη διοίκηση να πάρει κεφάλια.

«Παίκτες δίχως αρχ…α»!
Τον Φάμπρι μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για πολλά, όχι όμως πως είναι άνθρωπος που μασάει τα λόγια του. Αυτήν τη φορά ο Ισπανός έκανε ένα βήμα παραπάνω και είπε έξω από τα δόντια κουβέντες που εδώ και πολύ καιρό συζητούν μεταξύ τους φίλοι και.. εχθροί του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για παίκτες δίχως αρχ…α, που δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα με το «τριφύλλι», καλώντας τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να πάρει κεφάλια.

«Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν το αίμα και τα αρχ…α να φορούν αυτήν την φανέλα. Πρέπει να δούμε ποιοι μπορούν να συνεχίσουν να τη φορούν. Κάποιοι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο χωρίς να έχουν καταλάβει τι ακριβώς παιζόταν σήμερα για την ομάδα.

Από δω και στο εξής ο Παναθηναϊκός πρέπει να σβήσει τους παλιούς και να κάνει νέους. Να δει ποιοι απ' αυτούς μπορούν να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα, γιατί αρκετοί δεν μπορούν.

Δεν κερδίσαμε σήμερα γιατί δεν πετύχαμε γκολ. Όταν ένας παίκτης έχει μπροστά του το τέρμα και δεν βάζει γκολ δεν είμαι σίγουρος αν θέλει να κάνει αυτό η το αντίθετο.

Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Οι διοικούντες θα πρέπει να αναλύσουν την κατάσταση και να δουν ποιος αξίζει και ποιος όχι για να μείνει στην ομάδα. Να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι και να πάρουν αποφάσεις. Αυτή είναι η γνώμη μου. Μιλάω για όλα αυτά ενώ έχω σιωπήσει στο παρελθόν. Προσπάθησα να είμαι ως τώρα ευγενικός, όπως έκανα μετά το ματς με τον Άρη. Έφτασε η ώρα όμως δούμε ξεκάθαρα τα πράγματα», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του «τριφυλλιού», ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε αν πιστεύει πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν το καλό της ομάδας, για να επαναλάβει:
«Όχι. Αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι, ναι, αξίζουν να παίζουν, αλλά και άλλοι που δεν ξέρω αν έχουν την ψυχή και τα αρχ...α για να φορούν τη φανέλα».

Φραστικό «πέσιμο» Καρνέζη στον Φάμπρι

31/03/2013
 Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον πορτιέρο του Παναθηναϊκού και τον Ισπανό τεχνικό, μόλις οι παίκτες των «πράσινων» πληροφορήθηκαν τις δηλώσεις του προπονητή τους

Φραστικό «πέσιμο» Καρνέζη στον Φάμπρι
Μόλις οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έγιναν γνώστες του περιεχομένου των δηλώσεων του Φάμπρι, ήταν επόμενο να υπάρξει αναβρασμός στις τάξεις τους. Ο Ορέστης Καρνέζης ήταν αυτός που πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος σε έντονο ύφος στον προπονητή είπε: «Τι είναι αυτά τα πράγματα που είπες. Δεν είναι δυνατόν να μιλάς έτσι για εμάς. Θα πρέπει κι εσύ να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να ανακαλέσεις τα όσα είπες εναντίον των παικτών», ενώ στη συνέχεια η ένταση πήγε να κλιμακωθεί, καθώς και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ήταν έξαλλοι.

"Χείμαρρος" ο Καρνέζης

O Kαρνέζης παρά τις προσπάθειες να τον ηρεμήσουν ήταν «χείμαρρος»: «Αυτό που έκανες είναι απαράδεκτο για προπονητή. Είμαστε μια ομάδα όλοι και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Δεν είναι δυνατό να ρίχνεις πάνω μας τις ευθύνες. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Δες τις προπονήσεις που μας κάνεις. Έχουμε κάνει προσπάθειες. Εγώ, ο Σεϊταρίδης και όλα τα παιδιά να είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό κι εσύ κάθεσαι και λες τέτοια απαράδεκτα πράγματα», έλεγε έξαλλος ο Καρνέζης με τον Φάμπρι να περιορίζεται σε κάποια «κάλμα Ορέστη, κάλμα», αλλά με τον διεθνή ποριέρο να συνεχίζει: «Δεν είναι δυνατό μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα να ρίχνουμε ευθύνη, ο ένας στον άλλον. Έτσι λειτουργούν οι προπονητές; Βρίζοντας τους παίκτες;», αναρωτήθηκε ο Καρνέζης.

Προκειμένου ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα ο Βασίλης Κωνσταντίνου ήταν εκείνος που ανέλαβε τον ρόλο του "πυροσβέστη", ωστόσο η κατάσταση αυτή τη στιγμή ανάμεσα στους παίκτες και τον προπονητή του Παναθηναϊκού είναι έκρυθμη και δύσκολα μαζεύεται πλέον...

Κηπουρός: «Αυτό που μετράει είναι η νίκη»

30/03/2013
 Τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με σκορ 1-0 κρατάνε στον Πλατανιά και όχι την εμφάνιση τους απέναντι στο «τριφύλλι», όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας των Κρητικών, Φώτης Κηπουρός.

Κηπουρός: «Αυτό που μετράει είναι η νίκη»
Το «τρίποντο» κόντρα στον Παναθηναϊκό κρατάνε στον Πλατανιά, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά το ματς ο τερματοφύλακας των Κρητικών, Φώτης Κηπουρός.

Ωστόσο, ο έμπειρος γκολκίπερ επισήμανε πως η ομάδα των Χανίων δεν έχει καταφέρει ακόμη να σωθεί, γι’ αυτό στα επόμενα τρία παιχνίδια της θα παίξει για τη νίκη, ώστε να κλείσει καλά τη χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Φώτης Κηπουρός:


Για την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό:


«Αυτό που μετράει είναι η νίκη που κάναμε σε μία δύσκολη έδρα κόντρα σε μια καλή ομάδα. Δεν ήμασταν καλοί απόψε για να μην κρυβόμαστε και για αυτό κρατάμε τους τρεις βαθμούς απόψε. Δεν έχουμε σωθεί ακόμη. Γι’ αυτό πρέπει να νικήσουμε και τα τρία ακόμη ματς, ώστε να πούμε πως σωθήκαμε σίγουρα. Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά θετικά».

Για το αν φοβήθηκε για την ισοφάριση από την στιγμή που συμπαίκτες του έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο:


«Σίγουρα μετά το γκολ κλειστήκαμε πίσω. Προσπαθούσαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις και δεν μας βγήκε. Ωστόσο, ήμασταν και τυχεροί για να πάρουμε την νίκη, όμως απόψε μετράνε μόνο οι τρεις βαθμοί και συνεχίζουμε».

Για το αν περίμενε καλύτερο τον Παναθηναϊκό:


«Όταν παίζεις στο ΟΑΚΑ και παίζεις με τον Παναθηναϊκό περιμένεις κάτι καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως σκοράραμε νωρίς και ίσως αυτό να επηρέασε τους αντιπάλους μας».

Δερμιτζάκης: «Πιο κοντά στον στόχο μας»

30/03/2013
 Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Παύλο Δερμιτζάκη. Ο Μακεδόνας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως θα ήθελε να φύγει και με το τρίποντο, το οποίο άξιζε, βάσει ευκαιριών.

Δερμιτζάκης: «Πιο κοντά στον στόχο μας»
Για τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του και θα μπορούσε ακόμα και το τρίποντο να «κλέψει» στάθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην εικόνα της αναμέτρησης αλλά και στην φάση στην οποία ο Μπαϊκαρά δεν τήρησε fair play.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη:

Ο προπονητής του Πανθρακικού ανέφερε αρχικά: «Ήταν ένα παιχνίδι υψίστης σημασίας και για τις δύο ομάδες, γιατί αμφότερες ήθελαν τη νίκη για να αναρριχηθούν στο βαθμολογικό πίνακα και να πετύχουν το στόχο τους. Παρότι προερχόμασταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα με την Ξάνθη ανασυνταχθήκαμε, βρήκαμε το κουράγιο για να προετοιμαστούμε και αγωνιστικά και ψυχολογικά, για να αντιμετωπίσουμε τον Άρη, που παρουσιάζει μία βελτίωση και σήμερα είχε τη βοήθεια του κόσμου. Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, γιατί σίγουρα ο πόντος είναι θετικός αλλά βάσει εικόνας και ευκαιριών θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, που σίγουρα θα μας έφερνε κοντά στο στόχο μας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι πολύ προσεγμένο τακτικά, υπήρχαν ισορροπίες και από τις δυο ομάδες, που προσπάθησαν να πιέσουν αλλά και να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, εν αντιθέσει με το δεύτερο ημίχρονο, που ξέραμε ότι ο Άρης θα ανοιχτεί, γιατί το αποτέλεσμα που θα τον ικανοποιούσε θα ήταν η νίκη. Το πλάνο μας ήταν να είμαστε σφιχτοί στην άμυνα και οι τρεις ζώνες και ήταν βέβαιο ότι θα βρίσκαμε χώρους στην αντεπίθεση για να πετύχουμε ένα γκολ. Το πλάνο πήγε πολύ καλά, απλώς δεν μπορέσαμε στις τρεις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα μου, να πετύχουμε ένα γκολ. Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει, βάσει ευκαιριών, είναι ο Πανθρακικός. Σίγουρα κάναμε ένα βήμα, αλλά αυτό το βήμα για να μετρήσει πρέπει να συνδυαστεί με αποτελέσματα τις επόμενες τρεις καθοριστικές αγωνιστικές».

Για τη φάση με τον Μπαϊκαρά και τη μη τήρηση του fair play: «Δεν τηρήσαμε το fair play, ο ποδοσφαιριστής είναι σε ένταση εκείνη τη στιγμή, μπορεί να μην αξιολόγησε σωστά την κατάσταση. Εμείς το διορθώσαμε παίζοντας την μπάλα ξανά από εκεί που ξεκίνησε από τα πόδια των παικτών του Άρη. Τα όσα ακολούθησαν, περισσότερο δημιούργησαν πρόβλημα στη γηπεδούχο ομάδα παρά σε εμάς. Tο fair play έχει παρεξηγηθεί. Εγώ πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται. Αν υπάρχει κάτι σοβαρό θα πρέπει να το διακόπτει ο διαιτητής».

Για το αν ο Πανθρακικός έπαιξε αντιποδόσφαιρο: «Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι ο Πανθρακικός έπαιξε αντιποδόσφαιρο, για να πάρει αποτέλεσμα. Πείτε μου μία φάση που στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η μπάλα έκαιγε, που πέσαμε για να καθυστερήσουμε το παιχνίδι. Πείτε μου μία. Δεν υπήρχε φάση πάνω από το επιτρεπτό όριο για να κρίνουμε και να πούμε ότι μία ομάδα έπαιξε αντιποδόσφαιρο. Δεν είμαστε τέτοια ομάδα. Ξέρετε πόσα παιχνίδια έχουμε χάσει στο 90'; Ο Κουτσόπουλος αν έπεφτε σε κάθε ματς από το 90' ως το 94' θα είχαμε πάρει όλα αυτά τα ματς που έχουμε χάσει. Επειδή όμως δεν έχουμε την πονηριά, κακώς για μένα, δεν παίζουμε αυτό το ποδόσφαιρο. Μακάρι ομάδες που έρχονται εδώ, που παίζουν κατηγορία να έχουν την τακτική που ακολουθήσαμε εμείς, γιατί παρακολουθώ ποδόσφαιρο, είμαι χρόνια στο χώρο και ξέρω τι γίνεται».

Για τη διαιτησία: «Η διαιτησία αυτή για εκτός έδρας παιχνίδι ήταν από τις καλύτερες που έχουμε αντιμετωπίσει ως ομάδα. Ήταν 50-50».

Για τη συνέχεια: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να κερδίσουμε τα επόμενα δύο από τα τρία παιχνίδια και εφόσον μιλάμε για τον Άρη και τον Πανθρακικό, όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, σημαντικό ρόλο θα παίξει το αποτέλεσμα του Άρη με τον Ατρόμητο».

Ναζλίδης: «Είμαι δύο φορές χαρούμενος»

30/03/2013
 Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Θωμάς Ναζλίδης καθώς με δικό του τέρμα ήρθε η νίκη του Πλατανιά επί του Παναθηναϊκού.

Ναζλίδης: «Είμαι δύο φορές χαρούμενος»
Διπλά χαρούμενος ήταν ο Θωμάς Ναζλίδης μετά τη νίκη (1-0) του Πλατανιά επί του Παναθηναϊκού, καθώς αυτή ήρθε με δικό του γκολ. Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως οι κόποι εκείνου και των συμπαικτών του ανταμείβονται, καθώς με αυτούς τους τρεις βαθμούς η ομάδα της Κρήτης έκανε σημαντικό βήμα για τη σωτηρία.

Αναλυτικά δήλωσε ο Θωμάς Ναζλίδης στην κάμερα της Nova:

«Είναι μία τεράστια νίκη που μας δίνει τεράστιο αβαντάζ όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Οι κόποι μας ανταμείβονται, πρόκειται για μεγάλο βήμα για τη σωτηρία. Είναι τεράστια επιτυχία για μια ομάδα σαν τον Πλατανιά να πετυχαίνει τρεις νίκες μέσα σε μία σεζόν απέναντι στον Παναθηναϊκό, θα μείνει στην ιστορία γιατί τα μεγέθη των δύο ομάδων είναι πολύ διαφορετικά. Είμαι δύο φορές χαρούμενος για τη νίκη αλλά και το γκολ που πέτυχα, μεγαλύτερη σημασία έχει βέβαια η νίκη.

Δεν κυκλοφορήσαμε τη μπάλα αλλά νικήσαμε. Όμως υπήρχαν άλλα ματς που παίξαμε καλύτερα και δεν έρχονταν τα αποτελέσματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τέλος καλό όλα καλά».

Παπαδόπουλος: «Πέσαμε στην παγίδα του Πανθρακικού»

30/03/2013
 Σκοπός των παικτών του Πανθρακικού ήταν να εκνευρίσουν αυτούς του Άρη και τελικά το πέτυχαν, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, Σούλης Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: «Πέσαμε στην παγίδα του Πανθρακικού»
Στόχος των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού ήταν να εκνευρίσουν εκείνους του Άρη, προκειμένου να τους αποσπάσουν τη προσοχή τους από τον αγώνα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του τεχνικού των «κιτρίνων», Σούλη Παπαδόπουλο.

«Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι, ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα έπαιζε για δυο αποτελέσματα και προσπάθησε να μας εκνευρίσει και πέσαμε στην παγίδα. Δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία, δεν μίλησα μετά τα Γιάννινα, αλλά δεν γίνεται. Δεν μπορεί να σταματάει για 10 λεπτά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και ο διαιτητής να δίνει 3 και να παίζουμε 3 λεπτά καθυστερήσεων. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, δεν μας άφησαν και σήμερα ζήτημα αν παίχτηκε 20 λεπτά ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ελπίδες σίγουρα και συνεχίζουμε», τα λόγια του έμπειρου προπονητή μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Μετράει ώρες ο Φάμπρι...

30/03/2013
 Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει ο Φάμπρι μετά τις δηλώσεις που έκανε για παίκτες δίχως αρχ..α. Τον άδειασε η διοίκηση, έξαλλοι οι ποδοσφαιριστές με τον Ισπανό.

Μετράει ώρες ο Φάμπρι...
Οι δηλώσεις που έκανε ο Φάμπρι μετά την ήττα από τον Πλατανιά για παίκτες δίχως αρχ..α, έκαναν έξαλλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα στα αποδυτήρια υπήρχε μεγάλη ένταση αλλά ο Ισπανός είχε ήδη αποχωρήσει. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση αφού αρχικά διαχώρισε την θέση της και άδειασε τον Φάμπρι, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ κατέληξε στην απόφαση να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία των "πράσινων". Αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμα και την Κυριακή αφού εκφράζεται ο φόβος ότι αν η προπόνηση της Δευτέρας γίνει με τον Φάμπρι, δεν αποκλείεται στην Παιανία να εκτυλιχτούν σκηνές ροκ.

Σημειώνεται, ότι άνθρωποι της διοίκησης σχολίαζαν χαρακτηριστικά πως οι ποδοσφαιριστές έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουν το ματς με τον Πλατανιά και πως με πολλούς από αυτούς αλλά και με τις κατάλληλες προσθήκες το καλοκαίρι θα δημιουργηθεί πιο ανταγωνσιτική ομάδα την επόμενη σεζόν.

«Σε μέτρια μέρα πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε»

30/03/2013
 Ευχαριστημένος μόνο από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, όχι από την απόδοση του Πλατανιά δήλωσε μετά το ματς ο Άγγελος Αναστασιάδης.

«Σε μέτρια μέρα πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε»
Ο τεχνικός του Πλατανιά τόνισε πως οι «πράσινοι» ήταν αγχωμένοι και προσπάθησαν ανορθόδοξα να φτάσουν στο γκολ, γεονός που έκανε πιο εύκολο το έργο των Κρητικών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα πάρα πολύ κρίσιμο ματς για μας και για τον Παναθηναϊκό. Εμείς θέλαμε τη νίκη για άλλους λόγους και ο Παναθηναϊκός για τα πλέι οφ. Είμαι ευχαριστημένος μόνο από το αποτέλεσμα. Κάναμε άσχημο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε καλύτερες κόντρα επιθέσεις, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν βγάλαμε τις επιθέσεις που έπρεπε για να σκοράρουμε και να φορτώσουμε με άγχος τον αντίπαλο. Είχαμε σε πολύ άσχημη μέρα πολλούς παίκτες. Μάλλον φταίω και εγώ γιατί δεν είδα πολύ φρέσκια την ομάδα μου. Πρέπει να το δω αυτό. Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε με ένα συγκεκριμένο τρόπο να σκοράρει, κάτι που για μας ήταν πάρα πολύ εύκολο να το εξουδετερώσουμε τις περισσότερες φορές».

Σε ερώτηση εάν ο Παναθηναϊκός ήταν τόσο κακός που χάνει από μια ομάδα με μέτρια απόδοση, ο Άγγελος Αναστασιάδης απάντησε:

«Αυτό είναι δικό σας συμπέρασμα. Δεν είπα ότι είναι κακός ο Παναθηναϊκός. Μπορώ να πω ότι υπήρχε πολύ μεγάλο ψυχολογικό βάρος και για τις δύο ομάδες, περισσότερο για τον Παναθηναϊκό. Είναι και άλλα πράγματα που συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι. Μέχρι να γίνει η αλλαγή του Μπέλιτς είχαμε προβλήματα. Μετά ηρέμησε η ομάδα. Είχαμε μια μέτρια μέρα, απλά πήραμε το αποτέλεσμα. Άλλες φορές είχαμε καλύτερη απόδοση και δεν πήραμε αποτέλεσμα. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να βρει το δρόμο του».

Ανησυχία για Βιτώρο

31/03/2013
 Φόβους πως ο μέσος του ΟΦΗ, Γιάννης Βιτώρος, έχει υποστεί θλάση από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.

Ανησυχία για Βιτώρο
Ο Γιάννης Βιτώρος στην εντός έδρας νίκη του ΟΦΗ με σκορ 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν από τους καλύτερους παίκτες των Κρητικών.

Ωστόσο, στο 56’ ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Γιάννης Πετράκης, αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει και στη θέση του να βάλει τον Γιώργο Ιωαννίδη, αφού ο 20χρονος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ, ο Βιτώρος έχει υποστεί θλάση, όμως το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει από τα πλάνα του προπονητή του θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες, όταν και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Preview: Ξάνθη-Ατρόμητος (15:00, Novasports 1)

31/03/2013
 Στα Πηγάδια, η Ξάνθη υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 27η αγωνιστική, με τους μεν ακρίτες να θέλουν να μπουν στο «κόλπο» των πλέι οφ, τους δε Περιστεριώτες να «σφραγίσουν» την είσοδό τους.

Preview: Ξάνθη-Ατρόμητος (15:00, Novasports 1)
Όχι, δεν είναι μόνο ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός που «παλεύουν» για την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Κι αυτό γιατί η Ξάνθη υποδέχεται τον Ατρόμητο και με μια πιθανή νίκη θα βρεθεί στο -1 από τους Ηπειρώτες και την πέμπτη θέση.

Βέβαια, μόνο εύκολο «έργο» δεν θα έχει κόντρα στην ομάδα του Αναστόπουλου, παρά το γεγονός πως οι Περιστεριώτες δεν έχουν πάρει κάποιο βαθμό εδώ και δύο σερί αγωνιστικές.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του ματς στο sport-fm.gr

Ξάνθη
Μετά το διπλό επί του Πανθρακικού, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, η Ξάνθη καλείται να «χτυπήσει» το τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα της πρώτης πεντάδας. Στα θετικά το γεγονός πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης αντιμετωπίζει μόλις δύο προβλήματα απουσιών.

Βέβαια και τα δύο είναι βασικά και σημαντικά στελέχη των ακριτών. Απόντες –λοιπόν- θα είναι οι Βασιλακάκης και Μαρίν. Ο μεν λόγω τραυματισμού που δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει, ο δε έχει αποφασιστεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Ατρόμητο.

Κατά τα άλλα, τα πάντα κύλησαν ομαλά και όλοι στο στρατόπεδο του ξανθιώτικου συλλόγου επικεντρώνονται στο τρίποντο που θα τον ανεβάσει στο -1 από την είσοδο στα πλέι οφ!

Αναλυτικά, η αποστολή: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντιέ, Ντάνι, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σολτάνι, Νάκας, Ράνος, Ονουάτσι, Μάνταλος, Πρίττας, Τριάδης.

Ατρόμητος
Την νίκη που του έχει λείψει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές θα προσπαθήσει να πάρει η ομάδα του Αναστόπουλου, ούτως ώστε να «σφραγίσει» κατά ένα μεγάλο ποσοστό την είσοδό της στα πλέι οφ και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για του χρόνου.

Μόνο έναν «πονοκέφαλο» έχει ο τεχνικός των «κυανόλευκων» για την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Αυτός ακούει στο όνομα, Ντένις Επστάιν, αφού ο Γερμανός μέσος έμεινε εκτός αποστολής, λόγω φλεγμονής στα δόντια που τον ταλαιπωρεί.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν προβλήματα, με τους Μπάλλα και Καλλέργη να επιστρέφουν στους «εκλεκτούς» μετά από καιρό και έτοιμοι να συνεισφέρουν τις υπηρεσίες τους, εφόσον τους ζητηθεί.

Αναλυτικά, η αποστολή: Ράντμαν, Μανόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Μπρίτο, Καραγκούνης, Ουντότζι, Κούτσι, Μάντζιος, Ναπολεόνι, Φάμπιο, Μπάλλας, Καλλέργης.

Preview: Λεβαδειακός-ΑΕΚ (17:15, NovaSports 1)

31/03/2013
 Ευκαιρία να «καθαρίσει»! Χωρίς λύση στο διοικητικό, αλλά με τον κόσμο της και πάλι παρόντα, η ΑΕΚ πάει στη Λιβαδειά για τη νίκη που θα διώξει πιο μακριά από ποτέ τον «εφιάλτη».

Preview: Λεβαδειακός-ΑΕΚ (17:15, NovaSports 1)
Δυο παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής θεωρούνταν «κλειδιά» για την παραμονή.

Κι αφού Άρης και Πανθρακικός (με τη μεταξύ τους ισοπαλία) έμειναν αμπαρωμένοι στο ισόγειο, Λεβαδειακός και ΑΕΚ έχουν έναν ακόμα λόγο για τη νίκη.

Διότι αυτή θα σημάνει -για όποιον την πάρει- κάτι παραπάνω απ’ τη μισή παραμονή.


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η ώρα για το ντεμπούτο του Γιάσμινκο Βέλιτς στον πάγκο του Λεβαδειακού έφτασε. Ο Βόσνιος προπονητής, θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο των «πρασίνων» και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί.

Μάλιστα, το σημαντικό για το νέο προπονητή των Βοιωτών είναι ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει και υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Μάλιστα, δεν αναμένεται να γίνουν και σαρωτικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Έτσι, θα πρέπει να περιμένουμε ένα σχήμα με τον Κυριακίδη στο τέρμα. Τον Μουλόπουλο δεξιά, τον Μεντί αριστερά και τον Γεωργίου με τον Χοσέμι στο κέντρο της άμυνας. Οι Κόρμπος και Ζησόπουλος θα είναι τα αμυντικά χαφ και πίσω από τον Βασιλείου θα κινούνται οι Πόι, Ροτζέριο και Ακόστα.

Η αποστολή: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Καγεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου


ΑΕΚ

Τον δρόμο για την διοικητική επιβίωση δεν τον βρήκε ακόμα. Αυτός της αγωνιστικής σωτηρίας της, όμως, περνάει απ’ τη Λιβαδειά για την ΑΕΚ. Κι αν τον βαδίσει με νίκη, θα μπορεί πιο άνετη και πιο ανακουφισμένη από ποτέ να περιμένει από βδομάδα τις (όποιες) εξελίξεις.

Με βολικό για ‘κείνη λοιπόν το αποτέλεσμα του Άρης-Πανθρακικός, η «Ένωση» έχει την ευκαιρία να καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση παραμονής. Κι ευτυχώς για ‘κείνη, θα το επιδιώξει για μια ακόμα φορά με τη στήριξη του κόσμου της -που αναμένεται να είναι πολύς περισσότερος από τα 350 εισιτήρια που διέθεσε η διοίκηση του Λεβαδειακού.

Πέρα από τις εξέδρες, δε, η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να παραταχθεί δυνατή και στο γήπεδο. Κι αυτό διότι οι Κορδέρο, Ρίκκα, Τσουμάγκας και Φούντας ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν μέσα στην εβδομάδα και τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν. Πέραν του τιμωρημένου Γκερέιρο λοιπόν και του ταλαιπωρημένου από την ίωση, Παυλή, ο Γερμανός έχει την ευκαιρία να παρατάξει χωρίς αλλαγές τον πετυχημένο ρόμβο.

Και σύμφωνα με όσα έδειξε σε κάποιες από τις προπονήσεις της εβδομάδας, αυτός θα διαμορφωθεί ως εξής: Με τερματοφύλακα τον Κωνσταντόπουλο και τους Τσουμάγκα, Μπουγαΐδη, Κουτρουμπή και Τσουκαλά -από αριστερά προς τα δεξιά- στην άμυνα. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Μητρόπουλος, μπροστά του οι Ρίκκα-Κορδέρο, επιτελικός (και για πρώτη φορά βασικός) θα ξεκινήσει ο Ανάκογλου και δίδυμο στην επίθεση θα είναι οι Φούντας-Πετρόπουλος.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Β. Βλάχος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Φέτσης, Ρίκκα, Κορδέρο, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου, Καραλής, Φούντας, Πετρόπουλος, Κατσικοκέρης, Σταματής, Φουρτάδο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Preview: Βέροια-Κέρκυρα (17:15, Novasports 2)

31/03/2013
 Η Βέροια αντιμετωπίζει την Κέρκυρα, σε ματς για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live από το sport-fm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Preview: Βέροια-Κέρκυρα (17:15, Novasports 2)
Αγώνα επιβίωσης δίνει η Βέροια απέναντι στην σχεδόν καταδικασμένη Κέρκυρα.

Στην έδρα της, θέλει πάση θυσία το "τρίποντο" για να αποφύγει να μπει ξανά σε σενάρια υποβιβασμού.

Αν τα καταφέρει ξεφεύγει στο +4 από τον Άρη και στο +3 από τον Πανθρακικό που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

ΒΕΡΟΙΑ:

Η «Βασίλισσα του Βορρά» θα αγωνιστεί κόντρα στους Φαίακες με τις γνωστές απουσίες, δεδομένου ότι οι Μπαργκάν και Καλί δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας. Απών από σημερινό… τελικό είναι και ο τραυματίας Σνάουτσνερ.

Αντιθέτως, στα πλάνα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη βρίσκεται ο Κόστλι, ο οποίος μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Ονδούρας επέστρεψε και ενσωματώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα με την ομάδα.

Η αποστολή: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Μπάρμπας, Ορέστες, Τζιμογιάννης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μπερτίν, Γεωργέας, Καλογέρης, Κόστλι, Μοκάκε, Ρεάνο, Ολαιτάν, Παυλίδης, Καλτσάς, Ιωάννου, Γκιγιέρμο.

ΚΕΡΚΥΡΑ:

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Κέρκυρα ενόψει του «τελικού» παραμονής με τη Βέροια,

Ο Γιάννης Παπακώστας είδε μόνο τον Άγγελο Ζουμπουλάκη από τους βασικούς παίκτες να απουσιάζει και να είναι ο μοναδικός που έμεινε εκτός αποστολής, μαζί με τον Σκέμπη, αφού οι Μπουκουβάλας και Αθανασίου ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Η αποστολή: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Βενέτης, Πετρούσης, Αγρίτης, Λεόν, Έντερ, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Κρητικός, Τσοκάνης, Γκέσιος, Στάμου, Γκούμας, Σταμογιάννος, Αρμένης, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Γιάντσης, Αθανασίου.

Preview: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:30 Novasports 1)

31/03/2013
 Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το sport-fm.gr.

Preview: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:30 Novasports 1)
Ντέρμπι γοήτρου.

Ντέρμπι δύο κόσμων.

Ντέρμπι Βορρά και Νότου.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα… ξίφη τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο, θέλουν μπροστά στο κοινό τους να πετύχουν μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Στον αντίποδα ο «δικέφαλος του Βορρά» θα… κατέβει στον Πειραιά με σκοπό το διπλό που εκτός από το γόητρο θα τον βοηθήσει να μπει με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι οφ.

Ολυμπιακός

Τι κι αν ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα; Οι «ερυθρόλευκοι» μόνο αδιάφοροι δεν πρόκειται να είναι στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς θέλουν να τελειώσουν το φετινό πρωτάθλημα μόνο με νίκες και επιθυμούν μπροστά στον κόσμο τους να πάρουν το ντέρμπι. Κάτι άλλωστε που δεν σταματάει να λέει ο Μίτσελ το τελευταίο διάστημα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλει οι παίκτες του να εφησυχάσουν ούτε λεπτό και θέλει να δει τον Ολυμπιακό να παίρνει μία ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι σε ένα πολύ καλό και δύσκολο αντίπαλο.

Στις προπονήσεις της εβδομάδας ο Μίτσελ ανέλυσε ουκ ολίγες φορές στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ θέλοντας να δώσει έμφαση στα δυνατά σημεία του αντιπάλου του.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να παρατάξει του πρωταθλητές στο ντέρμπι με τον «δικέφαλο του Βορρά» με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάλας Μέγιερει, με την τετράδα της άμυνας να αποτελούν, ο Παπάζογλου δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά, με τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μανωλά να αποτελούν το αμυντικό δίδυμο.

Ο Φέισα και ο Μανιάτης θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι που θα χρησιμοποιήσει ο Μίτσελ, ενώ για την θέση μπροστά τους ερίζουν ο Φουστέρ με τον Μασάντο, χωρίς όμως ακόμη να είναι ξεκάθαρο ποιος θα προτιμηθεί τελικά. Στην επίθεση ο Βλαχοδήμος θα αγωνιστεί στα δεξιά, ο Αμπντούν στα αριστερά με τον Τζεμπούρ να είναι η αιχμή του δόρατος.

ΠΑΟΚ

Τα προβλήματα πολλά μεν, αλλά το κίνητρο ισχυρό δε. Ο ΠΑΟΚ… κατεβαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκοπό να πάρει τη νίκη που εκτός από ψυχολογία θα του δώσει και την δυνατότητα να μπει στα πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία, ώστε να διεκδικήσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πλευρό των παικτών βρέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος επισκέφτηκε την ομάδα στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει και είχε ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές, λέγοντάς τους ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο ιδιοκτήτης του «δικεφάλου του Βορρά» θα δώσει το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου θα παρακολουθήσει το ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Δώνης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα αποσυιών, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λάζαρ, Σταφυλίδη, Πέλκα, Κουμάλο, Κατσικά και Κωνσταντινίδη, οι οποίοι έμειναν και εκτός αποστολής.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με το αγαπημένο του 4-4-2. Ο Ιτάνζ θα υπερασπιστεί την εστία, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Αποστολόπουλο δεξιά, Λίνο αριστερά και τους Κατσουράνη, Σίλντενφελντ κεντρικό δίδυμο.

Στο κέντρο στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Καμαρά, ο Κάτσε μαζί με τον Λόρενς ως κεντρικοί μέσοι και ο Ολίσε αριστερά. Ο Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη θα είναι το δίδυμο στην επίθεση.

Κιντής: «Ντέμη, έγινες θιασώτης του αξιώματος Big Mac»

31/03/2013
 Ο Γιώργος Κιντής, με μέιλ που κοινοποίησε μέσω ιστοσελίδας, αμφισβήτησε τη τελευταία ρύθμιση που είχε κάνει ο Ντέμης Νικολαϊδης, πριν την αποχώρηση του

Κιντής: «Ντέμη, έγινες θιασώτης του αξιώματος Big Mac»
Άλλη μια μετωπική επίθεση προς τον Ντέμη Νικολαϊδη εξαπέλυσε ο Γιώργος Κιντής, καθώς σε μέιλ που είδε το φως τις επικαιρότητας τον κατηγορεί πως έγινε θιασώτης του «αξιώματος Big Mac», σύμφωνα με το οποίο ο επόμενος πληρώνει τον προηγούμενο.

Αναλυτικά το μέιλ:

"Επειδή διαπιστώνω ότι, όχι μόνο δε γουστάρεις να μου μιλάς, αλλά ούτε να μου γράφεις, παρά μόνο να βάζεις να μου γράφουν: Όπως θα δεις από το συνημμένο πίνακα από τη σ. 57 του διαχειριστικού ελέγχου που δημοσίευσε ο Αδαμίδης (τον θυμάσαι, αυτός που αποθέωναν πολλοί απ' όσους σε στηρίζουν σήμερα) κατά τη διάρκεια της θητείας σου η ΠΑΕ ΑΕΚ υπήγαγε σε ρυθμίσεις οφειλές συνολικού ύψους €12.841.966,47 (μη συμπεριλαμβανομένης μιας εγγραφής ύψους ενός εκατομμυρίου περίπου που αφορά «Βεβαιωμένα άρθρου 44 φορολογικός έλεγχος ΣΔΟΕ» που δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι είναι). Επειδή στις 30/6/2005 η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είχε καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή προς το Δημόσιο (και πώς να έχει άλλωστε, αφού το άρθρο 44 ήταν πρόσφατο), προφανώς αυτές οι ρυθμισμένες οφειλές δημιουργήθηκαν επί των ημερών σου.

Τώρα, αν αυτό το ποσό αποτελείτο όλο από πρωτογενείς οφειλές ή έκανες ρύθμιση στη ρύθμιση, αυτό το γνωρίζεις καλύτερα εσύ κι ο αγνώστου διαμονής οικονομικός διευθυντής σου. Αυτό όμως που προκύπτει αναμφισβήτητα από τον πίνακα είναι ότι οι ρυθμίσεις αυτές επιβάρυναν την ΑΕΚ με προσαυξήσεις ύψους €1.081.567,67.

Από τον πίνακα όμως προκύπτει και κάτι ακόμη: Στις 6 Απριλίου 2009 (με διοίκηση «τι λέτε ρε») η ΠΑΕ ΑΕΚ υπήγαγε στη ρύθμιση 322/6.4.2009 -ΠΟΛ 1109/2003 οφειλές ύψους €3.239.640,12 που αφορούν το οικονομικό έτος 2008. Η ρύθμιση αυτή επιβάρυνε την ΑΕΚ με €596.093,76. Όπως γνωρίζεις, ήσουν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά το μεγαλύτερο διάστημα του 2008-μπορεί βέβαια τις οφειλές να τις δημιούργησα εγώ μετά την 1η Δεκεμβρίου που ήμουν πρόεδρος (δίνω ιδέες, έτσι; Κώστα εσύ γιατί δεν το σκέφτηκες αυτό;). Αν αφαιρέσει κανείς τις προσαυξήσεις, προκύπτει ένα υπόλοιπο ύψους €2.643.546,36-κοντά στα €2.442.570,67 που αναφέρει ως ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο ο τελευταίος ισολογισμός που υπέγραψες, με ημερομηνία 30/6/2008. Αυτό το ποσό λοιπόν, άφησες (αρύθμιστο) στους επόμενους.

Πέραν αυτού όμως, όπως θα δεις από την τρίτη στήλη του πίνακα (εκεί που λέει χρόνος αποπληρωμής) κι οι ρυθμίσεις που έκανες μεταβιβάζουν στις επόμενες διοικήσεις το μεγαλύτερο μέρος του βάρους αποπληρωμής των χρεών αυτών. Φαίνεται ότι, με τον καιρό, έγινες κι εσύ θιασώτης του περίφημου «αξιώματος Big Mac»: «ο επόμενος πληρώνει τον προηγούμενο» (όπως τουλάχιστον μας το μεταφέρει ο όψιμος φίλος του Σταύρου Αδαμίδη, Αντώνης Πανούτσος-έγραφε προχθές ότι «δεν αμφιβάλλω ότι αν ο Σταύρος Αδαμίδης έχει στην πάντα 9 εκατομμύρια ευρώ, είναι έτοιμος να βάλει 10. Ο Αδαμίδης μπορεί να πληρώνει διατροφή στην αλήθεια, αλλά ΑΕΚτζής είναι μέχρι που φτάνει το μάτι»). Όπως εξάλλου κι ο Big Mac, θα προσέθετα.

Τέλος, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι, αν το 2003 σου έλεγε κάποιος ότι το 2013 θα σε στήριζαν αυτοί που σε στηρίζουν σήμερα, μάλλον θα είχες κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Γιώργος"

Αποχώρησαν δύο ώρες μετά την «πολιορκία»

31/03/2013
 Ύστερα από δύο ώρες και αφού η κατάσταση στους γύρω δρόμους είχε εξομαλυνθεί, αποχώρησαν οι παίκτες του Άρη μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Πανθρακικό

Αποχώρησαν δύο ώρες μετά την «πολιορκία»
Οι παίκτες του Άρη χρειάστηκε να περιμένουν αρκετή ώρα μέσα στα αποδυτήρια, προκειμένου ν' αποχωρήσουν από το γήπεδο. Άλλωστε η ένταση που είχε προκληθεί με τους οπαδούς της ομάδας, να συμπλέκονται με την Αστυνομία, δεν άφηνε και περιθώρια για διαφορετικές κινήσεις, ενώ έξω από τα αποδυτήρια είναι χαρακτηριστικό πως είχαν στηθεί «λαϊκά δικαστήρια».

Τελικά ύστερα από δύο ώρες κι ενώ η κατάσταση είχε ηρεμήσει, οι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» αποχώρησαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με τους παίκτες ασφαλώς να μην βρίσκονται σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση.

Καμαρά:«Έξτρα κίνητρο το γόητρο»

31/03/2013
 O Aμπντούλ Καμαρά, φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα του ντέρμπι της Κυριακής και δήλωσε πως το γόητρο στις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Καμαρά:«Έξτρα κίνητρο το γόητρο»
Ο μέσος από τη Γουινέα μιλώντας στην εφημερίδα Real, υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για τη νίκη κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και υποσχέθηκε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για ένα καλό αποτέλεσμα.

«Πάνω απ' όλα σε παιχνίδια όπως αυτό, μετράει το γόητρο και αυτό αποτελεί κίνητρο για την κατάκτηση της νίκης. Ξέρουμε ότι απέναντι στον Ολυμπιακό τα παιχνίδια είναι πάντοτε διαφορετικά από τα υπόλοιπα που έχουμε δώσει», είπε αρχικά ο 23ρονος άσος που σκόραρε την περασμένη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό και συνέχισε:«Προερχόμαστε από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων και δουλεύουμε σε φουλ ρυθμούς για να είμαστε έτοιμοι και δυνατοί στο συγκεκριμένο αγώνα. Είναι σίγουρο ότι θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό, καθώς γνωρίζουμε τι σημαίνει ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό».

Χειρότερα δεν γίνεται…

31/03/2013
 Το ποδοσφαιρικό του ναδίρ (;) έπιασε ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Πλατανιά. Στην έξοδο ο Φάμπρι που προκάλεσε την οργή παικτών και διοίκησης. Οικονομική καταστροφή μη πρόκριση στα play offs.

Χειρότερα δεν γίνεται…
Η εφιαλτική σεζόν συνεχίζεται για τον Παναθηναϊκό. Η ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ από τον Πλατανιά ήρθε να κάνει ακόμη πιο ζοφερό το παρόν, αλλά και το μέλλον της ομάδας και η κατάσταση πλέον είναι έκρυθμη. Με έναν προπονητή πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων που βρίζει δημοσίως τους παίκτες του δίχως να επωμίζεται τις ευθύνες που του αναλογούν. Με ποδοσφαιριστές ως επί το πλείστον β’ διαλογής, που αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και να πετύχουν τον μίνιμουμ στόχο της συμμετοχής στα play offs. Και με μία διοίκηση που ξέχωρα από το οικονομικό χάος που παρέλαβε έχει κάνει σωρεία τραγικών λαθών και επιλογών συντελώντας στην καταστροφική αυτή χρονιά.

Τελειωμένος ο Φάμπρι

«Μετρά ώρες», έλεγαν στη διοίκηση του Παναθηναϊκού χθες για τον Φάμπρι. Ο Ισπανός προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν, όχι μόνο επειδή το πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα του είναι αποκαρδιωτικό, αλλά κυρίως λόγω της συμπεριφοράς του. Η χθεσινή του δήλωση για παίκτες «χωρίς αρχ…α» προκάλεσε την οργή στα αποδυτήρια της ομάδας, την έκρηξη ακόμη και του ήρεμου Ορέστη Καρνέζη εναντίον του και είναι αδύνατο η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί. Η διοίκηση της ΠΑΕ κράτησε αποστάσεις και δεν συμφώνησε με την τοποθέτηση του Φάμπρι, τον οποίο σήμερα αναμένεται να τελειώσει. Πιθανός διάδοχός του για τα τρία ματς που απομένουν (κι άλλα έξι εφόσον η ομάδα περάσει στα play offs) θα είναι ο Γιάννης Βονόρτας, άλλοτε συνεργάτης του Χουάν Ραμόν Ρότσα, που γνωρίζει την ομάδα. Κι ασφαλώς θα αρχίσει αμέσως το ψάξιμο για προπονητή εν όψει του καλοκαιριού.

Και πώς να προλάβει;

Ο Παναθηναϊκός, που σήμερα μπορεί να υποχωρήσει και έβδομος εφόσον η Skoda Ξάνθη νικήσει τον Ατρόμητο στα Πηγάδια, έχει τρεις αγωνιστικές μπροστά του για να υπερκαλύψει τη διαφορά τριών βαθμών από τον πέμπτο ΠΑΣ Γιάννινα. Υποδέχεται Πανιώνιο και Βέροια, ενώ ενδιάμεσα φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό, ενώ οι Ηπειρώτες υποδέχονται ΑΕΚ και Κέρκυρα, ενώ δοκιμάζονται την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Θεωρητικά η πρόκριση στα play offs είναι εφικτή, αλλά με τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο μοιάζει αδύνατη. Ο Παναθηναϊκός με εννέα νίκες κάνει αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του αφού το προηγούμενο ήταν οι 13 νίκες της σεζόν 1980/81, ενώ σε πρωτάθλημα με 16 ομάδες είχε 14 νίκες την περίοδο 1988/89. Κι ασφαλώς δεν είναι ιδιαίτερα τιμητικό για το «τριφύλλι» να… εύχεται να μην πάρει άδεια ο ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρει τη θέση του στο Europa League.

Οικονομική καταστροφή

Ενδεχόμενη μη πρόκριση στα play offs και την Ευρώπη συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό πέρα από αγωνιστικό ΚΑΙ οικονομικό πλήγμα. Κι αυτό γιατί μεταφράζεται σε απώλεια τουλάχιστον τριών εκατομμυρίων ευρώ σε μία περίοδο που ούτως ή άλλως τα προβλήματα στην ΠΑΕ είναι πολλά. Η διοίκηση έχει κάνει σχεδιασμό γι την επόμενη περίοδο με βάση το χειρότερο δυνατό σενάριο, αυτό της μη συμμετοχής στην Ευρώπη, αλλά γίνεται αντιληπτό πως δίχως… Ευρώπη ο πήχης κατεβαίνει πολύ.

* Από το ματς με τον Πανιώνιο την επόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ θα λείψουν οι τιμωρημένοι Μπουμσόνγκ και Σο, ενώ πιθανότατα επανέρχονται Σεϊταρίδης και Πίντο. Με μικροενοχλήσεις αποχώρησαν Τοτσέ και Μαυρίας.

Μετράει τις δυνάμεις του

31/03/2013
 Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και η έξοδος στο Champions League. Σήμερα του δίνει η ευκαιρία κόντρα στον Ολυμπιακό να «τεστάρει» τις δυνάμεις του.

Μετράει τις δυνάμεις του
Crast test εν όψει του Κυπέλλου Ελλάδας και τη διαδικασίας των πλέι οφ της Σουπερ Λίγκας αποτελεί για τον ΠΑΟΚ το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν το πρώτο «μεγάλο» αποτέλεσμα μακριά από την Τούμπα, κάτι που δεν κατάφεραν στα προηγούμενα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Επίσης, αποτελεί πρόκληση κόντρα στους Πειραιώτες αν μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο κατοχής και κυριαρχίας, όπως αυτό που «δουλεύεται» από την αρχή της σεζόν.

Ένα ακόμη σημείο που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο είναι το αν μπορούν να αμυνθούν το ίδιο καλά σε στημένες φάσεις κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι πετυχαίνουν αρκετά γκολ με τον συγκεκριμένο τρόπο. Τέλος, αν η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει υπό πίεση, ένα «όπλο» που βασίζεται η ομάδα του Μίτσελ από την ημέρα που κάθισε στον πάγκο.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι για εκείνους μία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό υπό το βλέμμα του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα βρίσκεται σε σουίτα του γηπέδου.

Όσον αφορά τα πλάνα του Γιώργου Δώνη, υπάρχουν δύο σενάρια μέσα στο μυαλό του.

Το πρώτο θέλει να χρησιμοποιεί ως αμυντικό χαφ τον Λόρενς, έναν μεσοεπιθετικό με λιγότερες ανασταλτικές ικανότητες. Αν αυτό συμβεί, τότε ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί σε από το κέντρο και μπροστά με τους Λόρενς, Ολίσε, Καμαρά, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη.

Το δεύτερο θέλει τον Φωτάκη να αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση, η οποία ταιριάζει περισσότερο στα χαρακτηριστικά του. Σε αυτό το σενάριο, εκείνος που θα μείνει εκτός ενδεκάδας είναι ο Ολίσε, με τον Λόρενς να παίζει ως δεξί χαφ.

Όσον αφορά την άμυνα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολόπουλος, Κατσουράνη, Σίλντενφελντ και Λίνο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Ιντζίδης, Κίτσιου, Έτο, Βούκιτς και Ρομπέρ. Εκτός έμειναν οι Λάζαρ, Σταφυλίδης, Πέλκας, Κουμάλο, Κατσικάς και Κωνσταντινίδης, οι οποίοι θα προπονηθούν σήμερα μόνοι τους.

Προϊστορία

Ο ΠΑΟΚ είναι η ελληνική ομάδα που έχει πάρει τις περισσότερες νίκες στην έδρα του Ολυμπιακού τα τελευταία 10 χρόνια. Εχει επικρατήσει δε, τρεις φορές και μέσα στο νέο «Γ. Καραϊσκάκης», κάτι που δεν έχει πετύχει άλλη ομάδα. Θυμίζουμε τα τελευταία «διπλά» του ΠΑΟΚ που έσπασαν μία μεγάλη εις βάρος του παράδοση.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε σε ημιτελικό Κυπέλλου το 2003 με 1-2. Στη Ριζούπολη ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-2 και τον Ιανουάριο του 2004. Στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Οκτώβριο του 2005 1-2, τον Ιανουάριο του 2010 0-1 και τον Μάιο του 2010 με 0-1.
Ημερομηνία Αγώνες Αποτελέσματα (Σκόρερ)

02/10/11 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1 (34' Φουστέρ, 42' Τζιμπούρ - 24' Μπαλάφας)
21/11/10 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0 (37', 72' Μιραλάς, 87' Ρόμενταλ)
24/01/10 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1 (20΄ Εντίνιο)
16/11/08 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0 (44' Πατσατζόγλου, 85' Ντιόγο)
04/11/07 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1 (52' Τοροσίδης, 65' Κοβάσεβιτς - 42' Κωνσταντινίδης)

Άντε, να τελειώνουμε…

31/03/2013
 Νίκη για να ξεμπερδεύει μια και καλή με την υπόθεση «παραμονή» θέλει η ΑΕΚ σήμερα απέναντι στον Λεβαδειακό. Τα πλάνα του Λίνεν και η… υποδοχή του «Χ» στο Άρης-Πανθρακικός. Πολύς κόσμος στη Λιβαδειά.

Άντε, να τελειώνουμε…
Ποιος θα το’ λεγε παλαιότερα πως η ΑΕΚ τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος θα αγωνιούσε ακόμη για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία; Αυτό το άγχος έχει την ευκαιρία να αποβάλει μία και καλή η «Ένωση» σήμερα, εφόσον νικήσει τον Λεβαδειακό στην πόλη της Βοιωτίας (17:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr).

Η χθεσινή ισοπαλία μεταξύ Άρη και Πανθρακικού έφερε χαμόγελα στους ποδοσφαιριστές, καθώς κρατά τους πρώτους στο -3 και τους δεύτερος, που τη μεθεπόμενη αγωνιστική έρχονται στο ΟΑΚΑ, στο -2. «Πρέπει να κοιτάμε τα δικά μας παιχνίδια», φρόντισε-ωστόσο-να υπενθυμίσει στους παίκτες του ο Έβαλντ Λίνεν. Η ΑΕΚ με νίκη θα ανέβει στην ένατη θέση και θα διασφαλίσει τη σωτηρία της.

Ο Γερμανός τεχνικός, που δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γκερέιρο, τον ανέτοιμο μετά την ίωση που πέρασε Παυλή και τον εκτός ομάδας Κατίδη, έχει καταλήξει στο 4-4-2. Ο Τσουκαλάς θα πάρει τη θέση του Βλάχου στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ανάκογλου θα παίξει για πρώτη φορά βασικός, ως αντι-Γκερέιρο. Το σχήμα της ΑΕΚ αναμένεται να είναι το εξής: Κωνσταντόπουλος (τερματοφύλακας), Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης (στόπερ), Τσουκαλάς (δεξί μπακ), Τσουμάγκας (αριστερό μπακ), Μητρόπουλος (αμυντικό χαφ), Ρίκκα, Κορδέρο (εσωτερικοί μέσοι), Ανάκογλου (επιτελικός μέσος), Φούντας, Πετρόπουλος (επιθετικό δίδυμο).

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Αραμπατζής, Βλάχος, Τσούπρος, Φέτσης, Αναστασόπουλος, Καραλής, Κατσικοκέρης, Σταματής και Φουρτάδο.

Στο πλευρό της ΑΕΚ, πέραν του Ανδρέα Δημητρέλου μετά από καιρό, θα είναι περίπου 1.000 φίλοι της. Τα 350 εισιτήρια που εξασφάλισε… επισήμως η ΠΑΕ εξαντλήθηκαν, αλλά θα παραχωρηθεί κι άλλος χώρος στην κερκίδα γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη και η εκδρομή στη Λιβαδειά δελεαστική.

Σίγουρος ο Βιντιάδης, ανήσυχοι στη διοίκηση

31/03/2013
 Βεβαιότητα για την είσοδο του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ διαρρέεται από το περιβάλλον του, αλλά η διοίκηση παραμένει στο σκοτάδι και περιμένει… πράξεις.

Σίγουρος ο Βιντιάδης, ανήσυχοι στη διοίκηση
Οφειλές προς το Δημόσιο, παίκτες, ομάδες, ενοικιαστές, υπαλλήλους και αδυναμία να καλυφθούν ακόμη και στοιχειώδεις ανάγκες ή λειτουργικά έξοδα συνθέτουν το σκηνικό της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην ΠΑΕ ΑΕΚ που περιμένει σαν μάννα εξ ουρανού την εισροή κάποιων κεφαλαίων στα ταμεία της. Ελλείψει, δε, άλλης λύσης στον ορίζοντα είναι υποχρεωμένη να περιμένει τον Δημήτρη Βιντιάδη, κάτι που κάνει άλλωστε εδώ και μήνες.

Από το περιβάλλον του 32χρονου εφοπλιστή διαρρέεται η βεβαιότητα πως θα πάρει πολύ σύντομα στα χέρια του την ΠΑΕ, ακόμη και πως θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει. Λέγεται πως τις επόμενες μέρες θα έρθει στην Αθήνα ο Κιθ Χάρις με εξασφαλισμένα χρήματα από συνεργάτες και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση στον κόσμο, ενώ θα γίνει και το πολυαναμενόμενο ραντεβού με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππά.

Η διοίκηση της ΠΑΕ είναι δικαιολογημένα επιφυλακτική. Το προηγούμενο διήμερο δεν έλαβε καμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς Βιντιάδη και περιμένει αποδείξεις, δηλαδή… χρήματα. Το ΔΣ θα συνεδριάσει την Πέμπτη ή την Παρασκευή για να αναζητήσει λύσεις για τις άμεσες οικονομικές ανάγκες της ομάδας, μιας κι ακόμη και αυτό το ταξίδι στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ γίνεται «θρίλερ».

Θα φανεί… Άρης;

31/03/2013
 Μαθηματικά υπάρχουν πιθανότητες για τον Άρη να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα, όμως η χθεσινή του εικόνα προκαλεί προβληματισμό σε τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και τους οπαδούς της ομάδας.

Θα φανεί… Άρης;
Τρεις αγώνες έχουν απομείνει για τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος και στον Άρη υπάρχουν ακόμη μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλονικείς έχουν 26 βαθμούς, με τον Πανθρακικό και τη Βέροια (ένα ματς λιγότερο) που βρίσκονται από πάνω τους να έχουν 27 βαθμούς).

Οι «κίτρινοι» καλούνται να κάνουν αποδράσουν με το «τρίποντο» από την έδρα του Ατρομήτου, να κερδίσουν εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης και να επικρατήσουν στην έδρα της Skoda Ξάνθη.

Σε κάθε περίπτωση, το πρόγραμμα της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου δεν είναι εύκολο, όμως πρέπει να κάνει το απόλυτο για να μην πέσει στην Β’ Εθνική.

28η αγωνιστική

Πανθρακικός-ΟΦΗ
ΠΑΟΚ-Βέροια

29η αγωνιστική

ΑΕΚ-Πανθρακικός
Βεροια-Πλατανιάς

30η αγωνιστική

Πανθρακικός-Κέρκυρα
Παναθηναϊκός-Βέροια

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Άρης χθες δεν παρουσίασε κανένα ενθαρρυντικό στοιχείο πως μπορεί να έχει ελπίδες να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα.

Οι παίκτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς να γυαλίζει το μάτι τους, να μην έχουν τακτική ανάπτυξη και δεν υπήρχε κάποιος παίκτης να κάνει τη διαφορά.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι παίκτες του Παπαδόπουλου πρέπει να παλέψουν μέχρι το τέλος και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Με Ατρόμητο δεν παίζει ο Κοέλιο, ενώ οι Ζαραδούκας και Παπαστεριανός θα απουσιάσουν λόγω των αποβολών τους στο χθεσινό ματς με τον Πανθρακικό.

Από την πλευρά του, ο Αγάνθο θα απουσιάσει σε δύο από τρια εναπομείναντα ματς, αφού χθες συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες.

Κάν' το όπως με τον Ατρόμητο

31/03/2013
 Με οδηγό τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, όπου ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη οι «κυανέρυθροι» θα φιλοξενήσουν το φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης.

Κάν' το όπως με τον Ατρόμητο
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής στην οποία οι «κυανέρυθροι» θα φιλοξενήσουν τον Αστέρα Τρίπολης (1/4, 19:30).

Ο Πανιώνιος θα μπει στον αγωνιστικό χώρο με οδηγό τη νίκη επί του Ατρομήτου (1-0) πριν δύο αγωνιστικές (25η).

Ο τεχνικός της ομάδας, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, δεδομένου ότι ο Αστέρας διαθέτει ποιοτικούς παίκτες στην επιθετική γραμμή.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου