ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η ετήσια γιορτή της ΠΕΦΟ (pics+video)

Η ετήσια γιορτή της ΠΕΦΟ (pics+video)

 23/02/2014

Η ετήσια γιορτή της ΠΕΦΟ (pics)
Η ετήσια γιορτή της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού έλαβε χώρα σήμερα το πρωί σε χώρο στον Κορυδαλλό.

Για μια ακόμα χρονιά η ΠΕΦΟ τίμησε τα στελέχη του Θρύλου που προσφέρουν καθημερινά και συμβάλλουν καταλυτικά στην πρόοδο του συλλόγου και στην εξάπλωση της ιδέας της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, σε κάθε μήκος και πλάτος της Γης.

Ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ, Κωνσταντίνος Μπαρμπής έδωσε βραβεία -Κύπελλα τιμής- στην ηγεσία της ΠΑΕ και της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Το βραβείο για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, το παρέλαβε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστας Καραπαπάς

Με τον Κωνσταντίνο Μπαρμπή να τονίζει στον χαιρετισμό του: «Χρωστάμε ευγνωμοσύνη στον πρόεδρό μας, τον κ. Μαρινάκη, γιατί κρατά πάντα ψηλά την ομάδα μας, αλλά και διότι συνεχίζει το σπουδαίο έργο των προέδρων του Ολυμπιακού».
Ο Κώστας Καραπαπάς ανταπέδωσε τον χαιρετισμό εκ μέρους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, δίδοντας τιμητική πλακέτα στον Κωνσταντίνο Μπαρμή η οποία και έγραφε: «Στον ιεραπόστολο της Ολυμπιακής Ιδέας».

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού τίμησαν από την πλευρά τους τον Κωνσταντίνο Μπαρμπή και του παρέδωσαν μια φανέλα του Ολυμπιακού, η οποία έγραφε στο πίσω μέρος το όνομα του προέδρου της ΠΕΦΟ: Κ. Μπαρμπής.
 
Εκ μέρους του συνδέσμου Βετεράνων το παρών έδωσαν οι Ρωσίδης, Γλύκας, Γκαϊτατζής, Κωττάκης, Κτενάς, Γκαβέζος, Αγγελής, Αρζένης, Φρονιμίδης, Καραβίτης, αλλά και οι Φαρμάκης, Παϊζος



Η Πανελλήνιος Ένωση Φίλων Ολυμπιακού τίμησε τους κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο στην ετήσια γιορτή της.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου