ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Λιανός:«Αποχωρώ από τον Πανιώνιο»Γιατι αποχωρει? ΙΔΟΥ....

Λιανός:«Αποχωρώ από τον Πανιώνιο»Γιατι αποχωρει? ΙΔΟΥ....

23/02/2014
 Με μια δήλωση δεκατριών λέξεων, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλίας Λιανός γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα αλλά και το χώρο του μπάσκετ γενικότερα.

«Αποχωρώ από τον Πανιώνιο»
«Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με το μπάσκετ. Αποχωρώ από τον Πανιώνιο»!

Με αυτήν τη λιτή δήλωση, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλίας Λιανός, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αφήσει την ομάδα και να μην ασχοληθεί ξανά με το μπάσκετ.

Η δήλωση αυτή ήρθε λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας με τον Παναθηναϊκό, το οποίο δεν παρακολούθησε ο κ. Λιανός αφού βρίσκεται στο εξωτερικό.
Γιατι αποχωρει? ΙΔΟΥ....

Το "έγκλημα" της χρονιάς!

Το
Ακόμα και τώρα που έχει κριθεί η πρώτη θέση, η δύναμη της συνήθειας δεν αφήνει τους διαιτητές, να επιτρέψουν στον αγαπημένο τους ΠΟΑ να χάσει ματς στην Α1. Το «έγκλημα» που έγινε στη Νέα Σμύρνη είναι το μεγαλύτερο της φετινής χρονιάς, αν και βέβαια, έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν.
Ενώ, λοιπόν, απέμεναν 45'' για το τέλος και ο Πανιώνιος προσπαθούσε να «γυρίσει» το παιχνίδι, «εφευρέθηκε» ένα επιθετικό φάουλ που ούτε ο Διαμαντίδης δεν θα έδινε! Το σκορ ήταν 57-63 και ο Έρικ Μακ Κόλουμ έκανε μπάσιμο από την δεξιά πλευρά.
Πέτυχε το λέι-απ κι όταν ακούστηκε το σφύριγμα, όλοι πανηγύρισαν καθώς πίστεψαν ότι είχε δοθεί φάουλ στον Λάσμε που μάρκαρε τον Μακ Κόλουμ. Είχαν ξεχάσει, βέβαια, ότι πρώτος διαιτητής του αγώνα ήταν ο περίφημος «Πάκης» και δίπλα του είχε τους Πουρσανίδη-Μαγκλογιάννη.
Το καλάθι, λοιπόν, ακυρώθηκε και (άκουσον άκουσον) δόθηκε επιθετικό φάουλ στον Μακ Κόλουμ! Η φάση προβλήθηκε απ' όλες τις γωνίες και ήταν ξεκάθαρο ότι όχι μόνο δεν υπήρχε επιθετικό φάουλ, αλλά ότι ο Λάσμε είχε κάνει φάουλ πάνω στο λέι-απ του Μακ Κόλουμ.
Έτσι η διαφορά αντί να πέσει στους τρεις πόντους, παρέμεινε στους έξι και ο ΠΟΑ «απέδρασε» με τη νίκη.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου