ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ετοιμοι για την μεγαλη μαχη η αποστολη του Ολυμπιακου και της Γοιναιτεντ

Ετοιμοι για την μεγαλη μαχη η αποστολη του Ολυμπιακου και της Γοιναιτεντ

 25/02/2014
Έτοιμος να δείξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι τη σέβεται, αλλά ότι στο «Καραϊσκάκη» εκείνη πρέπει να φοβάται, είναι ο Ολυμπιακός. Χωρίς απρόοπτα, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους

Φοβού τους… Πειραιώτες
Σε θέση… μάχης για το αυριανό μεγάλο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κι επίσημα πλέον ο Ολυμπιακός.

Με πίστη ότι μπορούν να χτυπήσουν στα ίσια την πρόκριση (όπως τόνισε κι ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου), οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ραντεβού του Champions League.

Και το έκαναν χωρίς απρόοπτα, μιας και άπαντες (πλην του τραυματία Σαβιόλα και των ανέτοιμων Τόρες και Σιόβα που συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης) γυμνάστηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Εκεί όπου το πρόγραμμα του Μίτσελ επικεντρώθηκε στις τακτική, την ανάπτυξη του παιχνιδιού και την καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Όπως είναι λογικό, δε, ο Ισπανός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα -η οποία με τα υπάρχοντα δεδομένα μοιάζει να έχει δυο ερωτηματικά:

Αν ο Εντινγκά θα πάρει τη μια θέση αμυντικού χαφ (δίπλα στον Μανιάτη και μπροστά απ’ την αμυντική τετράδα των Χολέβα, Μαρκάνο, Μανωλά, Σαλίνο) και αν στ’ αριστερά της τριάδας του 4-2-3-1 θα βρεθεί ο Φουστέρ ή ο Πέρες (οι Ντομίνγκες, Κάμπελ και Ολαϊτάν θεωρείται σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν).

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι, όπως ανακοινώθηκε μετά τη λήξη της αποψινής προπόνησης, αποτελείται από τους εξής: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβα, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντέζ και Βέργο.

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα αγωνιστούν με το ίδιο σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια των Άγγλων θα είναι ο Ντε Χέα, με τους Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ και Εβρά να αποτελούν την αμυντική τετράδα.

Ως αμυντικοί μέσοι θα παίξουν Φλέτσερ και Κάρικ, με τον Βαλέντσια και τον Καγκάβα (ή Γιάνγκ) στα πλάγια. Ρούνεϊ (πίσω) και Φαν Πέρσι θα είναι στην επίθεση των φιλοξενούμενων. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λίντεγκααρντ, Ράφαελ, Μπίτνερ, Γκιγκς, Νάνι, Γιανουζάι, Κλέβερλι, Φελαϊνί, Γουέλμπεκ και Ερνάντες.

Διαιτητής

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι μαζί με τους συμπατριώτες του Ντι Λιμπερατόρες, Καριολάτο (οι πλάγιοι) και τους Ματζιολέρι και Βαλέρι (πίσω από τις εστίες). 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου