ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Παγκοσμια διαφημιση για τον Ολυμπιακο

Παγκοσμια διαφημιση για τον Ολυμπιακο

23/02/2014

Ο πλανήτης... μπάλα στο ΝΑΟ!
Ολα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη θα είναι στραμμένα το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν είναι μονάχα η ποδοσφαιρική Ευρώπη που δείχνει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ματς. Είναι όλη η Γη και αυτό αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον που υπάρχει για το ματς του Θρύλου με τους «κόκκινους διαβόλους».
Οι αριθμοί είναι απίστευτοι: Πιο συγκεκριμένα, 21 τηλεοπτικά κανάλια έχουν ζητήσει από την ΠΑΕ Ολυμπιακός να έχουν θέση σχολιαστή στο ΝΑΟ για να μπορέσουν να μεταδώσουν ζωντανά τον αγώνα. Και όχι μόνο.
Η εικόνα θα φτάσει, ζωντανά, σε 35 χώρες εκτός Ευρώπης καθώς θα μεταδοθεί τόσο από το Canal + της Αφρικής όσο και το δίκτυο Αλ Τζαζίρα. Έχει και καλύτερο όμως…
Υπάρχουν 15 τηλεοπτικά κανάλια που έχουν ζητήσει χώρο δίπλα στα αποδυτήρια για να μπορέσουν μετά το φινάλε της αναμέτρησης να κάνουν ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές του ματς.
Αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη καταξίωση στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα για τον Ολυμπιακό. Το ενδιαφέρον για το ματς των πρωταθλητών Ελλάδας με τους πρωταθλητές Αγγλίας κεντρίζει το ενδιαφέρον όλων και «κλέβει» την παράσταση!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου