ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η δόξα, η ιστορία και η γιορτή ανταμώνουν στο ΝΑΟ!

Η δόξα, η ιστορία και η γιορτή ανταμώνουν στο ΝΑΟ!

25/2/2014

Η δόξα, η ιστορία και η γιορτή ανταμώνουν στο ΝΑΟ! 
Σήμερα ο Ολυμπιακός, όπως εύστοχα είπε χτες ο προπονητής της ομάδας, θα διεκδικήσει ότι δεν απαγορεύεται από την μεγάλη Μάντσεστερ!
Σήμερα ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να περάσει με επιτυχία το πρώτο μέρος που απαιτείται, για να καταφέρει μετά στη πόλη του Μάντσεστερ την μεγαλύτερη επιτυχία που έχει καταφέρει ποτέ ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος!
Γιατί στους δύο αγώνες αυτούς, ακριβώς αυτό θα προσπαθήσει να κατακτήσει ο Θρύλος!
Από αυτή την άποψη η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και ιστορική!
Ταυτόχρονα όμως σήμερα ο αγώνας αυτός έρχεται και σαν έπαθλο επιβράβευσης μιας ήδη τεράστιας επιτυχίας του συλλόγου. Σήμερα ο αγώνας με την Μάντσεστερ είναι ταυτόχρονα και μία μεγάλη ερυθρόλευκη γιορτή!
Μετά από συντονισμένες μεγάλες επίπονες και επίμονες προσπάθειες, σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς, προσπάθειες που διαρκούν χρόνια ολόκληρα αλλά πήραν πιο συγκεκριμένη μορφή την τελευταία τετραετία, ο Θρύλος μας έχει ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη.
Ανεξάρτητα δηλαδή από το αποτέλεσμα των διπλών αναμετρήσεων με τους μπέμπηδες ο Θρύλος ανήκει δικαιωματικά και με το ερυθρόλευκο σπαθί του στην ελίτ της ποδοσφαιρικής Ευρώπης!
Έχει καλύψει το σημαντικότατο αυτό έδαφος που ποτέ δεν είχε καταφέρει να καλύψει καμία ελληνική ομάδα και τώρα στους δύο αυτούς αγώνες δίνεται η ευκαιρία στον λαό του να πανηγυρίσει την κατάκτηση, το μεγάλο αυτό κατόρθωμα!
Μία κατάκτηση που, συν τοις άλλοις, είναι και το καλύτερο αντίδοτο για κάθε Έλληνα φίλαθλο -ανεξαρτήτου συλλογικών προτιμήσεων- αντίδοτο στην μιζέρια και την κουτοπονηριά ενός μέχρι πρότινος «αιώνια» ριζωμένου κατεστημένου, που ζούσε μέσα από την αρπαχτή και το πλιάτσικο!
Κούγιες, «δίκες», παπαγάλοι και κάθε λογής σαλτιμπάγκοι να χτυπιούνται, να αυτομαστιγώνονται, να σκούζουν, να μοιρολογούν, να καταριούνται δεν μπορούν να επηρεάσουν ούτε κατ’ ελάχιστον την αίγλη του σημαντικότερου ποδοσφαιρικού γεγονότος, τουλάχιστον, των τελευταίων ετών.
Θα μπορούσαν ίσως οι κακομοίρηδες να επηρεάσουν τους μίζερους που ακόμα παρηγορητικά και εθισμένα τους παρακολουθούν, στις μίζερες κλίμακες που ορίζει το μηδέν και το μηδέν και κάτι που αυτός ο συρφετός ορίζει.
Τώρα όμως που παίζουν δύο Θρύλοι τι θα μπορούν να κάνουν τα… έντομα;
Είναι κρίσιμος, μεγάλης ιστορικής σημασίας, ο σημερινός αγώνας και ταυτόχρονα αποτελεί και τη μεγάλη γιορτή του Θρύλου και του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν συμβιβάζεται με τις κακομοιριές και τις κωλομοιρασιές των ποστούχων του παρελθόντος!
Τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου που έχει σχέδιο, θέληση και περηφάνια να νικήσει παρά τις αντίξοες συνθήκες που τώρα επικρατούν στην πατρίδα μας!
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι:
Κανείς από εμάς τους Ολυμπιακούς δεν πρέπει να είναι αιθεροβάμον! Κανείς δεν πρέπει να πιστέψει, πως αν προκριθεί ο Ολυμπιακός επί της Γιουνάιτεντ θα κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης!
Ο Ολυμπιακός έχει καλύψει τα τελευταία χρόνια μεγάλο έδαφος από την απόσταση που τον χώριζε από την κορυφή. Το έδαφος που έχει απομείνει απαιτεί για να καλυφθεί τεράστιες και πολύχρονες προσπάθειες από όλους μας! Η προσπάθεια μας από την ευρωπαϊκή καταξίωση στην κορυφή της Ευρώπης δεν επηρεάζεται από το παιχνίδι αυτό!
Όλοι το γνωρίζουμε και πιο καλά οι διοικούντες: Μια τυχόν πρόκριση εις βάρος της Γιουνάιτεντ δεν θα μας κάνει καλύτερους από αυτήν την τεράστια ομάδα!
Εάν όμως συμβεί δεν μπορεί παρά να είναι η κορυφαία στιγμή ανάμεσα στις κορυφαίες στιγμές μέγιστης και ανέσπερης ερυθρόλευκης δόξας! 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου