ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Champions League:Τα αποτελεσματα και το πρόγραμμα των 1ων ματς των "16"(videos)

Champions League:Τα αποτελεσματα και το πρόγραμμα των 1ων ματς των "16"(videos)

Η Ντόρτμουντ νίκησε με 4-2 την Ζενίτ μέσα στην Αγία Πετρούπολη και έκανε το μεγάλο βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί στα προημιτελικά του Champions League η Ντόρτμουντ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, καθώς νίκησε με 4-2 την Ζενίτ μέσα στην Αγία Πετρούπολη.
Οι Γερμανοί ξάφνιασαν το "Πετρόβσκι", καθώς με τέρματα των Μχιταριάν και Ρόις προηγήθηκαν 2-0 στο 5ο λεπτό, κάτι που καταφέρνει φιλοξενούμενος για πρώτη φορά στην ιστορία του Champions League.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ρώσοι μείωσαν δύο φορές, αλλά λίγα λεπτά μετά και στις δύο περιπτώσεις απάντησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, φτάνοντας τα 6 γκολ στην διοργάνωση και διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.



 

Ζενίτ - Ντόρτμουντ 2-4


Σκόρερς: 57' Σατόβ, 69' πέν. Χουλκ / 4' Μχιταριάν, 5' Ρόις, 61' και 71' Λεβαντόβσκι
Γήπεδο: "Πετρόβσκι", Αγία Πετρούπολη
Διαιτητής: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)
Το ξεκίνημα ήταν σοκαριστικό για τους γηπεδούχους, καθώς η Ντόρτμουντ προηγήθηκε με 2-0 στο 5ο λεπτό!
Από προσπάθεια του Μάρκο Ρόις από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Χένριχ Μχιταριάν και ο Αρμένιος επιτελικός μέσος με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ στο 4', ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ρόις περίπου από την ίδια θέση με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.
Στο 15ο λεπτό ο Λουτσιάνο Σπαλέτι πέρασε στο ματς αντί του Αντρέι Αρσάβιν στον Ανατόλι Τιμοστσούκ, με τον 34άχρονο πρώην μέσο της Μπάγερν να φτάνει έτσι τις 50 συμμετοχές στο Champions League.
 
Η Ζενίτ έγινε η πρώτη γηπεδούχος στην φάση "16" που σκοράρει (στο 5ο ματς), καθώς στο 57' ο Σατόβ μείωσε σε 1-2 με σουτ σε κενό τέρμα, έπειτα αυτό του Ροντόν στο δοκάρι (ήταν οφ-σάιντ ο Ροντόν).
 
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι απάντησε και έκανε το 1-3 (61'), στο 69' με εκτέλεση πέναλτι του Χουλκ μείωσε εκ νέου η ρωσική ομάδα, αλλά στο 71' ο Λεβαντόβσκι "χτύπησε" ξανά, κάνοντας το 2-4 με το 6ο του γκολ στην διοργάνωση.
ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Ανιουκόβ (84' Σμολνίκοβ), Λουίς Νέτο, Λόμπαρτς, Κρίσιτο, Βιτσέλ, Φαϊζούλιν (84' Κερζακόβ), Σατόβ, Χουλκ, Αρσάβιν (15' Τιμοστσούκ), Ροντόν.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Μανουέλ Φρίντριχ, Παπασταθόπουλος, Σμέλτσερ, Κελ, Νουρί Σαχίν, Μχιταριάν (70' Ομπαμεγιάνγκ), Γκρόσκροϊτς (91' Ντουρμ), Ρόις (85' Χόφμαν), Λεβαντόβσκι.



Τρίτη 25/02
Ζενίτ - Ντόρτμουντ 2-4
Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0

Τετάρτη 26/02
Γαλατάσαράι - Τσέλσι (21:45)
Σάλκε - Ρεάλ (21:45)

Σκόρερς

10 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

9 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

6 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

5 γκολ
Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)
Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους)

4 γκολ
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)
Έντινσον Καβάνι (Παρί ΣΖ)
Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

*ΑΣΙΣΤΣ: 6 Ρούνεϊ (ManUtd), 5 Ντι Μαρία (Ρεάλ), 4 Νασρί (Σίτι), Φαν ντερ Βιλ (Παρί) και Τιάγκο Μότα (Παρί)

Ζενίτ - Ντόρτμουντ 2-4

Preview: Σάλκε - Ρεάλ, Γαλατάσαράι - Τσέλσι

Η Γαλατασαράι υποδέχεται την Τσέλσι στην Κωνσταντινούπολη και η Σάλκε την Ρεάλ στο Γκέλζενκιρχεν. Δείτε τελευταία νέα, δηλώσεις και πιθανές ενδεκάδες
Ο κύκλος των πρώτων ματς της φάσης των "16" του Champions League κλείνει την Τετάρτη το βράδυ με τις αναμετρήσεις, Γαλατάσαράι - Τσέλσι και Σάλκε - Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Ζοζέ Μοουρίνιο κόντρα στον αγαπημένο του, Ντιντιέ Ντρογκμπά, αλλά και κόντρα στον Ρομπέρτο Μαντσίνι που αντικατέστησε κάποτε στην Ίντερ.

 

Γαλατάσαράι - Τσέλσι

Ο Ζοζέ Μοουρίνιο στην συνέντευξη τύπου επιτέθηκε στους δημοσιογράφους με αφορμή την ενέργεια του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού Canal+ να καταγράψει μία ιδιωτική συνομιλία του -στις 17 Φεβρουαρίου στην Ελβετία- και να την παρουσιάσει ως δηλώσεις του έκανε τον "special one" να βρει εκτός εαυτού.
Στην συνομιλία αυτή αστειεύεται για την ηλικία του Σαμουέλ Ετο'ό και μπορείτε
Εν συνεχεία δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους του παίκτες και αποκάλυψε πως νιώθει περίεργα που τον αντιμετωπίζει, αλλά θα προσπαθήσει αν το ξεπεράσει.
Ο προπονητής της Γαλατάσαράι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, έριξε... λάδι στην φωτιά, καθώς τόνισε πως ο Μοουρίνιο πήρε το τρεμπλ με την Ίντερ έχοντας πάρει έτοιμη ομάδα από από τον ίδιο!
Ο Ιταλός ανέφερε πως και το 4-4-2 είναι πιθανό και το 3-5-2, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Αϊντίν Γιλμάζ, Γκιοκχάν Ζαν και Ορελιέν Σετζού.
Από την άλλη ο Οσκάρ αναμένεται να ξεκινήσει για την Τσέλσι, παρά το πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ λόγω τραυματισμού δεν είχαν παίξει στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος οι Νταβίντ Λουίζ και Όμπι Μίκελ.

Mourinho fumes over secret recording από omnisport-gr
Οι πιθανές 11άδες
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Σαμπρί Σαριόγλου, Σαμίχ Καγιά, Χακάν Μπαλτά, Αλέξ Τέλες, Τσεϊχούν Γκιουλσελάμ, Σελτσούκ Ινάν, Φελίπε Μέλο, Σνάιντερ, Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Γκάρι Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Οσκάρ, Ουίλιαν, Αζάρ, Ετο'ό.

 

Σάλκε - Ρεάλ

Ο προπονητής της Σάλκε, Γενς Κέλερ, χαρακτήρισε στην συνέντευξη τύπου την Ρεάλ Μαδρίτης ως την δεύτερη καλύτερη ομάδα στον κόσμο, φυσικά εννοώντας μετά την Μπάγερν Μονάχου.
"Είμαστε όμως γηπεδούχοι και πρέπει να είμαστε γενναίοι, όχι να κρυβόμαστε. Πρέπει όλοι να δώσουν το 100%. Μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδες για ένα μικρό θαύμα", τόνισε ο Γερμανός και πρόσθεσε ένα ωραίο παράδειγμα: "Η Ρεάλ είναι σε άλλο επίπεδο, οικονομικά, αλλά όπως απέδειξε πέρσι η Ντόρτμουντ, πάντα υπάρχουν ελπίδες".
Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Σάλκε, την οργάνωσή της, κυρίως στην άμυνα, το ταλέντο της (Ντράξλερ και Μάιερ), αλλά και την εμπειρία της (Χούντελααρ), ενώ για τον Ρονάλντο που ήταν τιμωρημένος στα 3 τελευταία πρωταθλήματος ανέφερε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
Αγωνιστικά, ο Γενς Κέλερ δεν υπολογίζει σε Χέγκερ, Κλέμενς, Ουτσίντα και Κίρχοφ, αλλά έχουν επιστρέψει οι Χέβεντες και Ντράξλερ, ενώ ο Αντσελότι δεν έχει στην διάθεσή του τον Σάμι Κεντίρα.
Οι πιθανές 11άδες
ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χέβεντες, Ματίπ, Φελίπε Σαντάνα, Κολάσινατς, Νόιστεντερ, ΚΠ Μπόατενγκ, Μάιερ, Φαρφάν, Γκορέτσκα, Χούντελααρ.
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Μπέιλ, Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά.


  ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου