ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«Κόκκινο» το ντέρμπι των μικρών

«Κόκκινο» το ντέρμπι των μικρών

28/02/2014
 
 Ντέρμπι και για την Σούπερ Λιγκ των Κ17 είχε αυτή η αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 3-1 του Παναθηναϊκού. Αναστασίου και αντιπροσωπία των «πράσινων» παρακολούθησε την αναμέτρηση.

«Κόκκινο» το ντέρμπι των μικρών
Ντέρμπι είχε το μενού της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ Κ17, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Κορωπί.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 των «πράσινων» χάρη στα τέρματα των Παπουτζίδη, Μανθάτης, Γκιρτζαλίδης.

Το «τριφύλλι» είχε ανοίξει το σκορ με τον Λάμπρου.

Ο Παναθηναϊκός έχασε πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι του Ολυμπιακού για την πρώτη θέση, καθώς μετά την σημερινή ήττα βρίσκεται στο -7 από την κορυφή.

Το παιχνίδι των μικρών παρακολούθησαν πολλοί άνθρωποι του Παναθηναϊκού, όπως ο Γιάννης Αναστασίου, ο Τάσος Λαγός, ο Γιάννης Σαμαράς, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και ο Σπύρος Μαραγκός. Απόδειξη ότι οι «πράσινοι» στηρίζουν τις υποδομές τους.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός:
Βασίλας, Στρατήγης (77' Σιλβεστρίδης), Σερβιλάκης, Ζήκος, Θεοχάρης, Μίγγος (71' Κουντουριώτης), Χρυσικός, Λάμπρου, Μεράι (69' Μπουζούκης), Τουρούκης, Χατζηγιοβάννης.

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Ντάσης, Νιάρος, Τόλι, Πεχλιβανίδης, Παπανικολάου, Μανθάτης, Λάμπρου (54' Γιαννόπουλος), Μεζίνι (46' Αράπης), Παπουτζίδης (72' Κυρτζιαλίδης), Χατζάρας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου