ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Το «Γ.Καραϊσκάκης» αλλάζει! (video)

Το «Γ.Καραϊσκάκης» αλλάζει! (video)

24/02/2014
 Δείτε τα βίντεο με τις αλλαγές στις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Το «Γ.Καραϊσκάκης» αλλάζει! (video)
Οι εγκαταστάσεις στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» άλλαξαν προς το καλύτερο!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός της ιστοσελίδας της παρουσιάζει σε δύο βίντεο τις αλλαγές αυτές…

Αναλυτικά αναφέρει η ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Είναι το πιο σύγχρονο γήπεδο στην χώρα μας. Προσφέρει πολλές ανέσεις τόσο στις ομάδες και τους δημοσιογράφους όσο και στους θεατές που έρχονται να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της ομάδας μας.

Ωστόσο την τελευταία περίοδο έχει γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση του Ολυμπιακού έτσι ώστε να γίνει ακόμα πιο μοντέρνο.

Πολλοί από τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου έχουν ανακαινιστεί πλήρως με μοναδικό σκοπό να παρέχουν περισσότερες υπηρεσίες στις ομάδες αλλά και στους δημοσιογράφους.

Τα αποδυτήρια τόσο της ομάδας μας όσο και των φιλοξενουμένων, τα γυμναστήρια, χώροι φιλοξενίας, ο χώρος εργασίας των δημοσιογράφων, η αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου, ο προθάλαμος του αγωνιστικού χώρου είναι μερικοί από τους χώρους που έχουν αναδιαμορφωθεί έτσι ώστε και να γίνουν πιο χρηστικοί αλλά και να αποκτήσουν μια πιο μοντέρνα πινελιά, ακριβώς όπως αρμόζει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός μας!

Το επόμενο διάστημα σειρά θα πάρει το ιστορικό μουσείο του Ολυμπιακού μας. Στόχος και όραμα της σημερινής διοίκησης είναι το μουσείο του Ολυμπιακού να μεγαλώσει και να αντικατοπτρίζει την αίγλη, την ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου μας!






ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου