ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Super League:Τα αποτελεσματα της 26ης αγωνιστικης (videos)

Super League:Τα αποτελεσματα της 26ης αγωνιστικης (videos)

24/02/2014


«Αντίο» λέει ο Άρης στη Super League, μετά την ήττα του με 2-1 από τον Πλατανιά - ο οποίος άφησε 8 βαθμούς πίσω του τον Άρη στη "μάχη" για την παραμονή στην Κατηγορία - στην Κρήτη, σ' ένα παιχνίδι που κρίθηκε από ένα αμφισβητούμενο - από την πλευρά του Άρη - γκολ, αμφισβήτηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τους «κίτρινους» να απειλούνται ακόμη και με βαριά τιμωρία, αφού οι παίκτες του Άρη επιτέθηκαν με τον όχι και πιο κόσμιο τρόπο στον βοηθό διαιτητή Γουργιώτη, με την Αστυνομία να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο, σε μία προσπάθεια να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, οι αποβολές δύο παικτών του Άρη, αυτών των Μπακασέτα και Μπουγαΐδη.

Η Βέροια πέτυχε νίκη - ελπίδα σωτηρίας, στους «Ζωσιμάδες», επί του ΠΑΣ Γιάννινα, με 0-1, αφήνοντας κι αυτή πίσω της τον Άρη (+6) και ακολουθώντας «παρά πόδας» τον Πλατανιά, στη "μάχη" της παραμονής.

Στα άλλα ματς, «ξεχώρισε» η άλλη μία γκέλα του Παναθηναϊκού, που δεν κατάφερε να επικρατήσει επί του Εργοτέλη, στο «Απ. Νικολαΐδης», μένοντας στο τελικό 1-1.

Μία ισοπαλία που συνοδεύτηκε από τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, για το μη καταλογισμό πέναλτι από τον διαιτητή Δελφάκη, στο τέλος του ματς, μη δοθέν πέναλτι, που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των οπαδών του ΠΑΟ, οι οποίοι συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ, όταν συγκεντρώθηκαν έξω από το δωμάτιο των διαιτητών, προκειμένου να τους αποδοκιμάσουν.

Στο Περιστέρι, οι παίκτες του Ατρομήτου αφιέρωσαν τη νίκη τους, επί της Skoda Ξάνθη, με 2-0, στον Πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό, ο οποίος από χθες έχει κριθεί προφυλακιστέος, κατηγορούμενος για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο τέλος του ματς, με 3-0 επί του Πανθρακικού, στην Τούμπα.

Και ξεκιναμε...

Λεβαδειακος-Αστερας Τριπολης 3-1
levadeiakos 22-2-2014Την ένατη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Λεβαδειακός και έφτασε τους 30 βαθμούς, ύστερα από την επικράτηση με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης, που...
τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κυριακόπουλου στο 37ο λεπτό. Σκόρερ οι Κονέ (7’), Μάντζιος (38’-πεν.) και Μιλοσάβλιεφ (82’) για τους γηπεδούχους, ενώ είχε μειώσει προσωρινά ο Ντε Μπλάσις (45+1’).

Δύο στα δύο για τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο των Βοιώτών, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο.
Δύο στα δύο για τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο των Βοιωτών. Στους 45 βαθμούς έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει έναν πόντο μπροστά του τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ ο Παναιτωλικός που αγωνίζεται τη Δευτέρα έχει 34 πόντους.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν σαφώς καλύτερος και δικαιούταν κάτι παραπάνω από το ένα τέρμα διαφορά με το οποίο προηγούταν, ύστερα από τα πρώτα 45 λεπτά. Οι Βοιωτοί έχασαν αρκετές ευκαιρίες και από το 15ο μέχρι 45ο λεπτό έλεγχαν πλήρως το ματς, αλλά αν έδειχναν μεγαλύτερη προσοχή στις φάσεις που δημιουργούσαν και ήταν πιο τυχεροί θα είχαν πετύχει περισσότερα γκολ.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, αναπτυσσόταν κυρίως με αντεπιθέσεις με τον Βαγέλλη Μάντζιο, ο οποίος αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα -λόγω τραυματισμού- να είναι ο εκτελεστής σε δύο φάσεις (16’, 17’), αλλά και ο δημιουργός σε αρκετές περιπτώσεις. Όπως στο 28ο λεπτό, που έβγαλε τετ α τετ τον Κονέ, αλλά ο 27χρονος μέσος, δεν έκανε σωστό κοντρόλ και το έργο του έγινε δύσκολο, απέναντι στον Μπαντή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε… φουριόζος αν και είχε αριθμητικό μειονέκτημα και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 55’ και το 59’ με τον Εντό και τον Μπαράλες. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη συνέχισε να πιέζει από εκεί και πέρα, αλλά όσο πέρναγε η ώρα οι Αρκάδες ξέμεναν από δυνάμεις, λόγω και του αριθμητικού μειονεκτήματος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βρίσκουν κενά στην άμυνα του Αστέρα, ενώ οι γηπεδούχοι γινόντουσαν και πάλι απειλητικοί κυρίως με κόντρα επιθέσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και το γκολ του Μιλοσάβλιεφ στο 82’ που έβαλε τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων για ισοφάριση στο ματς.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λεβαδειακός (Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα (60’ Ροζέριο), Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (90’ Μάγκας), Μάντζιος
(46’Καπό)


Στον πάγκο οι: Πρζιρόβσκι, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Νικολακάκης.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Κυριακόπουλος, Ζησόπουλος, Σέτι (74’ Βάλντο), Τσαμπούρης, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο (25’ Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις, Καράσκο (40’ Κουρμπέλης), Μπαράλες.

Στον πάγκο οι: Γεωργακόπουλος, Παπαχρήστος, Κάφα, Γκρατσίνι.

Διαιτητές:
Γεώργιος Κύζας, Αθανάσιος Ταρανάς, Στυλιανός Τσολάκης
Στατιστικά Αγώνα

3 Goal 1
2 Ασίστ 1
11 Τελικές Προσπάθειες 9
5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
0 Κεφαλιές 2
6 Αποκρούσεις 4
17 Επεμβάσεις 13
16 Κλεψίματα 13
18 Φάουλ 21
2 Οφσάιντ 1
2 Κόρνερ 5
32 Λάθη 26
7/21 Γεμίσματα 7/24
Απολλων Σμυρνης-Πανιωνιος 1-2
panionios 22-2-2014Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Πανιώνιο, που επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας...
Ο Στεφάν Λάσνικ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στην τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων».

Ο Αυστριακός μέσος έφερε «τούμπα» το ματς καθώς μετά το τέρμα του Άμπροουζ (16'), πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Το πρώτο με υποδειγματικό πλασέ στο και το δεύτερο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 38’ (παράβαση για την οποία διαμαρτύρονται οι παίκτες του Λόρι Σάντσεζ).

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Πανιώνιο που απομακρύνθηκε έπειτα από αρκετό καιρό από την «επικίνδυνη» ζώνη. Σε μπλεξίματα η «Ελαφρά Ταξιαρχία», που την περιμένει δύσκολη σειρά αγώνων στη συνέχεια.

Το ματς:
Ιδιαίτερα ανοιχτό ήταν το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο, ωστόσο, οι παίκτες του Απόλλωνα κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και έφταναν με μεγαλύτερη άνεση στην περιοχή του Ανέστη. Η απειρία του νεαρού τερματοφύλακα έγινε η αιτία για το τέρμα που δέχτηκαν οι «κυανέρυθροι» στο 16ο λεπτό, καθώς ο Ντάρεν Άμπροουζ δεν συγχώρεσε την άστοχη έξοδό του και έκανε από νωρίς το 1-0 για την ομάδα του. Η αδυναμία των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου να ανακτήσουν την κατοχή τους δημιούργησε προβλήματα στα μετόπισθεν καθώς η «Ελαφρά Ταξιαρχία» συνέχισε να πιέζει μετά το πρώτο γκολ.

Τελικά, ο Πανιώνιος κατάφερε να ισορροπήσει το ματς αφού έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση ο Λάζνικ έστειλε με υποδειγματικό τρόπο την μπάλα στην εστία του Τζόρβα στο 31ο λεπτό. Το γκολ των φιλοξενούμενων βραχυκύκλωσε την ομάδα του Σάντσεζ, που έχασε την ηρεμία της και μάλιστα μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών (38’) βρέθηκε και πίσω στο σκορ όταν ο Λάζνικ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του από την «άσπρη βούλα». Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν με μακρινές σέντρες όμως το 2-1 υπέρ του Πανιώνιου δεν άλλαξε παρότι ο Άμπροουζ σημάδεψε το δοκάρι του Ανέστη στο 44΄.

Με σαφή πρόθεση να πιέσουν την άμυνα των «κυανέρυθρων» για το γκολ της ισοφάρισης μπήκαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Απόλλωνα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με την είσοδο και του Τσιλιγκίρη στο ματς έγινε πιο επιθετική και με σέντρες απ’ τα άκρα έφερε τη μπάλα στην περιοχή του Ανέστη, όπου καραδοκούσαν οι υψηλόσωμοι Ντάλμπεργκ, Πετρόπουλος και Φαρινόλα. Η άμυνα του Πανιώνιου άντεξε στα συνεχή γεμίσματα των γηπεδούχων, όμως οι παίκτες του Αναστόπουλου ήταν τελείως ακίνδυνοι επιθετικά.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά οι «κυανέρυρθοι» κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο και πήραν σημαντικές «ανάσες» στα μετόπισθεν. Ντούνης και Κολοβός μετέφεραν με προσωπικές ενέργειες τη μπάλα μπροστά και παράλληλα αποσυντόνιζαν τον Απόλλωνα, που συνέχισε σε επιθετικό μοτίβο. Τα τελευταία λεπτά η ομάδα του Αναστόπουλου οπισθοχώρησε με αποτέλεσμα να δεχτεί μεγάλη πίεση από τον Απόλλωνα, όμως το 2-1, δεν άλλαξε καθώς τόσο ο Ανέστης όσο και οι αμυντικοί του «καθάρισαν» τις φάσεις και έφυγαν με μια ακόμη σημαντική νίκη από τη Ριζούπολη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:


Απόλλων (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος (42’ Φαρινόλα), Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Άμπροουζ (75’ Σόντερμπεργκ), Κανακούδης (46’ Τσιλιγκίρης), Παντελιάδης, Τσοκάνης, Μίνγκας, Πετρόπουλος, Ντάλμπεργκ

Στον πάγκο: Γουμαγιάς, Χατζηζήσης, Κόρμπος, Γκουέλα

Πανιώνιος (Νίκος Αναστόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Ντούνης (90+3' Πάνος), Λαμπρόπουλος, Γιάννου, Κολοβός, Παντίδος, Μητρόπουλος, Λάζνικ (85’ Ζαχαράκης)

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κωτσαλάς, Μπούζας, Παναγιωτούδης, Σταυροθανασόπουλος

Διαιτητής: Α. Αμπάρκιολης

Γήπεδο: Ριζούπολη
Στατιστικά Αγώνα
1 Goal 2
0 Ασίστ 1
13 Τελικές Προσπάθειες 9
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4
4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
6 Κεφαλιές 1
1 Αποκρούσεις 4
7 Επεμβάσεις 33
12 Κλεψίματα 19
23 Φάουλ 9
1 Οφσάιντ 3
6 Κόρνερ 1
44 Λάθη 47
16/44 Γεμίσματα 2/8

ΟΦΗ-Ολυμπιακος
osfp 22-2-2014
 Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη με μια καλή εμφάνιση σε μια δύσκολη έδρα, αλλά…! Υπάρχει, ένα μεγάλο «αλλά» το οποίο ήρθε να...
μετριάσει την χαρά από το «τρίποντο» στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Ο τραυματισμός του Σαβιόλα!
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ορεξάτος ο ΟΦΗ μπήκε στο παιχνίδι, εμφανώς «ανεβασμένος» από το πάθος των οπαδών του το οποίο «ξεχείλιζε» τις εξέδρες του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Οι ξεκάθαρες εντολές του Σα Πίντο για πίεση αρκετά ψηλά προβλημάτισαν τους παίκτες του Ολυμπιακού. Η μπάλα δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει και να φτάσει σωστά στους μέσους με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να προσπαθούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Ρομπέρτο.

Σιγά-σιγά η πίεση… έπεφτε, οι παίκτες του Μίτσελ τη συνήθισαν και έτσι ο Ολυμπιακός άρχισε να πατάει την περιοχή του ΟΦΗ. Περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες από τον Κάμπελ, με τον Ιμπαγάσα να συνεχίζει να είναι θετικός όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Στο 28ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε την πρώτη καλή φάση στην εστία του ΟΦΗ. Ο Ιμπαγάσα έκανε την κάθετη στο Φουστέρ. Εκείνος με "τακουνάκι" έβγαλε μόνο του τον Σαβιόλα, ο οποίος από πλάγια θέση πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Έντεκα λεπτά αργότερα (39’) ήρθε το 1-0 με τον Ιμπαγάσα να αρχίζει και πάλι τη φάση. Ο αργεντινός έβγαλε στον κενό χώρο τη μπάλα προς τον Μασάντο. Ο Πορτογάλος συνέχισε μόνος του μέχρι την εστία του ΟΦΗ και πλάσαρε σωστά!

Στο 42ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κάμπελ να «βγάζει» την ασίστ στον Σέποβιτς ο οποίος «νίκησε» εύκολα τον Φερνάντες.

Στους ίδιους ρυθμούς και το δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν το τρίτο τους τέρμα στο 52ο λεπτό με τον Σέποβιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από πολύ όμορφη ενέργεια του Χολέβα από τα αριστερά.

Οι Συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (75’ Μπανούσης), Παπάζογλου, Ντουντού (57’ Κάλαϊτζιτς), Ζε Εντουάρντο, Σίσιτς (46’ Περογαμβράκης), Μακρής, Στάθης.

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Βερόν, Μπανούσης, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Περογαμβράκης, Μπανέιρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανωλάς (57’ Μπονγκ), Παπαδόπουλος, Χολέβας, Σαλίνο, Σάμαρης, Μασάντο, Κάμπελ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Σαβιόλα (33’ Σέποβιτς)

Στον πάγκο: Μέγιερι, Πελέ, Παπάζογλου, Πέρες, Βέργος, Σέποβιτς, Μπονγκ.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Δημητριάδης, Τουμπακάρης.
Στατιστικά Αγώνα
0 Goal 4
0 Ασίστ 3
7 Τελικές Προσπάθειες 10
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 7
3 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
1 Κεφαλιές 0
3 Αποκρούσεις 3
6 Επεμβάσεις 4
13 Κλεψίματα 9
18 Φάουλ 13
1 Οφσάιντ 0
4 Κόρνερ 1
33 Λάθη 47
9/13 Γεμίσματα 3/8




Παναθηναικος-Εργοτελης 1-1
pao 23-2-2014Εντός έδρας «στραβοπάτημα» για τον Παναθηναϊκό, που ήρθε ισόπαλος 1-1 απέναντι στον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας...
Οι «πράσινοι» αν και πήραν το προβάδισμα με όμορφο τέρμα του Πράνιτς στο 20ο λεπτό έμειναν μακριά από τις τελευταίες τους καλές εμφανίσεις και έδωσαν δικαιώματα στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που δεν τους συγχώρεσε. Ο Μπαντιμπανγκά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (48’) εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην περιοχή του Καπίνο και με κοντινό σουτ έκανε το 1-1.

Παρά την είσοδο των Πέτριτς και Κλωναρίδη το «Τριφύλλι» δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικό και η ισοπαλία έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Δελφάκη.

Πρώτη «γκέλα» μετά από τέσσερις σερί νίκες των «πράσινων» στην έδρα τους, που μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχασε σημαντικό έδαφος για την Τρίτη θέση της βαθμολογίας. Πολύτιμος βαθμός για τον Εργοτέλης, που έφτασε τους 31 και έκανε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την άνετη παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα.
Το ματς:
Αρκετά δραστήριος ήταν ο Παναθηναϊκός από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν κυρίως με τους Ζέκα και Πράνιτς να ανοίξουν χώρους στην περιοχή του Εργοτέλη, που όμως χάρη στην πολυπρόσωπη άμυνα κατάφερε να μην πιεστεί ιδιαίτερα. Τελικά, μια προσωπική ενέργεια του Κροάτη μέσου ήταν αρκετή για να διώξει από νωρίς (20’) το άγχος από τους παίκτες του Αναστασίου, που χωρίς να ιδρώσουν ιδιαίτερα πήραν το προβάδισμα, 1-0.

Το «Τριφύλλι» συνέχισε επιθετικά και μετά το τέρμα του Πράνιτς αλλά ο Μπεργκ, παρότι ήταν ιδιαίτερα κινητικός, δεν κατάφερε να στείλει για δεύτερη φορά τη μπάλα στην εστία του Στοΐκοβιτς. Με το πέρασμα των λεπτών οι Κρητικοί κατάφεραν να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο και να μπλοκάρουν τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, που μέχρι το πρώτο μισάωρο δεν είχε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Πάντως, παρά την υπεροχή της η ομάδα του Ουζουνίδη δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Καπίνο και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Η προβληματική εικόνα των «πράσινων» στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου συνεχίστηκε και με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου. Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν στο 48’ με τον καλύτερο τρόπο την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και ισοφάρισαν με τον Μπαντιμπανγκά. Μετά το 1-1 ο Εργοτέλης έδειξε ακόμη καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, καθώς κατάφερε να μείνει ψηλά στο γήπεδο, να «κόψει» στα δύο το κέντρο του Παναθηναϊκού και να μην τον αφήσει να πλησιάσει με προϋποθέσεις την εστία του Στοΐκοβιτς.

Η είσοδος του Πέτριτς βοήθησε αρκετά τους «πράσινους», που άρχισαν και πάλι να έχουν τελικές προσπάθειες χωρίς, ωστόσο, να καταφέρουν να παραβιάσουν για δεύτερη φορά την εστία του Εργοτέλη. Οι παίκτες του Ουζουνίδη οπισθοχώρησαν στα τελευταία λεπτά αλλά οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των αντιπάλων τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός (58’ Αμπέντ), Μπεργκ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (66’ Πέτριτς), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης (80’ Κλωναρίδης), Πράνιτς.

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Δώνης, Ντίνας

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Αντελεγιέ, Τζανακάκης, Αμπντισαλάμ, Καρντόσο, Μεχία, Μπαντιμπαγκά (89’ Ρέντζας), Κούμπικ (77’ Μπουχαλάκης), Χαντί, Μονακέλο (90+3' Γιοβάνοβιτς).

Στον πάγκο: Αθανασίου, Κούτρης, Παντελάκης, Αζίζ.

Διαιτητής:Ι. Δελφάκης

Γήπεδο: Απόστολος Νικολαΐδης
Στατιστικά Αγώνα
1 Goal 1
0 Ασίστ 0
16 Τελικές Προσπάθειες 7
6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
9 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
1 Κεφαλιές 1
3 Αποκρούσεις 9
14 Επεμβάσεις 23
17 Κλεψίματα 20
23 Φάουλ 11
0 Οφσάιντ 3
6 Κόρνερ 4
57 Λάθη 44
7/29 Γεμίσματα 5/17


 Ατρομητος -Ξανθη 2-0
atromhtos 23-2-2014Στην άκρη του μυαλού του καταχώνιασε το σοκ απ’ τη σύλληψη του Γιώργου Σπανούο o Ατρόμητος...
Παραμερίζοντας την αναπόφευκτη αναταραχή, οι Περιστεριώτες παρέμειναν σοβαροί και καθάρισαν για πλάκα (2-0) τη SKODA Ξάνθη.
Τα γκολ των Λαζαρίδη (34’) και Νάστου (90’+1’) υπέγραψαν την άνετη νίκη της ομάδας του Παράσχου, που επέστρεψε στις νίκες και πέρασε -έστω και προσωρινά- στη δεύτερη της βαθμολογίας.
Το ματς

Το σώμα των παικτών του Ατρομήτου βρισκόταν στο Περιστέρι. Το μυαλό τους ωστόσο -αναπόφευκτα- βρισκόταν στο θέμα του Γιώργου Σπανού. Φανερά επηρεασμένοι απ’ την προφυλάκιση του προέδρου και ιδιοκτήτη, οι Περιστεριώτες χρειάστηκαν κάποιο χρόνο για να βρουν το ρυθμό τους. Αν και δε χρειάστηκαν καθόλου χρόνο για ν’ απειλήσουν (με ευκαιρία του Ναπολεόνι μόλις στο 2’).

Μετά λοιπόν από ένα ημίωρο όπου τράκαραν στο αμυντικό τείχος της Ξάνθης και αφότου ο Κυριακίδης βγήκε νικητής και στη δεύτερη μονομαχία με τον Ναπολεόνι (ενστικτώδης απόκρουση σε πλασέ στην κίνηση), οι Περιστεριώτες βρήκαν λύση. Με τον Λαζαρίδη να βρίσκεται στο σωστό τόπο, το σωστό χρόνο (έπειτα από κεφαλιά του Φυτανίδη στο κόρνερ) και να δικαιώνει την υπεροχή τους.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς το γκολ να βγάλει τους φιλοξενούμενους απ’ το καβούκι τους, αυτοί συνέχιζαν να αντιδρούν με ρυθμούς… χελώνας. Αντί λοιπόν να ψάχνουν την ισοφάριση, θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί που δε σχόλασε νωρίτερα ο γάμος. Σε καλές ευκαιρίες του Ατρομήτου (κεφαλιά Καραμάνου, υπέροχο σόλο Γιαννούλη και δυνατό σουτ Ούμπιντες) που είτε σταμάτησαν στον Κυριακίδη, είτε… σφύριξαν δίπλα του.

Το μοιραίο ωστόσο για τους ακρίτες απλά καθυστέρησε. Γιατί παρέμεναν ακίνδυνοι. Δεν μπορούσαν να ξεμυτίσουν απ’ την περιοχή -ούτε μετά την είσοδο των Μαρέν και Σουάρες. Και όταν το έκαναν, έμοιαζε ανά πάσα στιγμή πιθανό να τιμωρηθούν απ’ τον Ατρόμητο. Όπως έγινε τελικά στις καθυστερήσεις, με τον Νάστο να εκμεταλλεύεται τη… μοναξιά του στην περιοχή και να σφραγίζει την επιστροφή του Ατρομήτου στις επιτυχίες.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος, Καραμάνος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι (84’ Μπάλλας), Παπαδόπουλος (66’ Μπρίτο)

Στον πάγκο έμειναν οι: Σηφάκης, Φωτάκης, Κιβρακίδης, Φάμπιο, Γεωργίου

SKODA ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας, Μπέρτος, Ντε Γκουζμάν, Βασιλακάκης (65’ Σουάρες), Κάλβο, Μάνταλος, Τριάδης (55’ Μαρέν), Ράνος (70 Σολάρι)

Στον πάγκο έμειναν οι: Ζαρόπουλος, Παΐτο, Χοσέμι, Φλίσκας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργαράκος (Αθηνών), Σταθόπουλος (Ηλείας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Στατιστικά Αγώνα
2 Goal 0
0 Ασίστ 0
17 Τελικές Προσπάθειες 3
7 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
4 Κεφαλιές 0
1 Αποκρούσεις 8
11 Επεμβάσεις 22
14 Κλεψίματα 11
14 Φάουλ 23
3 Οφσάιντ 1
14 Κόρνερ 1
52 Λάθη 50
10/30 Γεμίσματα 5/14

ΠΑΣ Γιαννενα-Βεροια 0-1

veroia 23-2-2014Πολύ σημαντική νίκη και βάσει του πώς ήρθε για την Βέροια! Σε ένα ματς που φαινόταν πως δεν θα αλλάξει τίποτα, η «βασίλισσα του βορρά»...
χτύπησε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με την «χρυσή» αλλαγή, τον Μπεν και πήρε το τρίποντο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0)!

Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι, οι Γιαννιώτες είχαν την υπεροχή σε γενικές γραμμές, ωστόσο έμειναν με άδεια χέρια στο φινάλε και στους 32 βαθμούς.

Απ’ την άλλη, η ομάδα της Ημαθίας ναι μεν παρέμεινε στη δυάδα που πέφτει απευθείας στην Football League –μετά και τη νίκη του Πλατανιά- ωστόσο με 23 πόντους παραμένει στο... κατώφλι των Κρητικών και του Απόλλωνα Σμύρνης.
Το ματς:
Δεν περιμέναμε ρυθμό αλά Πρέμιερ Λιγκ, αλλά το θέαμα που παρουσίαζαν οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά ήταν αρκετά χαμηλότερο των προσδοκιών. Δίχως κάποια μεγάλη φάση στον αγώνα, φτάσαμε στο 17’ για την πρώτη υποψία φάσης, όταν η κεφαλιά του Μπέριου έφυγε λίγο άουτ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ήρθε η «απάντηση» της Βέροιας, με τον Βελλίδη να βάζει... φρένο στο «όνειρο» του Καλτσά να ανοίξει το σκορ! Το τέμπο του αγώνα έπεσε αρκετά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν ανορθόδοξα να αλλάξουν την... μοίρα του αγώνα. Κι αν δεν υπήρχε το εξαιρετικό εν κινήσει βολέ του Τσουκαλά στο 40’, το οποίο πέρασε... ξυστά απ’ το δοκάρι της Βέροιας, δεν θα θυμόμασταν τίποτα περισσότερο απ’ το πρώτο μέρος, που... φυσιολογικά ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα να δείχνει περισσότερη σημάδια αποφασιστικότητας για τους τρεις βαθμούς. Σημάδια όμως, γιατί φάσεις δεν υπήρχαν εκ νέου. Κι αν το το σουτ του Τσουκαλά στο 40’ δεν βρήκε στόχο, αυτό στο 63’ ναι μεν κατευθύνθηκε προς την εστία της Βέροιας, όμως εκεί «μίλησε» ο Καντιμοίρης που εκτινάχθηκε και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Και οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την τράπουλα προκειμένου να βρουν κάποια επιθετική λύση και να πάρουν τη νίκη. Κι εκεί που οι Γιαννιώτες συνέχισαν να δείχνουν πως θέλουν περισσότερο το γκολ, στο τελευταίο δεκάλεπτο, ήρθαν τα πάνω-κάτω. Γιατί ο Μπαργκάν... έστειλε μήνυμα στο 83’ όταν το σουτ του από πλεονεκτική θέση έφυγε ελάχιστα άουτ. Ενδεχομένως οι γηπεδούχοι δεν το έλαβαν. Και γι’ αυτό ο Μπεν –που είχε μπει στον αγώνα στο 78’- τους τιμώρησε! Με κοντινό σουτ στις καθυστερήσεις «υπέγραψε» το διπλό της ομάδας του, γράφοντας το τελικό 1-0!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Λίλα, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Γιάκος (54’ Βίλα), Στρούνα, Ακόστα (79’ Σονγκό)

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Κυβελίδης, Ντάσιος, Αυγενικού, Λεάντρο

Βέροια: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Σισοκό, Όστοϊτς, Βεργώνης (69’ Τραπ), Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γκονσάλβες (78’ Μπεν)

Στον πάγκο: Λόπεθ, Μπάρμπας, Ζεζίνιο, Μάνος, Κομόλοφ

Στατιστικά Αγώνα
0 Goal 1
0 Ασίστ 1
9 Τελικές Προσπάθειες 7
6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
0 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
3 Κεφαλιές 1
2 Αποκρούσεις 3
6 Επεμβάσεις 13
20 Κλεψίματα 25
12 Φάουλ 22
4 Οφσάιντ 1
7 Κόρνερ 3
34 Λάθη 36
5/18 Γεμίσματα 3/10


Πλατανιας-Αρης 2-1
arhs 23-2-2014Μετά από ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι που κρίθηκε από μια απόφαση για την οποία κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά, ο Πλατανιάς νίκησε 2-1 τον Άρη και...
ουσιαστικά τον "έσπρωξε" στον υποβιβασμό.

Με εννέα παίκτες τελείωσαν το ματς οι Θεσσαλονικείς λόγω άγριας επίθεσης στον βοηθό που υπέδειξε γκολ σε προσπάθεια του Φαΐσκα με τον Διούδη να διώχνει μέσα από τη γραμμή (σύμφωνα με το διαιτητικό τρίο).

Σκέψεις ακόμη και για αποχώρηση είχαν οι άνθρωποι του Άρη.
Ο Τόρες άνοιξε το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον Μανιά να ισοφαρίζει στο 68' ύστερα από εξαιρετική μεταβίβαση του Τάτου. Στο 77' ο Φαίσκα με κεφαλιά έβαλε και πάλι μπροστά τους γηπεδούχους και στη συνέχεια ακολούθησε σύρραξη με τους παίκτες των «κίτρινων» να την... πέφτουν στον επόπτη που υπέδειξε ότι πρέπει να μετρήσει το γκολ.

Ο Μάνταλος διέκοψε το ματς, τονίζοντας πως δεν θα συνεχιστεί αν δεν ηρεμήσουν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Λίγο πριν διατάξει την επανέρξη της αναμέτρησης, ο διαιτητής της απέβαλε τους Μπουγαΐδη, Μπακασέτα που ξέσπασαν σε λυγμούς. Τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ήταν διαδικαστικά με τον Άρη να μην μπορεί να πλησιάσει καν στην ισοφάριση.

Το ματς
 
Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο και οι φάσεις που δημιούργησαν οι δύο ομάδες μπροστά από τις δύο εστίες ελάχιστες. Ο Άρης περίμενε στην άμυνα του και «πρέσαρε» τον Πλατανιά, ώστε να κλέψει την μπάλα και να αναπτυχθεί μέσω αντεπιθέσεων. Στις περιπτώσεις που κατάφεραν να κλέψουν οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να κρατήσουν να κυκλοφορήσουν για πολύ την μπάλα.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στην κατοχή τους σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και στο 25’ ήταν 66%-34% υπέρ της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη. Ωστόσο, αυτό δεν είχε ουσιαστικό αντίκρισμα μέχρι το παιχνίδι να μπει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε γίνει απειλητικός ο Πλατανιάς, αλλά στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε ο Τόρες έκανε το 1-0, νικώντας στον αέρα τον Μπουγαΐδη, ύστερα από σέντρα του Μπέλιτς.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος προσπάθησε να κάνει πιο επιθετικό τον Άρη στο δεύτερο μέρος, περνώντας τον Τσιάρα -που είναι μέσος- εκτός αγωνιστικού χώρου, που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και βάζοντας στο ματς τον Αγκάνθο.

Πάντως, ο Πλατανιάς δεν απειλούταν παρά την αλλαγή φιλοσοφίας που είχε ο αντίπαλος στην επανάληψη. Ωστόσο, στο 68’ ο Τάτος έκανε εκπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και ο Μανιάς εκτέλεσε άψογα κάνοντας το 1-1 σε ένα σημείο που δεν «μύριζε» γκολ.

Από εκεί και πέρα όλα και μέχρι τα γίνουν όλα «μπουρλότο» στο 77’ οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάποια φάση, αλλά ο Άρης φαινόταν να πατάει λίγο καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πάρει ψυχολογία.

Στην επίμαχη φάση που έγινε 13 λεπτά πριν το τέλος, Διούδης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει σε μια φαινομενικά εύκολη, ύστερα από σέντρα του Βλαχοδήμου από τα αριστερά, με την μπάλα να στρώνεται στον Φαίσκα, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά. Ο Διούδης απέκρουσε με τον βοηθό να υποδεικνύει ότι έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή.

Μετά την επανέναρξη του ματς, ουσιαστικά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο και ο Άρης, συνεχίζοντας με εννέα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την ισοφάριση, με τον Πλατανιά να κρατάει εύκολα το υπέρ του 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Περιστερίδης, Δημήτρης (73’ Θέρα), Φαίσκα, Γιαχία, Ινκούμ, Τετέ, Αγκιλέρα, Γουνδουλάκης (60’ Φερνάντες), Μπέλιτς, Βλαχοδήμος και Τόρες.

Στον πάγκο οι: Κοκκαλάς, Ζουμπουλάκης, Ζαραδούκας, Ντεντάκης, Σούκιας.

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Βανγκέλι, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης, Κύργιας, Οικονομόπουλος, Τσιάρας (46’ Αγκάνθο), Τάτος, Τσουμάνης (67’ Παπαδόπουλος), Μπακασέτας και Μανιάς.

Στον πάγκο οι: Γουναρίδης, Σουνάς, Κουσίδης, Νταμαρλής και Βλάχος.

Γήπεδο: «Περιβόλια»

Διαιτητής: Σ. Μάνταλος, Σ. Γουργιώτης, Ι. Απτοσόγλου.

Στατιστικά Αγώνα
2 Goal 1
1 Ασίστ 1
14 Τελικές Προσπάθειες 5
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
9 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
2 Κεφαλιές 1
1 Αποκρούσεις 7
6 Επεμβάσεις 10
6 Κλεψίματα 9
12 Φάουλ 28
0 Οφσάιντ 1
0 Κόρνερ 0
45 Λάθη 33
2/13 Γεμίσματα 4/11


ΠΑΟΚ-Πανθρακικος 3-0
paok 23-2-2014Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ, που επικράτησε με σκορ 3-0 στην Τούμπα απέναντι στον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της...
26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Το τέρμα του Κάτσε στο 61’ με τη… βοήθεια του τερματοφύλακα Αθανασιάδη «ξεκλείδωσε» την καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας της ομάδας του Άκη Μάντζιου. Στο φινάλε της αναμέτρησης οι Ακρίτες ανέβηκαν ψηλά και ο Βούκιτς με δύο τέρματα σε διάστημα δύο λεπτών (86’ και 87’) τιμώρησε τα κενά στα μετόπισθεν «κλειδώνοντας» παράλληλα την επιστροφή της ομάδας του Χουμπ Στέφενς στα θετικά αποτελέσματα.

Στη δεύτερη θέση με 54 βαθμούς διατηρήθηκαν οι Θεσσαλονικείς, ενώ η ομάδα της Κομοτηνής έμεινε στη 6η με 34.

Το ματς:

Με επιθετικές διαθέσεις, όπως αναμενόταν, μπήκαν στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι είχε σχετικά γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα λεπτά αφού και ο Πανθρακικός προσπαθούσε με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και αντεπιθέσεις να πλησιάσει την περιοχή του Γλύκου. Η ομάδα του Στέφενς άρχισε να κρατά με μεγαλύτερη άνεση τη μπάλα στα πόδια της, όμως για ακόμη ένα ματς έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο «δικέφαλος του Βορρά» άρχισε να αποκτά ουσία στο παιχνίδι του και να απειλεί, δημιουργώντας φάσεις τόσο από τα άκρα –κυρίως με τους Λίνο και Στοχ- όσο και από τον άξονα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντέξουν την πίεση των γηπεδούχων κέρδισαν μέτρα και κράτησαν το «μηδέν» μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Κουκουλάκη για το πρώτο ημίχρονο (0-0).

Πιο καλά μπήκαν στο γήπεδο οι παίκτες του Πανθρακικού. Η ομάδα της Κομοτηνής είχε κλείσει τους χώρους προς την εστία του Αθανασιάδη και με επιθέσεις κυρίως από τον άξονα δημιούργησε προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ. Η είσοδος του Βούκιτς στο ματς δεν έδειξε ικανή να «ξεμπουκώσει» την επιθετική λειτουργία του «δικέφαλου του Βορρά», που συνέχισε να αδυνατεί να απειλήσει ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους.

Τελικά, η ομάδα του Στέφενς σε ένα σημείο όπου δεν έδειχνε καθόλου ικανή να απειλήσει κατάφερε να ανοίξει το σκορ χάρη στο τραγικό λάθος του Αθανασιδάη στο 63’, έπειτα από μακρινό σουτ του Κάτσε. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Κομοτηνής πίεσε και έψαξε την ισοφάριση, όμως προδόθηκε από την άμυνά της αφού ο Βούκιτς δεν συγχώρεσε τα αμυντικά κενά και σε διάστημα ενός λεπτού πέτυχε δύο εύκολα γκολ (86’ και 87΄) και «κλείδωσε» την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Χούμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κάτσε, Λάζαρ (46’ Βούκιτς), Νάτχο, Λούκας, Στοχ (61’ Σαλπιγγίδης), Χούσεν

Στον πάγκο: Γκσπούρνινγκ, Κίτσιου, Μαντούρο, Νίνης, Ολίσε

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης (89' Τριανταφύλλου), Χρήστου, Καθάριος (71’ Χασομέρης), Ρομέου, Μπεν Σαμπάτ (81' Μολίνα), Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ

Στον πάγκο: Σέρεμετ, Ρίζος, Σεϊδάν, Πασχαλάκης

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης


Στατιστικά Αγώνα
3 Goal 0
1 Ασίστ 0
12 Τελικές Προσπάθειες 7
5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5
1 Κεφαλιές 1
2 Αποκρούσεις 5
8 Επεμβάσεις 25
22 Κλεψίματα 24
17 Φάουλ 19
2 Οφσάιντ 3
6 Κόρνερ 1
39 Λάθη 45
4/30 Γεμίσματα 2/11


Δευτερα ΑΕΛ Καλλονής - Παναιτωλικός 24/2-19:30 



H επομενη αγωνιστικη
 
Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014


SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ15:00 NS2
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ17:15 NS1
ΑΡΗΣ - Ο.Φ.Η.19:30 NS2

Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.15:00 NS2
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ17:15 NS3
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.17:15 NS2
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ17:15 NS4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ19:30 NS1

Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ19:30 NS1




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου