ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Champions League:Τα αποτελεσματα της δευτερης ημερας (videos)

Champions League:Τα αποτελεσματα της δευτερης ημερας (videos)

27/02/2014

Γαλατάσαράι - Τσέλσι 1-1


Γαλατάσαράι και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην Κωνσταντινούπολη, έτσι μαζί με τα ζευγάρια ManUtd - Ολυμπιακός και Ατλέτικο - Μίλαν είναι τα μόνα που θα έχουν ενδιαφέρον στην ρεβάνς
Μετά τον Ολυμπιακό η Γαλατάσαράι είναι μόνη που δεν ηττήθηκε στην έδρα της στα πρώτα ματς των "16" του Champions League, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τσέλσι στο "Αλί Σαμί Γεν" (μοναδική ισοπαλία δηλαδή στα 8 ζευγάρια).
Η ομάδα του Ζοζέ Μοουρίνιο άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Φερνάντο Τόρες, αλλά οι Τούρκοι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτεροι και η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι απάντησε με τον Ορελιέν Σετζού στο 65'.


 
Σκόρερς: 65' Σετζού / 9' Τόρες
Γήπεδο: "Αλί Σαμί Γεν", Κωνσταντινούπολη
Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
Αρκετά δυναμικό το ξεκίνημα της Τσέλσι στην Κωνσταντινούπολη, καθώς στο 4ο λεπτό έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Ουίλιαν να πλασάρει από μακριά μετά την έξοδο εκτός περιοχής του Μουσλέρα, αλλά ο Ουρουγουανός πορτιέρο έδιωξε σε κόρνερ με το κεφάλι!
Στο 9ο λεπτό όμως ο Φερνάντο Μουσλέρα δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ, με τον Φερνάντο Τόρες να ανοίγει το σκορ με κοντινό πλασέ, έπειτα από ασίστ του Θέσαρ Αθπιλικουέτα από αριστερά.
Το σουτ του Ραμίρες μέσα από την περιοχή στο 27' πέρασε ψηλά άουτ, ενώ στο 39' η Γαλατάσαράι έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία, με τον Πετρ Τσεχ να αποκρούσει σε κόρνερ το σουτ του Αλέξ Τέλες.
Οι Τούρκοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι και έχασαν σπουδαία ευκαιρία με το δοκάρι στο 63' από την κοντινή προβολή του Σέλτσουκ Ινάν, έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Ντιντιέ Ντρογκμπά.
Η ισοφάριση ήρθε στο 65ο λεπτό με τον κεντρικό αμυντικό, Ορελιέν Σετζού, να κάνει το 1-1 με πλασέ στην κίνηση στην "καρδιά" της αγγλικής άμυνας έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γουέσλεϊ Σνάιντερ.
Αμέσως μετά λίγο έλειψε ο Τόρες να δώσει ξανά προβάδισμα στους "μπλε", αλλά το αριστερό του σουτ ήταν άστοχο, ενώ η "Γαλατά" έχασε σπουδαία ευκαιρία να ολοκληρώσει την ανατροπή, καθώς ο Πετρ Τσεχ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ Αλέξ Τέλες στο 75'.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Σετζού, Χακάν Μπαλτά (46' Σεμίχ Καγιά), Αλέξ Τέλες, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Χαΐροβιτς (31' Γεκτά Κουρτουλούς), Σνάιντερ, Ντρογκμπά (80' Ουμούτ Μπουλούτ), Μπουράκ Γιλμάζ.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Γκάρι Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Ουίλιαν, Αζάρ (92' Οσκάρ), Σέρλε (67' Όμπι Μίκελ), Τόρες (68' Ετο'ό).


Τα αποτελέσματα των 1ων ματς των "16":


Τρίτη 18/02
Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα 0-2
Λεβερκούζεν - Παρί Σεν-Ζερμέν 0-4

Τετάρτη 19/02
Μίλαν - Ατλέτικο 0-1
Άρσεναλ - Μπάγερν 0-2

Τρίτη 25/02
Ζενίτ - Ντόρτμουντ 2-4
Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0

Τετάρτη 26/02
Γαλατάσαράι - Τσέλσι 1-1
Σάλκε - Ρεάλ 1-6

Ο πίνακας των σκόρερς

11 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

10 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

7 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

6 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

5 γκολ
Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)
Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους)

4 γκολ
Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ)
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)
Έντινσον Καβάνι (Παρί ΣΖ)
Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

*ΑΣΙΣΤΣ: 6 Ρούνεϊ (ManUtd), 5 Ντι Μαρία (Ρεάλ) και Μπενζεμά (Ρεάλ), 4 Νασρί (Σίτι), Κρ.Ρονάλντο (Ρεάλ) Φαν ντερ Βιλ (Παρί) και Τιάγκο Μότα (Παρί)

Γαλατάσαράι - Τσέλσι 1-1

Galatasaray vs Chelsea 26-02-2014 UEFA... από quenomejodas


Σάλκε - Ρεάλ 1-6

Η Ρεάλ Μαδρίτης "καθάρισε" την πρόκριση νικώντας με 6-1 την Σάλκε μέσα στο Γκέλζενκιρχεν. Σπουδαία εμφάνιση οι Ισπανοί με τους Μπενζεμά, Μπέιλ και Ρονάλντο να σκοράρουν από δύο φορέ και τον CR7 να φτάνει τα 11 γκολ!
Με εντυπωσιακή εμφάνιση η Ρεάλ νίκησε με 6-1 την Σάλκε μέσα στην Γερμανία, έτσι "καθάρισε" την πρόκριση στους "16" του Champions League, έχοντας βέβαια πρωταγωνιστές του Γκάρεθ Μπέιλ, Καρίμ Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο.
Και οι τρεις τους πέτυχαν από δύο γκολ, ενώ ο CR7 έχει πλέον 11 στην διοργάνωση και για τρίτη φορά στην καριέρα του πιάνει τα 10 τέρματα (επίδοση που αποτελεί ρεκόρ), ενώ είναι ξανά στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς, προσπερνώντας τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.
Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Σάλκε που δέχεται έξι γκολ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και φυσικά είναι η πιο βαριά εντός έδρας ήττα της, ενώ για πρώτη φορά γερμανική ομάδα δέχεται έξι γκολ στην έδρα της.
Από την άλλη, η Ρεάλ γίνεται η πρώτη που πετυχαίνει έξι γκολ σε εκτός έδρας αγώνα των νοκ-άουτ φάσεων της διοργάνωσης, ενώ αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της σε γερμανικό έδαφος.


 
Σκόρερς: 91' Χούντελααρ / 13' και 57' Μπενζεμά, 21' και 69' Μπέιλ, 52' και 89' Ρονάλντο
Γήπεδο: "Αρένα ΑουφΣάλκε", Γκέλζενκιρχεν
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)
Η Σάλκε ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με την άστοχη κεφαλιά του Μπένεντικτ Χέβεντες στο 2ο λεπτό, αλλά στο 13' η Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε το σκορ με το 3ο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στην διοργάνωση.
Ο Γκάρεθ Μπέιλ προσπάθησε να κάνει το "ένα-δύο" με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η πάσα του Πορτογάλου με "τακουνάκι" κόντραρε σε αμυντικό και... στρώθηκε στον Μπενζεμά, ο οποίος απλά πλάσαρε για το 0-1.
Ακολούθησε μία σπουδαία απόκρουση του Ίκερ Κασίγιας σε κοντινό πλασέ του Ντράξλερ (14'), ενώ το δεύτερο γκολ της "βασίλισσας" ήρθε στο 21', με τον Γκάρεθ Μπέιλ να σκοράρει με κοντινό σουτ αφού πέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του στο ύψος της περιοχής, αφού τον είχε τροφοδοτήσει ο Μπενζεμά έχοντας κλέψει την μπάλα κοντά στην πλάγια γραμμή από δεξιά.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 32' έψαξε το γκολ, έκανε την κίνηση από δεξιά και το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στην ρίζα του δοκαριού του Φέρμαν, ο οποίος εν συνεχεία μπλόκαρε, ενώ στο 37' απέκρουσε στο τετ-α-τετ με τον Πορτογάλο.

Στο 45' ο Φέρμαν απέκρουσε ξανά σουτ του Ρονάλντο σε τετ-α-τετ, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα είχε είδε τον Μπενζεμά να αστοχεί από κοντά με προβολή.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Κασίγιας να αποκρούει το σουτ Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, ενώ οι προσπάθειες του Ρονάλντο για γκολ απέδωσαν καρπούς στο 52', με τον CR7 να κάνει το 0-3 με το 10ο γκολ στην διοργάνωση, το οποίο ήταν εξαιρετικό, με διαγώνιο αριστερό σουτ έπειτα από εντυπωσιακές ντρίμπλες.
Φοβερό ήταν και το 4ο γκολ των Ισπανών στο 57', με τον Μπενζεμά να σκοράρει για δεύτερη φορά στο ματς και 4η στην διοργάνωση, αφού πλάσαρε από πλάγια δεξιά έχοντας περάσει τον Φέρμαν, ενώ είχε προηγηθεί τρομερή συνεργασία με τον Ρονάλντο (άλλαξαν την μπάλα δύο φορές και η ασίστ με τακουνάκι από τον Πορτογάλο).

Λίγο μετά τον Μπενζεμά ήταν η σειρά του Γκάρεθ Μπέιλ να σκοράρει για 2η φορά στο ματς και 4η στην διοργάνωση, κάνοντας στο 69' το 0-5 με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Σέρχιο Ράμος.
Ο Ρονάλντο στο 89' πέτυχε το 6ο γκολ της "βασίλισσας", ενώ στο 91' ο Κλάας-Γιαν Χούντελααρ πέτυχε το γκολ τιμής ένα φανταστικό σουτ στην κίνηση, διαμορφώνοντας το τελικό 1-6.
Με την γκολάρα αυτή μάλιστα ο Ίκερ Κασίγιας νικήθηκε μετά από 952 λεπτά!

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χέβεντες, Ματίπ, Φελίπε Σαντάνα, Κολάσινατς (76' Φουχς), Νόιστεντερ, ΚΠ Μπόατενγκ (59' Γκορέτσκα), Μάιερ, Φαρφάν (72' Ομπάσι), Ντράξλερ, Χούντελααρ.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο (73' Ιγιαραμέντι), Μόντριτς, Ντι Μαρία (68' Ίσκο), Μπέιλ (80' Χεσέ Ροντρίγκεθ), Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά.


Ο πίνακας των σκόρερς

11 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

10 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

7 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

6 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

5 γκολ
Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)
Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους)

4 γκολ
Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ)
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)
Έντινσον Καβάνι (Παρί ΣΖ)
Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

*ΑΣΙΣΤΣ: 6 Ρούνεϊ (ManUtd), 5 Ντι Μαρία (Ρεάλ) και Μπενζεμά (Ρεάλ), 4 Νασρί (Σίτι), Κρ.Ρονάλντο (Ρεάλ) Φαν ντερ Βιλ (Παρί) και Τιάγκο Μότα (Παρί)

Σάλκε - Ρεάλ 1-6



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου