ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Να απο που πηγαζε η αισιοδοξια τους για την τιμωρια μονο με προστιμο...

 Να απο που πηγαζε η αισιοδοξια τους για την τιμωρια μονο με προστιμο...

 28/02/2014

Οταν μιλαει ο ALEX WEB RADIO/TV να τον ακουτε...κατι ξερει που το ελεγε πριν ακομα βγει η αποφαση για το αν θα τιμωρηθει με προστιμο η κεκλεισμενων των θυρων η βαζελα... Και δεν ειμαι μαντης...απλα ξερω πως οταν βλεπεις τετοια δημοσιευματα απο βαζελοφυλαδες και media να ξερεις παντα πως απλα προετοιμαζουν το εδαφος για μια ευνοικη τιμωρια ...οπως γινεται παντα δηλαδη....

Την βαζελα ποτε να μην την περνας στο ντουκου οταν ειναι αισιοδοξη για κατι, οπωςεπισης ειναι αισιοδοξοι και για την αναμετρηση στο Γ.Καραισκακης...εμενα αυτο μου βρωμαει και πολυ μαλιστα.

Οι σιχαμερες τους μεθοδευσεις και τεχνικες ειναι παντα επικινδυνες για καθε αντιπαλο τους.

Και για να σας θυμησω τι ακριβως ειχα γραψει διαβαστε τους συνδεσμους που σας ανεβαζω...

http://alexwebradiotv.blogspot.com/2014/02/blog-post_6446.html

http://alexwebradiotv.blogspot.com/2014/02/t_27.html 

Iδου και η ειδηση που επεληθευσε την καχυποψια του ALEX WEB RADIO/TV

Στα μαλακά Άρης, Παναθηναϊκός και Σκόρδας

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν Παναθηναϊκός και Άρης από την Πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ ενώ στον Λάμπρο Σκόρδα επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού δεκαπέντε ημερών από τους αγωνιστικούς χώρους. Τέσσερις αγωνιστικές σε Μπουγαίδη, Μπακασέτα από μια σε Τζόρβα, Μίνγκα, Κανακούδη.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της  26ης Αγωνιστικής.

 Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Αρης, Ν. Κάκογλου (προπονητή), Κ.Μπιμπισίδη (εκπρόσωπο), Ν. Γιάγκου (Γυμναστή), Δ. Μποτζόρη (φυσικ/πευτή), Δ. Μπουγιουκλή(διερμηνέα), Χ.Σκόρδα (πρόεδρο): διότι:
«Στο 80΄λεπτό του αγώνα με την κατακύρωση τέρματος της γηπεδούχου ομάδας από τον Α΄ βοηθό διαιτητή, δημιουργήθηκε ένταση και σύρραξη των ποδοσφαιριστών, του πάγκου των αναπληρωματικών και του έξτρα πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας με στόχο τον Α΄ βοηθό.
Κατά τη διάρκεια της σύρραξης προπηλάκισαν και έσυραν τον βοηθό ως τα κιγκλιδώματα του αγωνιστικού χώρου. Ακολούθησαν παράγοντες από τον πάγκο της εγκαλουμένης. Για 5΄λεπτά επικρατούσε  πανικός ενώ ο διαιτητής, η αστυνομία και παράγοντες της εγκαλουμένης κατάφεραν να τους απομακρύνουν όλους. Στο σημείο αυτό ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα και μαζί με τους βοηθούς του μετέβησαν στα  αποδυτήρια προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα στον αγωνιστικό χώρο»
καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των κ.κ. Κακογλου, Μπιμπισιδη, Γιάγκου, Μποτζόρη, Μπουγιουκλή, Σκόρδα: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στους κ.κ.Ν. ΚΑΚΟΓΛΟΥ, Κ. ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗ, Ν.ΓΙΑΓΚΟΥ, Δ.ΜΠΟΤΖΟΡΗ και Δ.ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗ τις πειθαρχικές ποινές α) την χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ και β) ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες στον καθένα.
Τέλος επιβάλλει στον κ.Χ. ΣΚΟΡΔΑ α) την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ και β ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες.
Προκαλεί βέβαια απορίες το πως ο Σταύρος Μάνταλος και εν συνεχεία η πειθαρχική επιτροπή τιμώρησε έναν άνθρωπο ο οποίος δεν ήταν καν στο γήπεδο όπως ο Νικηφόρος Κάκογλου. Χαρακτηριστικά ο κ. Κάκογλου δηλώνεται ως προπονητής του Άρη επειδή ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έχει το απαραίτητο δίπλωμα αλλά στα Χανιά δεν πήγε. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έκανε καμία ταυτοποίηση και τιμώρησε όποιον έγραφε το φύλλο αγώνα χωρίς να το τσεκάρει πριν.
Β) ΠΑΕ ΟΦΗ:

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Βάσει των αναφερομένων στο από 23/2/2014 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ Αριθ. Πρωτ. 1003/2/489/8-ξ΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριάντα πέντε χιλιάδων ευρώ.
* Οι υποθέσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. – Βελλής αναβλήθηκαν.
Τέσσερις αγωνιστικές σε Μπουγαίδη, Μπακασέτα
Οι Μπουγαίδης και Μπακασέτας που αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Σταύρου Μάνταλου, ο οποίος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι επιτέθηκαν στο βοηθό διαιτητή Γιουργιώτη για την κατακύρωση του δεύτερου γκολ της ομάδας των Χανίων τιμωρήθηκαν με τέσσερις αγωνιστικές.
Παράλληλα, ο Απόλλων Σμύρνης θα στερηθεί στο εκτός έδρας ματς με τη Βέροια των υπηρεσιών των Αλέξανδρου Τζόρβα, Χρήστου Μίνγκα και Πέτρου Κανακούδη.
Οι τρεις παίκτες τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής, επειδή ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, Απόστολος Αμπάρκιολης, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι διαμαρτυρήθηκαν έντονα μετά το σφύριγμα της λήξης.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου