ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 78-74

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 78-74

Για την 8η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε με 78-74, αλλά το κέρδος για τους Πειραιώτες είναι ότι σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας θα υπερτερούν, αφού στο ΣΕΦ είχαν κερδίσει με 95-82. Έμεινε εκτός αποστολής και δεν έπαιξε ο (τραυματίας-τενοντίτιδα) Βασίλης Σπανούλης, κάτι που κόστισε στην ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν με 72-62 στο 38', αλλά στο τέλος πήγαν να σημειώσουν μία μεγάλη ανατροπή, μειώνοντας σε 76-74 στα 14'' πριν την λήξη.Υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας, μισή ήττα για τους Πειραιώτες. Ξεχώρισαν Περπέρογλου (17π) και Σλούκας (17π).

 Ο Κλέιζα ακολούθως αξιοποίησε το φάουλ που κέρδισε βάζοντας τις βολές, ενώ στη συνέχεια ο (εξαιρετικός στο ματς) Σλούκας αστόχησε σε τρίποντο. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ξεκίνησαν καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, το ματς ήταν ισορροπημένο στην δεύτερη περίοδο, αλλά στην τρίτη οι γηπεδούχοι έχτισαν διαφορά σε διψήφιο αριθμό (57-47 στο 27'), με αποτέλεσμα από εκείνο το σημείο οι παίκτες του Μπαρτζώκα να κυνηγούν το σκορ. Ο Ολυμπιακός έχασε την μάχη στα ριμπάουντ (36-30), δεν είχε καλά ποσοστά στην επίθεση (21/42δ-50%, 7/19-36%, 11/18-61%) και είχε θετικό πρόσημο στον συσχετισμό ασίστ/λάθη (15/8). Το ρεκόρ των ερυθρολεύκων είναι πλέον στο 4-4 και ισοβαθμούν με τις Φενέρμπαχτσε, Παναθηναϊκό και Μάλαγα στην τρίτη θέση του γκρουπ.

Ο Ολυμπιακός που αγωνίστηκε χωρίς τον Σπανούλη, είχε για κορυφαίους του παίκτες τον εξαιρετικό Περπέρογλου (17π, 4ρ, 2ασ) και τον "καυτό" Σλούκα (17π, 4/6δ, 2/4τρ, 4ασ), οι οποίοι τράβηξαν το... κουπί στην επίθεση, βάζοντας μεγάλα σουτ. Έδωσε λύσεις ο Λοτζέσκι (7π, 6ρ, 2ασ), ήταν πολύτιμος στην προσπάθεια για ανατροπή στο τέλος ο Μάντζαρης (10π, 3ρ, 2κλ), πάλεψαν οι Ντάνστον (9π, 4/6δ, 7ρ, 2ασ) και Πρίντεζης (10π, 3ρ) Ο Μουν έκανε το ντεμπούτο του στην Euroleague αλλά ήταν αρνητικός (0/3τρ), όπως και ο Κόλινς, δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά ο Πέτγουεϊ, έπαιξε ελάχιστα ο Κατσίβελης. Από τους Τούρκους έκαναν την "ζημιά" οι Μακάλεμπ (20π, 5/6δ, 4ρ, 3ασ) και Κλέιζα (21π, 8ρ)

"Καυτός" Περπέρογλου, έδωσε ρυθμό ο Σλούκας

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας στην πεντάδα τους Μάντζαρη, Κατσίβελ, Περπέρογλου, Πρίντεζη και Ντάνστον, με τους Πειραιώτες στις πρώτες επιθέσεις τους να είναι απελπιστικά άστοχοι και να κάνουν λάθη, με την Φενέρμπαχτσε, αντιθέτως, να πραγματοποιεί δυναμικό ξεκίνημα, κάνοντας το σκορ 9-0 στο 4'. Ο Ντάνστον έδωσε... ανάσα στους Πειραιώτες με σουτ, ενώ στη συνέχεια ο Στράτος με ντράιβ μείωσε σε 9-4. Ο Σλούκας αντικατέστησε τον Κατσίβελη, δίνοντας γρήγορο ρυθμό στο ματς και προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην δημιουργία, με τον Πρίντεζη από το "ζωγραφιστό" να μειώνει σε 11-8.

Ύστερα από το νωχελικό τους ξεκίνημα, οι Πρωταθλητές Ευρώπης βελτιώθηκαν στην άμυνα, κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα και έβαλαν σουτ, με τον Περπέρογλου από την περιφέρεια να φέρνει το ματς στα ίσα (11-11). O MακΚάλεμπ έδωσε λύση στο σκορ για τους γηπεδούχους, με τον  "καυτό" Στράτο να σημειώνει σερί πόντους, δίνοντας το προβάδισμα για τον Ολυμπιακό (15-16). Ο Ζόριτς για την Φενέρμπαχτσε έκανε "ζημιά" στο "ζωγραφιστό" στους Πειραιώτες (20-16), με τον δυναμικό Περπέρογλου να έχει σημειώσει τους 12 από τους 18 πόντους των φιλοξενούμενων (20-18). Με ένα δύσκολο σουτ, με ταμπλό, ο Ντάνστον ισοφάρισε (20-20), ενώ ο Σλούκας με τζαμπ-σουτ στην εκπνοή του δεκαλέπτου έκανε το σκορ 21-22.

Κεφάτος ο Σλούκας, "πολυβόλο" ο Στράτος, νευρικός ο Μουν

Στη δεύτερη περίοδο η Φενέρμπαχτσε μπήκε στο ματς παίζοντας περισσότερο επιθετική άμυνα, αναγκάζοντας τους Λοτζέσκι και Κόλινς να κάνουν λάθη. Ο Σλούκας ήταν "καυτός" τόσο από μέση απόσταση, όσο και από την περιφέρεια, μειώνοντας σε 28-27, με τον Μουν στο 14' να κάνει το ντεμπούτο του στην Euroleague παίζοντας στο "4". Ο κεφάτος Σλούκας έδωσε alley-oop πάσα στον Σίμονς που κάρφωσε (30-29), με τον Μπαρτζώκα να χρησιμοποιεί σχήμα με τους Μάντζαρη, Λοτζέσκι στο "2", Περπέρογλου, Μουν και Σίμονς.

Οι Πειραιώτες σε εκείνο το σημείο είχαν πρόβλημα στην επίθεση, με τους Τούρκους να ξεφεύγουν στο 16' με +7 (36-29), αξιοποιώντας στο "ζωγραφιστό" τον Ζόριτς. Ο Μουν έκανε λάθη και έδειχνε νευρικός στο ντεμπούτο του, με τον εξαιρετικό Περπέρογλου να "πυροβολεί" ξανά από την περιφέρεια, ενώ με νέο τρίποντο του Μάντζαρη ο Ολυμπιακός ροκάνισε την διαφορά (37-35). Ο Λοτζέσκι στη συνέχεια έκλεψε την μπάλα και κάρφωσε στον αιφνιδιασμό (39-37), με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται βρίσκοντας την Φενέρμπαχτσε να προηγείται με σκορ 41-38.


 
Τα φάουλ και η τεχνική ποινή έφεραν τους Τούρκους στο +10

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε στο παρκέ με τους Μάντζαρη, Σλούκα, Περπέρογλου, Πρίντεζη και Ντάνστον, με τους Πειραιώτες να έχουν την διάθεση να τρέξουν και τον Σλούκα να εξακολουθεί να μην χάνει σουτ (41-40). Η Φενέρμπαχτσε στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και προηγήθηκε με 51-42, με τον Πρίντεζη να παίρνει... φωτιά στην επίθεση και με σερί πόντους (δίποντο-τρίποντο) να μειώνει σε 51-47, δίνοντας ξανά ψυχολογία στους Πειραιώτες.

Ο Μπαρτζώκας στη συνέχεια χαμήλωσε το σχήμα του, παίζοντας δίχως καθαρόαιμο σέντερ (Μάντζαρης, Σλούκας, Περπέρογλου, Πρίντεζης, Πέτγουεϊ), με τον Μπρεντ στη συνέχεια να χρεώνεται με συνεχόμενα φάουλ και τον Μπαρτζώκα εξαγριωμένο να δέχεται τεχνική ποινή για διαμαρτυρία, με τους Τούρκους να αξιοποιούν τις βολές, ξεφεύγοντας στο σκορ με +10 (57-47) στο 27'. Ο Έλληνας τεχνικός έβαλε στο "5" τον Μουν αντί του Πέτγουεϊ, με τον πρώτο να συνεχίζει να είναι τραγικά άστοχος και τον Λοτζέσκι να δίνει... ανάσα στους φιλοξενούμενους ύστερα από αρκετή ώρα (57-49). Οι ερυθρόλευκοι είχαν πρόβλημα στην επίθεση, σπαταλώντας συνεχόμενες επιθέσεις, όπως και οι γηπεδούχοι, με τον Ντάνστον να μειώνει στο 30' σε 59-51.

Εξέλιξη... θρίλερ, αλλά δεν κατάφερε την ανατροπή

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός συνέχισε με τους Κόλινς, Σλούκα, Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Ντάνστον, με τον Αμερικανό σέντερ να μειώνει σε 59-53, αλλά ο Μαχμούτογλου με τρίποντο έκανε το σκορ 62-53. Με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Σλούκας (62-56), o αρνητικός Κόλινς υπέπιπτε σε κακές επιλογές, κάνοντας λάθη, με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν να μην βρίσκουν τον δρόμο προς το καλάθι και τους Τούρκους στο 34' να προηγούνται με 66-56. Ο Περπέρογλου επέστρεψε στο παρκέ, αλλά έκανε νέο λάθος, με τον Σλούκα να χάνει βολή (66-57). Ο Περπέρογλου ήταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού στο ματς και με νέο ποστάρισμα μείωσε σε 66-59, αλλά ο Πρέλτζιτς απάντησε με δύσκολο καλάθι (68-59).

Η Φενέρμπαχτσε έκανε το σκορ 72-62 με τον Κλέιζα στο 38', με τον Μάντζαρη στη συνέχεια να βάζει μεγάλο σουτ από την περιφέρεια (72-65). Δύο λεπτά πριν το τέλος ο Μακάλεμπ έβαλε δύο βολές, ο Μάντζαρης απάντησε με ντράιβ (74-67), ενώ στη συνέχεια ο Λοτζέσκι αστόχησε σε σουτ από την περιφέρεια. Ακολούθως όμως οι Πειραιώτες έβγαλαν καλή άμυνα και έτρεξαν στον αιφνιδιασμό, με τον Λοτζέσκι να αξιοποιεί το γκολ-φάουλ που κέρδισε, μειώνοντας σε 74-70 61'' πριν τη λήξη του ματς. Ο Κλέιζα ακολούθως αστόχησε και οι Πειραιώτες σε ένα ακόμη fast-break με τον Σλούκα μείωσαν σε 74-72, αλλά ο Μακάλεμπ με σουτ από μέση απόσταση, 21'' πριν το τέλος, έκανε το σκορ 76-72, με το παιχνίδι να αποκτά εξέλιξη... θρίλερ. Στα 14'' πριν το τέλος ο Σλούκας πήγε στις βολές και έβαλε και τις δύο (76-74). Ακολούθησε φάουλ πάνω στον Κλέιζα, έβαλε και τις δύο βολές, με τον Σλούκα στην τελευταία επίθεση να κάνει κακό σουτ από την περιφέρεια, με τους Τούρκους να κερδίζουν με σκορ 78-74.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 41-38, 59-51, 78-74
Ανά δεκάλεπτο: 21-22, 20-16, 18-13, 19-23

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Ομπράντοβιτς):  ΜακΚάλεμπ 20, Τζάκσον, Ονάν 2, Μπιέλιτσα 8 (1), Μαχμούτογλου 3 (1), Κλέιζα 21 (2), Τουρκγιλμάζ, Σέκουλιτς 2, Σαβάς, Ζόριτς 9, Μπογκντάνοβιτς 9, Πρέλτζιτς 4.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ, Ντάνστον 9, Περπέρογλου 17 (2), Σλούκας 17 (2), Κόλινς, Σίμονς 4, Πρίντεζης 10 (1), Μάντζαρης 10 (2), Κατσίβελης, Λοτζέσκι 7, Μουν .

Αναλυτικά τα στατιστικά της Φενέρμπαχτσε στο ματς:

Αναλυτικά τα στατιστικά του Ολυμπιακού στο ματς:

 
Tα highlights της αναμετρησης

Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Μπαρτζώκας: "Η τεχνική ποινή που δέχτηκα"

Ο Μπαρτζώκας στάθηκε στην τεχνική ποινή που δέχτηκε σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα, τονίζοντας τον τιμώρησαν άδικα εκείνον και τον Ολυμπιακό οι διαιτητές. "Δεν ξέρουμε πόσο θα λείψει ο Σπανούλης", σχολίασε.
O Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην τεχνική ποινή που δέχτηκε σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης, τονίζοντας πως ήταν άδικη τιμωρία, ενώ σχολίασε πως δεν ξέρει το διάστημα που θα απουσιάσει ο (τραυματίας) Βασίλης Σπανούλης.
Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης είπε τα εξής: "Δεν μπορώ να έχω παράπονο για τους παίκτες μου, προσπαθήσαμε και στα 40 λεπτά του αγώνα, χωρίς τον Σπανούλη στη διάθεση μας, και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. 

Σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο κατά τη γνώμη μου ήταν η τεχνική ποινή η οποία δέχτηκα. Ακόμη και τώρα δεν έχω καταλάβει τον λόγο που δέχτηκα αυτή την τεχνική ποινή. Δεν ήταν δίκαιο, όχι για εμένα, αλλά για τον Ολυμπιακό.

 Πλέον κοιτάζουμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι μας που είναι με τη Μιλάνο εντός έδρας. Αυτό το TOP-16 είναι αρκετά ανταγωνιστικό, κάθε ομάδα προσπαθεί σκληρά, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ως το τέλος και τότε θα δούμε τι έχουμε καταφέρει.

Συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο θα λείψει ο Σπανούλης, θα δούμε α αποτελέσματα της μαγνητικής και θα μάθουμε το ακριβές διάστημα της απουσίας του".

Μαρμαρινός: "Για μία λεπτομέρεια δεν τα καταφέραμε"

Ο Μαρμαρινός στάθηκε στο γεγονός πως ο Μακάλεμπ βρήκε χώρους, σχολίασε πως άλλαξε το πλάνο λόγω της απουσίας του Σπανούλη και δήλωσε πως η ομάδα έχασε για μία λεπτομέρεια.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός, στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, μιλώντας για την ήττα από την Φενέρμπαχτσε.
Συγκεκριμένα είπε τα εξής: "Για ένα κακό σουτ, για μια λεπτομέρεια δεν τα καταφέραμε. Άλλαξαν τα πλάνα χωρίς τον Σπανούλη, που είναι σημείο αναφοράς. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δεν κοιτάω το σκορ, αλλά τους πόντους ανά κατοχή. Ξέρω πως ο Βασίλης είναι επιθετικός παίκτης, χωρίς αυτόν ο ΜακΚάλεμπ βρήκε χώρο και άλλες φορές καταφέραμε να τον περιορίσουμε, άλλες όχι. Oλα τα ματς είναι τελικοί, αρχής γενομένης με την Αρμάνι.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πρέπει να γίνει μια αξιολόγηση για το πρόβλημα του Σπανούλη και να συνεχίσουμε".

Σλούκας: "Τελικός με τη Μιλάνο"

Ο Σλούκας χαρακτήρισε τελικό το ερχόμενο ματς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ κόντρα στη Μιλάνο και επεσήμανε πως κόστισε στο τέλος το καλάθι του Μακάλεμπ.
Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, σημειώνοντας 17 πόντους, και μετά το τέλος του ματς μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM.

Ο 24χρονος διεθνής γκαρντ είπε: "Δεν είναι μια χαμένη ευκαιρία. Ξέραμε για ότι η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία μάλιστα εάν έχανε τότε θα έβγαινε εκτός και της πρόκρισης. Χάσαμε ρυθμό σε ένα σημείο του αγώνα και αυτό ήταν σημαντικό.

Ξέραμε από χθες το βράδυ ότι ήταν δύσκολο να παίξει ο Βασίλης. Παλέψαμε αλλά ήθελε κάτι παραπάνω που εμείς –δυστυχώς- δεν το είχαμε σήμερα.

 Αν πάρουμε τις τελευταίες φάσεις του αγώνα εκεί που κρίθηκε το ματς ήταν στο καλάθι του ΜακΚάλεμπ. Συνεχίζουμε όμως και κοιτάμε το παιχνίδι – τελικός με την Αρμάνι. Είναι πολύ δύσκολος όμιλος, αλλά εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και να περάσουμε".

Ομπράντοβιτς: "Δεν μπορούσε να σκοράρει ο Ολυμπιακός"

Ο Ομπράντοβιτς στάθηκε στο διάστημα που η Φενέρμπαχτσε προηγήθηκε, με τους Πειραιώτες να χάνουν συνεχόμενες επιθέσεις. "Ξέρει να παλεύει ο Ολυμπιακός", δήλωσε.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός είπε τα εξής: "Ετοιμάσαμε την ομάδα να παίξει πολύ καλύτερα αμυντικά από ό,τι έπαιξε στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Και θεωρώ πως τα καταφέραμε. Κάποια στιγμή που βρεθήκαμε μπροστά με δέκα πόντους στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή άμυνα, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει στην επίθεση, θυμάμαι 4-5 επιθέσεις που δεν μπόρεσαν και αυτό ήταν αποτέλεσμα της άμυνας μας.

Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μας και η τελική διαφορά των τεσσάρων πόντων δεν νομίζω πως αντικατοπτρίζει τι ακριβώς έγινε στα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Αυτό όμως, είναι λογικό αφού αντιμετωπίσαμε την ομάδα που είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια.

Ξέρουν πώς να παλεύουν, πώς να μην παρατούν κανένα παιχνίδι και να δίνουν μάχη ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και γι’ αυτό είναι μια εξαιρετική ομάδα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πάλεψαν αρκετά, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη αυτή για εμάς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που γέμισαν το γήπεδο και δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Και ευχαριστώ τον πρόεδρο μας για ακόμη μια φορά που ήταν δίπλα μας σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι πολύ σημαντικό, θα πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά καθώς το TOP-16 έχει πολύ μέλλον".

Πάει για μαγνητική ο Σπανούλης

Ο Σπανούλης δεν έπαιξε κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Θα κάνει μαγνητική με την επιστροφή της ομάδας. Άγνωστο το πόσο θα απουσιάσει.
Ο Βασίλης Σπανούλης τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση. Η απουσία του κόστισε στους Πειραιώτες.
Το ιατρικό-τιμ έκρινε πως ήταν μεγάλο το ρίσκο να αγωνιζόταν στο παιχνίδι, καθώς υπήρχε κίνδυνος να επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας του ενόψει της συνέχειας. Για αυτόν τον λόγο ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός αποστολής τον Έλληνα διεθνή γκαρντ.

Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, ο Βασίλης Σπανούλης θα πάει σε ιατρικό κέντρο ώστε να κάνει μαγνητική. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης θα φανεί το διάστημα που θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο

Η πειραϊκή ΚΑΕ γνωστοποίησε την διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Μαρτίου, για την 9η αγωνιστική του TOP-16.
Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Μαρτίου, για την 9η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα TOP-16 της Euroleague, OLYMPIACOS – EA 7 EMPORIO ARMANI MILAN, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 με ώρα έναρξης 21:00 θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

* Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από την Παρασκευή 28/02/2014.

* Από το Επίσημο Κατάστημα της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καραολή κ’ Δημητρίου 8, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ) από την Παρασκευή 28/02/2014 (ώρες λειτουργίας καταστήματος: Καθημερινές 09:00-21:00 Σάββατο 09:00-18:00, Κυριακή 10:00-15:00).

* Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Τρίτη 04/03/2014, Τετάρτη 05/03/2014 και ώρες 10:00-18:00 και την Πέμπτη 06/03/2014 από τις 10:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

* Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007

* Από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο (2) εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15, 20, 25 και 30 ευρώ.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600.

Συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα αγοράς και εκτύπωσης του εισιτηρίου “Print at home”. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος. Έτσι θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της παραλαβής των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα με την EA7 EMPORIO ARMANI MILAN της 06/03/2014 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα: Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014, ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

* Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους

* Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου