ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Καμινης:Ακυρωστε το αίτημα κατά του προεδρικού διατάγματος

Καμινης:Ακυρωστε το αίτημα κατά του προεδρικού διατάγματος
 
26/02/2014
 
Με έγγραφό στον Ερασιτέχνη ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης ζητά από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ακυρώσουν το αίτημα κατά του προεδρικού διατάγματος που προβλέπει το γκρέμισμα της Λεωφόρου
Οι Πράσινοι δεν λένε να βρουν ησυχία όσον αφορά το σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης. Παρά το γεγονός ότι οι Πράσινοι είχαν κινήσει τις διαδικασίες για να μην προχωρήσει το συγκεκριμένο σχέδιο, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, προχώρησε σε μια ακατανόητη ενέργεια.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Αθηναίων, έστειλε έγγραφο στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με το οποίο ζητά οι άνθρωποι του συλλόγου να ακυρώσουν το αίτημα τους κατά του προεδρικού διατάγματος που προβλέπει το γκρέμισμα της Λεωφόρου.
Η συγκεκριμένη κίνηση όπως είναι λογικό προκαλεί έκπληξη και ερωτηματικά, διότι είναι αυτονόητο ότι τόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού όσο και οι οπαδοί της ομάδας, δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν να πραγματοποιηθεί το προεδρικό διάταγμα που προβλέπει και το γκρέμισμα της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού.

Οργή για Καμίνη ...

  Έξαλλοι στην ΠΑΕ.Παναθηναϊκός

Αρχικά με έκπληξη κι εν συνεχεία με οργή υποδέχτηκαν στον Παναθηναϊκό την κίνηση του δημάρχου Αθηναίων (και υποψηφίου για επανεκλογή) Γιώργου Καμίνη. Με έγγραφό του προς τον Ερασιτέχνη ζητεί την ακύρωση του αιτήματος κατά του προεδρικού διατάγματος για το γκρέμισμα της Λεωφόρου.

Αυτό προφανώς μεταφράζεται ως επιμονή του δημάρχου στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης, το οποίο όμως έχει εγκαταλειφθεί από πλευράς «τριφυλλιού», οι άνθρωποι του οποίου σχεδιάζουν την παραμονή στο γήπεδο της Λεωφόρου κάνοντας σταδιακά κάποια έργα για την ανακαίνιση και την αύξηση της χωρητικότητάς του.

Η ενέργεια του κ. Καμίνη προκαλεί έκπληξη και για το τάιμινγκ της στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αφού επίκεινται οι εκλογές για το Δήμο της Αθήνας και σίγουρα μια τέτοια κίνηση από την πλευρά του θα του στοιχίσει αρκετές ψήφους από φίλους του «τριφυλλιού».

Στο μεταξύ, την ίδια ώρα η ΠΑΕ ήδη σε συνεργασία με το νομικό της τμήμα ετοιμάζει την υπεράσπιση για την απολογία της την Πέμπτη στην Πειθαρχική Επιτροπή για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Εργοτέλη. Το κατηγορητήριο δεν είναι τελικά όσο βαρύ φοβούνταν οι «πράσινοι» και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα αποφευχθεί η επιβολή ποινής κεκλεισμένων των θυρών (που αν επιβληθεί θα διπλασιαστεί αφού η ομάδα είναι υπότροπη) και πως η ΠΑΕ θα τιμωρηθεί με πρόστιμο. 
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου