ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

"Έγιναν λάθη αλλά όχι σκόπιμα"

"Έγιναν λάθη αλλά όχι σκόπιμα"

24/2/2014

 
Ναι μεν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν στέκεται στη διαιτησία του αγώνα στο ΟΑΚΑ καθώς δεν καθόρισε το αποτέλεσμα ωστόσο κάποια λάθη έγιναν όπως τόνισε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος σήμερα στο ΣΕΦ.
Ο εκ των προέδρων του ΘΡΥΛΟΥ άνοιξε κουβέντα με αρκετά ΑΔΕΡΦΙΑ μας στα οποία τόνισε τα εξής:
«Κι εμένα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι σε 40 λεπτά είχαμε μόνο τέσσερις βολές. Οι δυο τελευταίες δόθηκαν όταν είχε τελειώσει ο αγώνας. Δε νομίζω να έχει ξαναγίνει σε τόσο σημαντικό παιχνίδι που κρίθηκε στο σουτ. Να έχει εκτελέσει δηλαδή ο πρωταθλητής Ευρώπης μόλις 4 βολές σε 40 λεπτά. Δεν ξέρω τι θα ακούσουμε αν γίνει κάτι τέτοιο στο ΣΕΦ».
Οι φίλαθλοι κράτησαν μακριά από την θέση του τον Γιώργο Αγγελόπουλο αφού ξεκίνησε το τρίτο δεκάλεπτο, καθώς υπήρχαν πολλές φάσεις, που δεν σχολιάστηκαν. Όπως για παράδειγμα το κάρφωμα του Λοτζέσκι μέσα στα μούτρα των παικτών του Πόα, οι οποίοι ξεκάθαρα του έκαναν φάουλ, όπως φάουλ έκανε και ο Γκιστ στο καλάθι του Σπανούλη.
«Δίκιο έχετε σ' όλα. Γίνονται λάθη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έγιναν σκόπιμα όπως έχουμε βιώσει στο παρελθόν» απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δίχως φυσικά να επικαλεστεί την διαιτησία ως βασικό αίτιο της ήττας. 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου