ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η ξεκούραση των πρωταθλητών!

Η ξεκούραση των πρωταθλητών!

25/2/2014

Η ξεκούραση των πρωταθλητών 
Την δυνατότητα να «φορτίσουν» τις μπαταρίες τους και να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους είχαν την Δευτέρα (24/2) οι παίκτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την εκπληκτική εμφάνιση και την ευρεία νίκη των πρωταθλητών Ευρώπης κόντρα στο Ρέθυμνο (105-64) θεώρησε σκόπιμο να τους δώσει ρεπό, ώστε να αποφορτιστούν μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια και εν όψει της κομβικής εκτός έδρας αναμέτρησης της Παρασκευής κόντρα στην Φενερμπαχτσέ.
Ματς στο οποίο θα πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση στην Ευρωλίγκα ο Τζαμάριο Μουν, ο οποίος πλέον απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και με την πληθωρική του παρουσία σίγουρα θα ενισχύσει αποφασιστικά τον ΘΡΥΛΟ!
Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για την μάχη με την τουρκική ομάδα θα ξεκινήσει από την Τρίτη, όπου αναμένεται να λάβει μέρος ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Ρέθυμνο λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Ο διεθνής σμολ φόργουορντ δεν έχει κάτι σοβαρό και θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου