ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Μία-δύο αλλαγές από Μίτσελ για το ντερμπυ

Μία-δύο αλλαγές από Μίτσελ για το ντερμπυ

01/03/2014
 
Μία-δύο αλλαγές από Μίτσελ
Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. 
 
Λίγες αλλαγές ετοιμάζει ο Μίτσελ για το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Φανέλα βασικού παίρνει ο Φουστέρ, σταντ-μπάι ο Σάμαρης για να παίξει στη θέση του Εντινγκά.

Πόσo μάλλον όταν αυτή προέρχεται από μία ιστορική νίκη (2-0), όπως ήταν αυτή του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League.

Ωστόσο, ο Μίτσελ μάς έχει συνηθίσει να κάνει κάποιες αλλαγές στους αγώνες του πρωταθλήματος με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το αντίθετο.

Όσον αφορά το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, ο Ισπανός δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει πολλά πράγματα στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών για να αντιμετωπίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Μία πιθανή αλλαγή είναι ο Νταβίντ Φουστέρ να παίξει στη θέση του Ερνάν Πέρες, ο οποίος αγωνίστηκε σε μεγάλο διάστημα του σημαντικού ματς με τους «κόκκινους διαβόλους».

Επίσης, είναι πιθανό ο Αβραάμ Παπαδόπουλος να παίξει στα μετόπισθεν, με τον 51χρονο προπονητή να υπολογίζει ότι το ελληνικό στοιχείο θα κρίνει πολλά στο ντέρμπι.

Αν παίξει ο διεθνής στόπερ, θα πάρει τη θέση του Ιβάν Μαρκάνο. Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ φέρεται να σκέφτεται να βάλει τον Σάμαρη – στη θέση του Εντινγκά - δίπλα στον Μανιάτη, αν και ο Αφρικανός δείχνει να έχει πάρει τα πάνω του και βοηθάει στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Τα αγωνιστικά προβλήματα των «ερυθρόλευκων» είναι γνωστά. Εκτός σίγουρα είναι ο Σαβιόλα και ο Σιόβας, ενώ ο Μιγκέλ Τόρες δύσκολα θα είναι στην αποστολή (παρότι γυμνάζεται κανονικά με την ομάδα).

Από την πλευρά του, ο Βαλντές αναμένεται να είναι στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου