ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Αυτα τα ξερατε?Τι κοινά στοιχεία έχουν ο Ολυμπιακός και η Μάν.Γιουνάιτεντ..

Αυτα τα ξερατε?Τι κοινά στοιχεία έχουν ο Ολυμπιακός και η Μάν.Γιουνάιτεντ..

Η συνύπαρξη του Ρομπέρτο με τον Ντε Χέα, το ρεκόρ του Μόγιες με ελληνικές ομάδες και άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με το Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τι κοινά στοιχεία έχουν ο Ολυμπιακός και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ποιοι παίκτες των δύο ομάδων έχουν συνυπάρξει στο παρελθόν σε άλλους συλλόγους; Τι ρεκόρ έχουν ο Μίτσελ και ο Μόγιες κόντρα σε αγγλικές και ελληνικές ομάδες αντίστοιχα;

Τα παραπάνω ερωτήματα, καθώς και μερικά ακόμα απαντώνται στη συνέχεια. Διαβάστε κάποια πραγματικά ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν στην αναμέτρηση των δύο ομάδων.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από ελληνική ομάδα, ενώ μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς με τον Ολυμπιακό.
  • Ο Ρόι Κάρολ του Ολυμπιακού ήταν στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα δύο ματς μεταξύ των δύο ομάδων τη σεζόν 2001-02.
  • Ο Ολυμπιακός δεν έχει προκριθεί καμία από τις πέντε φορές που έχει αντιμετωπίσει αγγλική ομάδα σε διπλούς αγώνες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
  • Στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει με αγγλικές ομάδες, ο Ολυμπιακός μετρά ισάριθμες νίκες, όλες με αντίπαλο την Άρσεναλ.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισκέφθηκε την Ελλάδα για πρώτη φορά τη σεζόν 1991-92, για να αντιμετωπίσει τον Αθηναϊκό για το Κύπελλο Κυπελλούχων, με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο (0-0).
  • Η μόνη φορά που ο Μίτσελ έχει αντιμετωπίσει αγγλική ομάδα ήταν τη σεζόν 1984-85, ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν απέκλεισε την Τότεναμ στα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA.
  • Ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει αντιμετωπίσει δύο ελληνικές ομάδες, την ΑΕΛ τη σεζόν 2007-08 για το Κύπελλο UEFA, όταν πήρε τη νίκη με 3-1, και την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League 2009-10, πετυχαίνοντας δύο νίκες (4-0 στο Λίβερπουλ, 1-0 στην Αθήνα).
  • Ο Ρομπέρτο και ο Ντε Χέα ήταν συμπαίκτες στην Ατλέτικο Μαδρίτης τη σεζόν 2009-10. Μάλιστα, ο Ντε Χέα έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 18 ετών, όταν στην αναμέτρηση με την Πόρτο για το Champions League, ο Ρομπέρτο τραυματίστηκε στο 26ο λεπτό.
  • Συμπαίκτες στη Μονακό της σεζόν 2004-05 ήταν ο Χαβιέρ Σαβιόλα και ο Πατρίς Εβρά. Μάλιστα αγωνίστηκαν εναντίον του Ολυμπιακού, στη νίκη των Γάλλων με 2-1, με τον Αργεντίνο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ.
  • Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έχει σκοράρει στις δέκα τελευταίες σεζόν του Champions League, ενώ ο Γουέιν Ρούνι ήταν πρώτος σε ασίστ στη φάση των ομίλων, μοιράζοντας έξι γκολ στους συμπαίκτες του, δηλαδή 1 ανά αγώνα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου