ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΟ: «Θα απαντήσουμε στον Κούγια δικαστικώς»

ΕΠΟ: «Θα απαντήσουμε στον Κούγια δικαστικώς»

24/02/2014
 
 Απάντηση σε έντονο ύφος κατά του Κούγια από την ΕΠΟ, που καλεί την άμεση επέμβαση της Δικαιοσύνης και δηλώνει έτοιμη να φτάσει μέχρι τα άκρα την υπόθεση με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής.

ΕΠΟ: «Θα απαντήσουμε στον Κούγια δικαστικώς»
Άμεση απάντηση από την ΕΠΟ στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για απόσυρση της Παναχαϊκής από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Η ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τονίζει πως εμπιστεύεται πλήρως όλα τα μέλη της και παράλληλα καλεί την Δικαιοσύνη να επέμβει άμεσα, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν εκδηλώσεις βίας.

Αναλυτικά:

«Η ΕΠΟ δεν είναι διατεθειμένη και δεν πρόκειται να ακολουθήσει κανέναν Κούγια και τις σχεδιασμένες και αποφασισμένες, πριν από την έναρξη του αγώνα της ομάδας του, δηλώσεις, αλλά ούτε και να γίνει μέρος των κατασκευασμένων θεατρινισμών του.

Η ΕΠΟ εμπιστεύεται πλήρως όλα τα στελέχη της, μέλη του διοικητικού της συμβουλίου και υπαλλήλους της, την ηθική τους υπόσταση και την καθημερινή τους προσπάθεια για την ισότιμη και απαρέγκλιτη εφαρμογή των κανονισμών προς όλες τις κατευθύνσεις.

Καλεί την αδέσμευτη ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, να συνδράμει με τις δυνάμεις της στην προστασία των ανθρώπων της Ομοσπονδίας από πιθανές εις βάρος τους εκδηλώσεις βίας.

Η ΕΠΟ και τα στελέχη της θα απαντήσουν στον κάθε Κούγια, όπως του αρμόζει και εκεί που πρέπει: στα δικαστήρια και ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης, όπου και θα κληθεί να αποδείξει τις ψευδείς και συκοφαντικές επινοήσεις του».ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου