ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Συγχαρητήρια από Μαρινάκη στα αποδυτήρια!

Συγχαρητήρια από Μαρινάκη στα αποδυτήρια!

26/2/2014

Συγχαρητήρια από Μαρινάκη στα αποδυτήρια 
Ο ηγέτης μας που έφτιαξε αυτή την καταπληκτική ομάδα που χαιρόμαστε να την βλέπουμε πήγε μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια στους παικταράδες.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν πανευτυχής καθώς νιώθει απόλυτα δικαιωμένος βλέποντας τις καλοκαιρινές του ενέργειες να πιάνουν τόπο.
Στα αποδυτήρια είπε στους «ερυθρόλευκους» ότι πέτυχαν μια ιστορική νίκη τονίζοντάς τους ωστόσο πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και πως υπάρχει ακόμα δρόμος.
Παράλληλα τους ευχαρίστησε για το πάθος που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που θέλει ο ίδιος να βλέπει πάντα από τους ποδοσφαιριστές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει με αντίπαλο μια τόσο μεγάλη ομάδα σαν την Γιουνάιτεντ, την οποία ο Θρύλος περιόρισε αφάνταστα.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους τόνισε ότι έκαναν αυτό που έπρεπε για τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ο οποίος δεν είχε τη δυνατότητα να γεμίσει το γήπεδο λόγω της τιμωρίας. Αλλά όσοι ήταν στις εξέδρες φώναζαν και για αυτούς που έλειπαν, αλλά και ακόμα περισσότερο. Κι αυτό είναι ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ! 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου