ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Νέοι ύμνοι για Μίτσελ και σύγκριση Ολυμπιακού με Ρεάλ

Νέοι ύμνοι για Μίτσελ και σύγκριση Ολυμπιακού με Ρεάλ

25/02/2014

Νέοι ύμνοι για Μίτσελ και σύγκριση Ολυμπιακού με Ρεάλ!
Ως "Έλληνα Άδωνι" χαρακτηρίζουν τον Μίτσελ οι συμπατριώτες του, ενώ φιλοξενούν και συνέντευξη του ενόψει Μάντσεστερ, στις οποίες δηλώνει υπερήφανος για την ομαδα του Ολυμπιακού, ενώ συγκρίνει τους ηγέτες της ομαδας με αυτούς της Ρεάλ!
Σε άρθρο-συνέντευξη της ABC, που αναφέρεται στο μεγάλο ματς του Θρύλου απέναντι στην Μάντσεστερ, κάνοντας λόγο για "αγώνα Δαυίδ εναντίον Γολιάθ", ο προπονητής των Πειραιωτών τονίζει τα εξαιρετικά συναισθήματα που νιώθει στον Ολυμπιακό:

"Είναι αλήθεια, νιώθω εξαιρετικά εδώ ως προπονητής. Έχουμε όλα τα θετικά στοιχεία και είμαστε αήττητοι στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε είκοσι βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ, που είναι επίσης ένας αριθμός ρεκόρ. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Και ξέρετε, το λέω αυτό  ρεαλιστικά, ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε και πάλι σε ένα μεγάλο ματς".

Στη συνέχεια, και μετά την ανάλυση του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, υποστήριξε τα εξής:
"Όνειρό μου είναι να αντιμετωπίσουμε φέτος στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ευχή μου να παίξουμε με την Ρεάλ στα προημιτελικά".

Όσο για τους ηγέτες του Θρύλου, μετά την ανάλυση των αντίστοιχων ηγετών για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μίτσελ ήταν σαφέστατος: "Είναι ιδανικό για να κάνει μια ισχυρή ομάδα. Εδώ έχουμε τον Ρομπέρτο, έναν πυλώνα στη θέση του τερματοφύλακα. Αλλά και τον Μανιάτη, τον Αβραάμ, τον Τσόρι και τον Βαλντέζ.
Δεν θα έχουμε στο ματς τον Σαβιόλα, ο οποίος υπέστη ένα διάστρεμμσ στην Κρήτη και θα χάσουμε έτσι ένα παράδειγμα ταπεινοφροσύνης και της εργασίας στον αγώνα."


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου