ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Πονάει, αλλά παίζει ο Σπανούλης! (video)

Πονάει, αλλά παίζει ο Σπανούλης! (video)

28/02/2014
 
 Ο Βασίλης Σπανούλης συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ματς με τη Φενερμπαχτσέ και παρά τις ενοχλήσεις θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς της Παρασκευής.

Πονάει, αλλά παίζει ο Σπανούλης! (video)

Η τενοντίτιδα στο γόνατο που ταλαιπωρεί τον Βασίλη Σπανούλη, δεν τον πτόησε. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν τον εκτός έδρας αγώνα με τη Φενέρ, την Παρασκευή, για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Έτσι ο Λαρισαίος γκαρντ, παρά τις ενοχλήσεις που ακόμα έχει, θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του «Ζοτς» στην Κωνσταντινούπολη. Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία των υπόλοιπων παικτών που Ολυμπιακού που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

inner

Στα πλάνα που έχει αποκλειστικά το www.sport-fm.gr θα δείτε τον αρχηγό να σουτάρει, τον Πρίντεζη να χάνει ελάχιστες προσπάθειες για τρίποντο και τον Τζαμάριο Μουν να παίρνει από τον συνεργάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστο Μαρμαρινό, τις τελευταίες… συμβουλές για το ντεμπούτό του στην Ευρωλίγκα.

Αύριο το πρωί οι «ερυθρόλευκο» θα κάνουν χαλάρωμα με σουτ και τις τελευταίες ασκήσεις τακτικής ενόψει του κρίσιμου αγώνα (20:00, NovaΣπορFm 94,6, www.sport-fm.gr) με την Φενέρ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου