ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Δηλωσεις Καρολ και Ολαιταν για την μεγαλη αναμετρηση (video)

Δηλωσεις Καρολ και Ολαιταν για την μεγαλη αναμετρηση (video)

25/02/2014

Μερικές ώρες έμειναν μέχρι την έναρξη του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League και οι Μίκαελ Ολαϊτάν και Ρόι Καρόλ μίλησαν για το παιχνίδι.
Ο τερματοφύλακας του Θρύλου στάθηκε στη μεγάλη σημασία της αναμέτρησης και την στήριξη του κόσμου, ενώ ο Μίκαελ Ολαϊτάν αναφέρθηκε στη σημασία της στήριξης του κόσμου στον «Ναό».

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ρόι Κάρολ:
Το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας το Καραϊσκάκη και το δεύτερο στο Ολντ Τράφορντ στην Αγγλία. Πως θα περιέγραφες τις δύο έδρες; Μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό για την πρόκριση ο κόσμος της ομάδας από τον πρώτο αγώνα;
"Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο, το γεγονός ότι έχουμε τον πρώτο αγώνα στην έδρα μάς δίνει καλό πλεονέκτημα, ειδικά αφού θα έχουμε την στήριξη των οπαδών μας, τον 12ου παίκτη όπως λέμε στην Αγγλία. Αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και καταφέρουμε να μην δεχτούμε γκολ, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα πριν πάμε στο Ολτ Τράφορντ."
Τι θα προέτρεπες σε έναν ποδοσφαιριστή να έχει στο μυαλό αν αντιμετώπιζε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Τι θα συμβούλευες τους συμπαίκτες σου γι’ αυτή την αναμέτρηση;
"Προσωπικά δεν θεωρώ ότι πρέπει να δώσεις οποιαδήποτε συμβουλή, γιατί αυτοί οι παίκτες ξέρουν περί τίνος πρόκειται. Το να παίζεις απέναντι στις καλύτερες ομάδες του κόσμου του στους 16 του Champions League, είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες. Όλοι πρέπει να το απολαύσουν και να είναι πλήρως συγκεντρωμένοι και στα δύο ματς, γιατί είναι τα καλύτερα ματς στα οποία μπορείς να παίξεις στην καριέρα σου."
Μίκαελ Ολαϊτάν:
Είναι η πρώτη σου σεζόν φέτος που αγωνίζεσαι στο Champions League και έχεις ήδη πάρει δύο συμμετοχές απέναντι στην Άντερλεχτ για την φάση των ομίλων. Είσαι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Έχεις σκεφτεί τι πρέπει να κάνεις για να καταφέρεις να βάλεις γκολ στους Άγγλους;
"Έχω ήδη δύο συμμετοχές στο Champions League, αλλά δεν ήμουν μόνος μου, όλη η ομάδα έκανε σπουδαία προσπάθεια. Όλη η ομάδα θα πρέπει να κατανοήσει ότι το να είμαστε στους 16 δεν είναι τόσο εύκολο. Σίγουρα κάθε παίκτης θέλει να έχει την ευκαιρία να παίξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Σίγουρα αν μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω, νιώθω ήδη έτοιμος για τον αγώνα. Για μένα δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, αν η ομάδα κάνει μία καλή εμφάνιση, δεν νομίζω ότι νοιάζεται κάποιος για το ποιος σκοράρει. Σίγουρα, όμως, άμα καταφέρω να σκοράρω, θα το εκτιμήσω πολύ!"
Έχεις ζήσει την εκρηκτική ατμόσφαιρα του κόσμου του Ολυμπιακού σε όλους τους αγώνες, αλλά και στο Τσαμπιονς Λιγκ ειδικότερα. Πόσο πιστεύεις ότι θα σας βοηθήσει ο κόσμος στον πρώτο αγώνα που γίνεται στο Καραϊσκάκη;
"Το να παίζεις απέναντι στις καλύτερες ομάδες του κόσμου στους 16 του Champions League. Πραγματικά, από την εμπειρία που έχω μέχρι στιγμής, σίγουρα οι οπαδοί θα μας βοηθήσουν, γιατί ξέρουν να δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα. Νιώθεις ότι παίζεις με πιο πολλούς παίκτες από τον αντίπαλο, σαν να παίζεις με 12 παίκτες έναντι 11. Κάνουν πάντα καλή δουλειά και ευελπιστώ ότι θα κάνουνε πάλι το ίδιο."



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου