ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Τσορι ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού (videos)

Ο Τσορι ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού (videos)

27/02/2014

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο του Ολυμπιακού για το ζεστό του χειροκρότημά, κάτι το οποίο του δίνει κίνητρο για να συνεχίσει να δουλεύει.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του Olympiacos TV:
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Πολύ χαρούμενος γιατί πήραμε μία μεγάλη νίκη κι ως ομάδα κάναμε ένα καλό παιχνίδι, οπότε θεωρώ ότι μπορούμε να είμαστε απόλυτα ήρεμοι. Τώρα μπορούμε να ξεκουραστούμε, να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που είναι επίσης σημαντικός για εμάς, αλλά θεωρώ ότι σήμερα (σ.σ χθες) όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι χαρούμενη».
Για την στιγμή της αλλαγής του, τόνισε:
«Προσωπικά, μου δίνει μεγάλη χαρά και νιώθω ευγνωμοσύνη που βγήκα ως αλλαγή εν μέσω χειροκροτημάτων. Αυτό μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω και να τα πηγαίνω καλά. Θα είναι δύσκολο το δεύτερο ματς, πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε όρεξη και θα δουλέψουμε πολύ για να προετοιμαστούμε καλά για τον αγώνα για να πάρουμε την πρόκριση».
Ερωτηθείς για το ματς με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε:
«Ως μεγάλη ομάδα είμαστε πάντα υποχρεωμένοι να κερδίζουμε, παίζοντας στο γήπεδο μας, με τους φιλάθλους μας και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

 Δείτε τo video με τα..ερυθρολευκα κατορθωματα

Δείτε τo video με τις δηλώσεις του Ντομίνγκες



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου