ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Εκστρατεία στο Μάντσεστερ


Εκστρατεία στο Μάντσεστερ

28/02/2014
 
 Περισσότεροι από 4.000 φίλοι του Ολυμπιακού αναμένονται στις κερκίδες του «Ολντ Τράφορντ» για τη ρεβάνς με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Χαμός από τους ενδιαφερόμενους φίλους της ομάδας.

Εκστρατεία στο Μάντσεστερ
Ο κόσμος του Ολυμπιακού ζει κι αναπνέει για τη ρεβάνς των «16» του Champions League απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ στις 19 Μαρτίου στο «Ολντ Τράφορντ».

Από χθες τα τηλέφωνα της ΠΑΕ έχουν κατακλυστεί από τηλεφωνήματα φίλων της ομάδας που αναζητούν τρόπο για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας στη μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΠΑΕ θα πάρει στα χέρια της περίπου 3.500 εισιτήρια, αλλά ο αριθμός των φιλάθλων του Ολυμπιακού που αναμένονται στις κερκίδες του ιστορικού γηπέδου του Μάντσεστερ αναμένεται να ξεπεράσει τους 4.000, καθώς υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες που ζουν ή σπουδάζουν στην Αγγλία και θα βρουν τρόπο να εξασφαλίσουν μία θέση.

Η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά και δεν είναι υπερβολή ότι ακόμη και 10.000 εισιτήρια να έπαιρνε ο Ολυμπιακός για τον μεγάλο αγώνα, θα εξαντλούνταν. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σχετική επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ για τον κόσμο που ενδιαφέρεται να βρεθεί στο πλευρό των «ερυθρόλευκων».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου