ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Έρχεται ο Βαλβέρδε «κλείνουν» οι πρώτοι!



Έρχεται ο Βαλβέρδε «κλείνουν» οι πρώτοι! 
6/6/2011
Ώρα εξελίξεων για τον Ολυμπιακό, καθώς η επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από το εξωτερικό κινεί τα νήματα στα μεταγραφικά. Την Τετάρτη αναμένεται στη χώρα μας και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές θα έχει και τον τελευταίο λόγο στα πρόσωπα που θα επιλεγούν. Την Πέμπτη θα γίνει η σύσκεψη κορυφής στην οποία θα συμμετέχουν ο πρόεδρος, ο προπονητής, ο Εδουάρδο Μαθία και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Σήμερα συναντήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους Μαθία και Κοβάσεβιτς και έκαναν έναν απολογισμό για τις μέχρι τώρα επαφές. Σύμφωνα με πληροφορίες του «rednews» εντός των προσεχών ημερών ο Μαθία αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελβετία για να τελειώσει την μεταγραφή του Κοστάντσο.

Ο Μαρκάνο είναι κλεισμένος και απλώς θα ειδοποιηθεί για να έρθει στη χώρα μας για τα τυπικά. Για τον Σάντσες όπως έχουμε γράψει και σε άλλο ρεπορτάζ έχει γίνει επίσημη πρόταση στην οποία η Βαλενσιέν καθυστερεί να απαντήσει προφανώς περιμένοντας κάτι καλύτερο. Αν συνηγορήσει ο Βαλβέρδε τότε θα γίνει νέα βελτιωμένη πρόταση στη Γαλλική ομάδα προκειμένου να επέλθει συμφωνία και ο Κολομβιανός μέσος να γίνει ερυθρόλευκος.
www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου