ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ:ΕΝΤΑΞΕΙ....ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΑΛ....ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

 

ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ:ΕΝΤΑΞΕΙ....ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΑΛ....ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

09/06/2011
«Δεν μπορεί ο Γόντικας»
Πολύ… καθώς πρέπει για τις συνθήκες και τους αντιπάλους που έχει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός χαρακτήρισε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης τον Δημήτρη Γόντικα μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Μέσα σε αυτές τις συγκυρίες δεν μπορεί να τα καταφέρει και του είπα να κάνει στην άκρη», τόνισε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ. «Υπάρχουν πολλά εξαρτημένα μέλη στο ΔΣ και για κάθε πράγμα που συμβαίνει δείχνουν με το δάχτυλο τους μετόχους, που είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν», πρόσθεσε. «Είπε μία μ… παραπάνω», ανέφερε για την επίθεση Δομάζου σε Μήτσου.

Αναλυτικά, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:
-τη λειτουργία του πολυμελούς ΔΣ της ΠΑΕ: «Έχω πολλών ετών εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μία ομάδα περί τη διοίκηση κι ορισμένοι κύριοι εκτός διοίκησης, ό,τι κι αν συμβεί δείχνουν με το δάχτυλο τους μετόχους, από τότε που έγινε η πολυμετοχικότητα. Φτάσαμε στο σημείο να λένε ότι ο τάδε μέτοχος δεν είναι καλός, οι δουλειές του δεν πάνε καλά, ο Ζολώτας είναι κακός κλπ. Αυτό είναι απαράδεκτο. Σε έναν τέτοιο πολυμετοχικό Παναθηναϊκό δεν μπορεί ένα 20μελές συμβούλιο, 15 μέλη του οποίου έχουν εξάρτηση με ανθρώπους, να συμμετέχουν. Εγώ που συνεργάζομαι με τον τάδε, δεν μπορώ να μην υπερασπιστώ τη γραμμή του. Οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο, είτε είχαν 10-12 μέλη του διοικητικού συμβουλίου, είτε είχαν μία επιτροπή που παίρνει αποφάσεις. Τώρα αναγκάζεται και πετιέται ο οποιοσδήποτε και λέει ‘δεν έβαλε λεφτά ο ένας, δεν θα βάλει ο άλλος’ κλπ. Αυτό το πράγμα είναι λάθος. Στον Παναθηναϊκό υπήρξαν στην τελευταία τριακονταετία με τον κ. Βαρδινογιάννη πάρα πολλές φορές χαμηλές ή μηδενικές τοποθετήσεις χρημάτων. Ούτε ακούστηκε όμως τίποτα, ούτε εμείς είπαμε τίποτα, ούτε επιτρέψαμε σε κάποιον να πει κάτι. Τώρα μέλη της διοίκησης, ό,τι συμβεί ή πολλές φορές δεν συμβεί, δείχνουν με το δάχτυλο τους μετόχους».

-τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ: «Ο κ. Πολέμης είναι καθώς πρέπει κύριος, εξαιρετικός επιχειρηματίας και γνωστός στη ναυτιλία. Συνεχώς όμως μιλά για χρήματα. Παρασύρθηκε από τη δίνη του multi-sharing που επιβάλαμε στον Παναθηναϊκό. Αυτά τα θέματα έπρεπε να απασχολούν τους μετόχους ή μία μικρή επιτροπή. Οι καλύτεροι μέτοχοι που υπάρχουν στην Ελλάδα είναι αυτοί που υπάρχουν σήμερα στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι τα λεφτά τα πάντα. Πρέπει να μάθει ο οποιοσδήποτε διοικών να διοικεί από τα έσοδα, χωρίς να βάζει χρήματα. Υπέδειξα από την πρώτη στιγμή ότι το συμβούλιο της ΠΑΕ έχει άτομα που έχουν εργασιακή ή άλλη σχέση».

-την επιλογή του από τον Ανδρέα Βγενόπουλο στο ΔΣ: «Ο κ. Βγενόπουλος δεν ασχολείται τους τελευταίους οκτώ μήνες και τηρεί σιγή. Δεν θα είχε εκπροσώπηση στο ΔΣ. Τιμής ένεκεν είπε σε μένα και την κυρία Λοβάρδου να πάρουμε τις δύο θέσεις. Δεν υποδεικνύει σε μένα τι θα πω».

-τη θέση του για τον Δημήτρη Γόντικα: «Ο κ. Γόντικας έχει αρκετά προσόντα, είναι πολύ μορφωμένος και ευπαρουσίαστος, αλλά στις δύσκολες στιγμές και με τους εν δυνάμει αντιπάλους που έχει σήμερα είναι δύσκολο να φέρει βόλτα το μαγαζί. Η καθώς πρέπει παρουσία του δεν μπορεί σε αυτές τις συνθήκες και του είπα πολύ φιλικά και με πολύ καλό τρόπο να κάτσει στην άκρη. Του είπα ‘εγώ σας προσφωνώ ως κύριο πρόεδρο. Η λέξη προεδρεύων δεν υπάρχει πουθενά. Μπορείτε να μείνετε στην άκρη;’. Οι νεαροί κύριοι που διοικούν δεν μπορούν να φέρουν βόλτα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς το σύλλογο. Εγώ προσωπικά ουδέποτε ενδιαφέρθηκα για τέτοια θέση και δεν ζηλεύω. Δεν θα πάω ποτέ».

-τη διχόνοια μεταξύ των μετόχων: «Επαναλαμβάνω πως οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι. Το για ποιο λόγο ο ένας δείχνει με το δάχτυλο τον άλλο ότι είναι κακός, είναι μια άλλη ιστορία. Από σήμερα πρέπει όλοι μας να εμφανιστούμε προς τους φιλάθλους ενωμένοι. Αν υπάρχουν λιγότερα ή περισσότερα λεφτά δεν έχει τόση σημασία, αν δοθεί το σύνθημα για την κοινή προσπάθεια. Οι θέσεις και οι προσπάθειές μου είναι μία φιλική προσπάθεια για το καλό του συλλόγου».

-το επεισόδιο Δομάζου-Μήτσου στο χθεσινό ΔΣ: «Εμένα έκατσε δεξιά μου ο Δομάζος. Σε κάποια φάση ήταν παραπονεμένος. Τον είχε ενοχλήσει κάτι που είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Τον είδα ότι είχε ξανάψει, είχε γίνει κατακόκκινος. Και τότε έγινε μία έκρηξη με τον Αργύρη Μήτσου. Για να τελειώσει το θέμα εδώ, τους Δομάζους σε άλλες χώρες τούς έχουν κάνει υπουργούς των σπορ. Ο κ. Μήτσου είναι ένας πολύ διακεκριμένος γιατρός και προσωπικός μου φίλος. Ο Μίμης παραπονέθηκε και είπε μία μ…..α παραπάνω. Ήταν λάθος ώρα. Μία έκρηξη μην αδικεί όλο το σύστημα».
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου