ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Πρόταση σε Παπαλουκά η Μπαρτσελόνα

Πρόταση σε Παπαλουκά η Μπαρτσελόνα

Πληροφορίες θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει, ήδη, κάνει επίσημη πρόταση στον Παπαλουκά για διετές συμβόλαιο, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται, όμως,από τον παίκτη. Κρίνεται απίθανο το να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό ο Θοδωρής.
Το "χρυσό" τριετές συμβόλαιο του Θοδωρή Παπαλουκά με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, η πειραϊκή ΚΑΕ, μέχρι στιγμής, δεν δείχνει την διάθεση να ανανεώσει την συνεργασία τους έστω και με αρκετά λιγότερες οικονομικές αποδοχές, οπότε ο έμπειρος πλέι-μέικερ ψάχνει την επόμενη ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Μπορεί, βέβαια, ο αρχηγός να απαξιώθηκε από αρκετούς στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, αλλά δεν παύει να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ την τελευταία 10ετία.
Το γεγονός, λοιπόν, πως μένει ελεύθερος φέτος, παρά τα 34 του χρόνια (8/5/1977), δεν άφησε ασυγκίνητες αρκετές ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, με την Μπαρτσελόνα, μάλιστα, να φημολογείται πως έχει, ήδη, κάνει επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Θοδωρή Παπαλουκά για διετές συμβόλαιο έως το 2013. Ο τεχνικός των Καταλανών,Τσάβι Πασκουάλ, όπως φαίνεται, ποντάρει στην εμπειρία, στις οργανωτικές αρετές και στην προσωπικότητα του Θοδωρή Παπαλουκά.

Από το περιβάλλον του Έλληνα γκαρντ η είδηση δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται, με τον Θοδωρή Παπαλουκά να επιδιώκει να κρατήσει χαμηλούς τόνους στο θέμα. Θεωρείται δεδομένο, πάντως, πως εφόσον ισχύει η προσφορά των Καταλανών, ο "αργηγός" θα θελήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Σαφώς και θα ήθελε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αλλά από την στιγμή που δεν βλέπει πρόθεση για ανανέωση της συνεργασίας τους από την πειραϊκή ΚΑΕ, εξετάζει προτάσεις και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της σταδιοδρομίας του, τον οποίο, μάλλον, τον έχει βρει...

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου