ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Πώς να μην τους στηρίξουν;

Πώς να μην τους στηρίξουν; 

9 Ιουνίου, 2011 

Οι Αγγελόπουλοι είναι τρελοί με τον Ολυμπιακό κι έχουν χάσει ένα υπερωκεάνιο λεφτά-Δείτε τις μεγαλύτερες επενδύσεις τους που φθάνουν στα επίπεδα ομάδων του ΝΒΑ
Οι οργανωμένοι οπαδοί τους επέκριναν σκληρά μεν, καλοπροαίρετα δε κι έσπευσαν να τους στηρίξουν με πολύ δυναμικό τρόπο.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙΤο ίδιο έκανε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι για τον Ολυμπιακό και γι' αυτό με το που κυκλοφόρησαν οι πληροφορίες για την αποχώρηση τους, συσπειρώθηκαν όλες οι «ερυθρόλευκες» δυνάμεις κι έδειξαν την αμέριστη εμπιστοσύνη προς τα πρόσωπα τους.
Οι λόγοι που έγινε αυτό είναι δύο: Πρώτον οι Αγγελόπουλοι υπήρξαν φανατικοί φίλοι της ομάδας μπάσκετ από τα παιδικά τους χρόνια και συνάμα είναι «άρρωστοι» Ολυμπιακοί.
Ο δεύτερος είναι πως τα χρήματα που έχουν δαπανήσει στα επτά χρόνια της παρουσίας τους είναι απίστευτα κι έχουν μετατρέψει τον Θρύλο σε υπερδύναμη του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ενώ όταν τον ανέλαβαν ήταν ανυπόληπτος.


  • Χασούρα 34 δισεκατομμυρίων δραχμών!
Τα ακριβή νούμερα των δαπανών τους τα γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι, αλλά υπολογίζεται πως από τα 2004 που «εισήλθαν» στην ΚΑΕ, έχουν ξοδέψει περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ. Για να καταλαβαίνει, δηλαδή, ο κόσμος, μιλάμε για 50 δισεκατομμύρια παλιές δραχμές!
Από αυτά έχουν χάσει περισσότερα από 100, δηλαδή τουλάχιστον 34 δισεκατομμύρια δραχμές είναι η χασούρα τους!

  • Οι μεγαλύτερες επενδύσεις τους
Κάθε χρόνο από τότε που πήραν τα ηνία του τμήματος μπάσκετ, αυξάνουν τον προϋπολογισμό, με εξαίρεση τη φετινή σεζόν, στην οποία τον μείωσαν, αλλά όχι και πάρα πολύ.
Το μεγαλύτερο μπάτζετ τους δημιουργήθηκε τη σεζόν 2009-10, καθώς πέραν των 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων στον Τσίλντρες και των τριών εκατομμυρίων ευρώ στον Παπαλουκά, έδωσαν 2,3 εκατομμύρια ευρώ στον Κλέιζα κι άλλο 1,5 εκατομμύριο για τον πρώτο χρόνο του τριετούς συμβολαίου του Μπουρούση.
Τότε, λοιπόν, υπολογίζεται πως μόνο το αγωνιστικό τμήμα (παίκτες, προπονητές, υπόλοιπα μέλη) κόστιζε 25 εκατομμύρια ευρώ!
Αν προσθέσει κανείς τα έξοδα που προκύπτουν από ατζέντηδες, εφορία, ΙΚΑ, σπίτια και αυτοκίνητα, μαζί με τις μετακινήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, εκτιμάται πως το συνολικό μπάτζετ ήταν μεταξύ 35 και 40 εκατομμυρίων ευρώ.

  • Στα επίπεδα του ΝΒΑ
Αν υπολογίσει κανείς, τη διαφορά μεταξύ ευρώ και δολαρίου, το 2010, το συνολικό μπάτζετ του Ολυμπιακού, ήταν γύρω στα 50 εκατομμύρια δολάρια, όσα έχουν δηλαδή οι «χαμηλόμισθες» ομάδες του ΝΒΑ.
Για παράδειγμα οι Σακραμέντο Κινγκς είχαν φέτος 44 εακτομμύρια δολάρια και οι Κλίπερς 52 εκατομμύρια.
Πως λοιπόν, να μην στηριχθούν αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν πληρώσει ένα υπερωκεάνιο χρήματα και έχουν πάθος με τον Ολυμπιακό.
  • Μπορείτε να δείτε τις μεγαλύτερες επενδύσεις των Αγγελόπουλών
Ο πιο ακριβοπληρωμένος Αμερικανός: Τζος Τσίλντρες 20 εκατομμύρια δολάρια για 3 χρόνια
Ο πιο ακριβοπληρωμένος κοινοτικός: Άρβιντας Ματσιγιάουσκας 8,8 εκατομμύρια ευρώ για 4 χρόνια.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας: Θοδωρής Παπαλουκάς 10,5 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια
Το μεγαλύτερο μπάτζετ: 35 με 40 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν 2009-10
 www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου