ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Δυσοίωνο το μέλλον του Παναθηναϊκού»

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Δυσοίωνο το μέλλον του Παναθηναϊκού»


thanasis giannakopoulos panathinaikosΟ Θανάσης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του κατά την αποχώρησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εμφανίστηκε απαισιόδοξος για το μέλλον των «πράσινων», το οποίο χαρακτήρισε δυσοίωνο.


Χαρακτηριστικά ο κύριος Γιαννακόπουλος είπε: «Εκείνο που προείχε είναι το οικονομικό θέμα. Ο κ. Πολέμης τόνισε πολύ σωστά πως το μείζον θέμα είναι τα χρήματα. Εκεί υπήρχαν ορισμένοι διαξιφισμοί κι ο καθένας ήθελε να πει το δικό του. Όλοι ενωμένοι πρέπει να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό, κυρίως στο οικονομικό θέμα. Βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Να είμαστε ενωμένοι κι αγαπημένοι. Εγώ βλέπω πολύ δύσκολη την κατάσταση γιατί ο καθένας περιμένει και λέει ‘έβαλε ο άλλος χρήματα, για να βάλω κι εγώ’. Ο καθένας πρέπει να βάζει το χέρι στην καρδιά και να κάνει καλό για τον Παναθηναϊκό. Το τι κάνει ο άλλος εμένα δεν με αφορά. Δυστυχώς βλέπω το μέλλον δυσοίωνο. Αν όλοι δεν συνετιστούν και δεν βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, θα είναι δύσκολο το μέλλον. Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα, γιατί χάνουμε χρόνο και πρέπει να κάνουμε μεταγραφές».
Όσον αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή, ο εκ των μετόχων της «πράσινης» ΠΑΕ ανέφερε: «Είπαμε για την πρόσληψη του κ. Βρύζα, που ο ίδιος την ανακάλεσε. Εγώ ζήτησα ένα παιδί από την Παναθηναϊκή οικογένεια που έχει προσφέρει και είχε ή έχει Παναθηναϊκή ιδιότητα. Η διοικούσα επιτροπή θα αποφασίσει σε ένα προσεχές Δ.Σ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου