ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ποινή-ντροπή!

Ποινή-ντροπή!

10/06/2011
Η φράση «γελάνε και τα τσιμέντα» ταιριάζει απόλυτα στην τιμωρία που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για τα καφριλίκια των οπαδών του στη διάρκεια του 4ου τελικού. Ο αθλητικός δικαστής ήταν… αμείλικτος και δεν δίστασε να… φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο, τιμωρώντας τους «πράσινους» με 4 ολόκληρες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Γνωρίζαμε ότι οι αθεόφοβοι δεν θα εκδώσουν ούτε για τα μάτια του κόσμου παρόμοια τιμωρία με αυτή του Ολυμπιακού πέρσι, αλλά αυτό ξεπερνάει τα εσκαμμένα. Την ίδια στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν την περασμένη περίοδο με 9 αγωνιστικές (στη συνέχεια μειώθηκαν στις 6) για πολύ μικρότερα επεισόδια, τα πράσινα… καλόπαιδα που έκαναν ντου στο γήπεδο, έπαιξαν ξύλο και απείλησαν τους παίκτες του Θρύλου την γλίτωσαν με μόλις 4 αγωνιστικές και ένα πρόστιμο της πλάκας.

Έτσι λειτουργεί η αθλητική δικαιοσύνη κύριοι στην Ελλάδα…   

Και αν δεν το πιστεύεται ακόμα διαβάστε και την ανακοίνωση για την ποινή-ντροπή στον ΠΑΟ: «Για περιορισμένης εκτάσεως επεισόδια (ρίψη αντικειμένων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, κροτίδων και λοιπών πυροτεχνημάτων στις εξέδρες, υβριστικά συνθήματα που απευθύνονταν εναντίον φυσικών προσώπων) και για συμπλοκές μεταξύ των οπαδών και παραγόντων των ομάδων εντός του γηπέδου, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για 4 αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο 40.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 5-6-2011».

Ένας μέρος των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ



www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου