ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Σοϊλέδης: Στόχος να γυρίσω στον Ολυμπιακό

Σοϊλέδης: Στόχος να γυρίσω στον Ολυμπιακό

08/06/2011

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και υποστήριξε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στο λιμάνι και τον αγαπημένο του Ολυμπιακό...

Παράλληλα, είπε πως θα είναι σημαντικό να παίξει στη Super League με τον Λεβαδειακό, εφόσον πετύχει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Σοϊλέδη: «O στόχος μου είναι να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, από εκεί ξεκίνησα, στην ομάδα των Νέων και είμαι οπαδός της. Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρξει φέτος κάποια εξέλιξη θα είναι σημαντικό να παίξω στη Super League με τον Λεβαδειακό, εφόσον πετύχουμε την άνοδο φυσικά. Να έχω τη δυνατότητα δηλαδή να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο, που είναι και το ζητούμενο για κάθε ποδοσφαιριστή»

Ολυμπιακός ή εξωτερικό:
«Ο βασικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό, στο μέλλον, όμως δεν λέω όχι και στο εξωτερικό, αν έρθει ποτέ αυτή η ώρα. Ποιος Έλληνας παίκτης θα μπορούσε να πει όχι σε ένα καλό πρωτάθλημα του εξωτερικού, εκεί όπου οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες από άποψη υποδομών;»

Για την παρουσία του Λεβαδειακού στα play-off:
«Έχουμε έμπειρους παίκτες αρκετοί από τους οποίους έπαιζαν στη Super League πολλά χρόνια. Ο προπονητής μας κ. Παπακώστας δουλεύει πολύ με όλους στην προπόνηση και μας έχει βοηθήσει να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για άνοδο μέσω των playoffs και φυσικά θα τις διεκδικήσουμε».

Για την Εθνική Ελπίδων: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα, παρότι τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχών με τις ομάδες τους. Δείχνουμε ότι είμαστε σε φόρμα και ότι έχουμε δυνατότητες. Τώρα, το αν θα φτάσουμε να έχουμε επιτυχίες στο μέλλον, όπως η σημερινή Εθνική Ανδρών, δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε δυνατότητες να κάνουμε στο μέλλον μια καλή ομάδα.

Είναι αρκετοί οι συμπαίκτες μου που έχουν μεγάλες δυνατότητες να κάνουν καλή καριέρα στο μέλλον. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που τώρα είναι στην Εθνική Ανδρών είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα επιτυχίας νέου ποδοσφαιριστή. Το γεγονός ότι έπαιξε ημιτελικά Champions League με τη φανέλα της Σάλκε τα λέει όλα! Πιστεύω ότι θα πρέπει να δείχνουν οι ομάδες στην Ελλάδα μεγαλύτερη προσοχή στους νεαρούς παίκτες, όπως σε όλα τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».
 
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου