ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ρίβερς: "Θα επέστρεφα μετά χαράς"

Ρίβερς: "Θα επέστρεφα μετά χαράς"

Σε δηλώσεις του ο Ρίβερς τόνισε πως παραμένει πιστός οπαδός του Ολυμπιακού, επεσήμανε πως μετά χαράς θα επέστρεφε στους ερυθρόλευκους ώστε να βοηθήσει από οποιοδήποτε πόστο, ενώ σχολίασε: "Απουσιάζει το στοιχείο του Πρωταθλητή από την ομάδα".
Σε δηλώσεις του ο Ρίβερς τόνισε πως παραμένει πιστός οπαδός του Ολυμπιακού και επεσήμανε πως μετά χαράς θα επέστρεφε στους ερυθρόλευκους ώστε να βοηθήσει την ομάδα, από οποιοδήποτε πόστο, για τα επόμενα χρόνια. "Απουσιάζει το στοιχείο του Πρωταθλητή", σχολίασε, κάτι το οποίο μπορεί να επαναφέρει, όπως ανέφερε.
Σε δηλώσεις του στο Ιnternational Sports Forum, με το οποίο ασχολείται τα τελευταία χρόνια ο Ντέιβιντ Ρίβερς, ο θρυλικός γκαρντ εξέφρασε για ακόμη μία φορά την διάθεση του ώστε να επιστρέψει στην ομάδα του Ολυμπιακού ώστε να την βοηθήσει από οποιοδήποτε πόστο. Ο 46χρονος, πλέον, παλαίμαχος πλέι-μέικερ, δεν έχει ξεχάσει τον σύλλογο με τον οποίο έφτασε στο αποκορύφωμα της καριέρας του το 1997 και το κάλεσμα του προς τους αδερφούς Αγγελόπουλους είναι συγκινητικό.

"Μπορώ να επαναφέρω το στοιχείο του Πρωταθλητή στον Ολυμπιακό"

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Ρίβερς για το ενδεχόμενο να γυρίσει στους ερυθρόλευκους: "Ως πιστός οπαδός του Ολυμπιακού και πρώην πρωταθλητής, δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω την λύπη μου για την σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να δώσω απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν σχετικά με την επιθυμία μου να επιστρέψω και να γίνω μέρος του σωματείου του Ολυμπιακού.

Στο τέλος κάθε ημέρας από τότε που αποχώρησα από τον σύλλογο, παρακολουθώ τα νέα και βλέπω τους αγώνες του Ολυμπιακού. Πάντα παρατηρούσα πως απουσιάζει από αυτή την ομάδα το στοιχείο του πρωταθλητή και αισθάνομαι πολύ έντονα πως μπορώ να επαναφέρω το χαμένο αυτό στοιχείο και να βοηθήσω προκειμένου να νιώσουν την επιτυχία του πρωταθλήματος που αποτελεί μέρος της συνολικής καριέρας μου.

Έτσι, επισήμως δηλώνω πως όχι μόνο θα επέστρεφα μετά χαράς στον σύλλογο. Θέλω να καταστήσω σαφές και ξεκάθαρο πως επιθυμία μου είναι να συμπλεύσω με τους αδελφούς Αγγγελόπουλους και την ομάδα του Ολυμπιακού προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια, όχι μόνο για την επόμενη σεζόν αλλά και για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν". 
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου